IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
21.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 92 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

jaffaAstianpesukonelohi - Part 2Luonut: jaffaSunnuntai 21.03.2010 22:48Astianpesukonelohi oli menestys! Valmistin myös uunissa tuon toisen puolen vertailun vuoksi. Ja astianpesukoneessa valmistettu oli parempaa. Tuo uunissa tehty oli kuivempaa ja mauttomampaa. Astianpesukonelohi oli maultaan täyteläisempää ja kosteampaa.

Tuli myös samalla valmistettua ihan ok kermaviilikastike:

- 1 purkki kermaviiliä
- Ruohosipulia
- 1/2 tl Suolaa
- 1/2 tl Sokeria
- 1 tl Sitruunamehua
- Sitruunapippuria
- Mustapippuria

Laita mausteet kermaviilipurkkiin, sekoita ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Mukana oli vielä keitettyä perunaa, niin pysyi sopivan simppelinä ruokailu. Alkupalasta en kerrokaan vielä, vaan palaan siihen kun aloitan historia-sarjani :)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Astianpesukonelohi
Viitaten Heinin blogiin: varzu tuli käytyä hakemassa tuo astianpesukone ja asennettua eilen kotiin. Nyt on aika testata laitteen toiminta tositoimissa!

Tälläkertaa jaffan keittiössä valmistetaan asianpesukonelohta. Resepti on jo hetken aikaa seikkaillut Internetin kätköissä, ja päätynyt vihdoinkin luokseni. Astianpesukonelohi kuuluu samoihin urbaaneihin legendoihin oudoista ruuista kuin uppopaistettu mars-patukkakin, joskin lienee terveellisempää.

Resepti
- Lohi
- Suolaa
- Pippuria
- Ruohosipulia

Leikkaa lohi sopivankokoisiksi paloiksi. Laita pala alumiinifoliolle. Ripottele päällä mustapippuri, suola ja ruohosipuli. Kääri alumiinifolio tiukaksi paketiksi ympärille. Kääri vielä muutama alumiinifolio tämän päälle, itse käytän 4 kerrosta varmuuden vuoksi.

Asettele lohipaketti astianpesukoneeseen siten, että alumiinifolion taitokset ovat alaspäin. Näin vesi valuu päältä pois kätevästi. Älä käytä turhaan tiskiainetta, mutta halutessasi voit tiskata myös tiskisi samalla.

Laita normaaliohjelmalle ja valitse tehokkain lämpötila. Laita kone päälle ja odottele.

Tätä blogia kirjoittaessani kala valmistuu nyt astianpesukoneessa. Kirjoitan uuden blogimerkinnän kun päästään syömään asti.

JultsuI'VE MENDED SOMETHING!Luonut: JultsuTorstai 08.10.2009 05:42

..kuten Jeremy Clarkson hivenen aiemmin tänä vuonna totesi.

Sanotaampa se vielä uudelleen (suomeksi):
MEITSI KORJASI JOTAIN!

Tiskikoneeni. Ja vieläpä suoli24:n ohjeilla. Tähän aikaan illasta. Minun maineellani.

Saatanan elektrolüxys. Toivottavasti ei heti hajoa uudestaan.

p.s. http://keskustelu.suomi24.fi/node/6594599
« Uudemmat - Vanhemmat »