IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Politiikka
Perustettu
22.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 686 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
« Uudemmat - Vanhemmat »

tahvoliSuvi LindénLuonut: tahvoliSunnuntai 18.10.2009 14:01

(Alkup. artikkeli: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Ministeri+Lind%C3%A9n+Kuvailin+asioita+v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ll%C3%A4+tavalla/1135243481717 )

Viestintäministeri Suvi Lindén (kok) paikkailee Aamulehden torstaisesta haastattelusta noussutta kohua.

"Kuvailin, väritin, kärjistin, yritin olla huumoripitoinen. Ilmeisesti sitä ei sallita."

Lindén myöntää mediakohun syntyneen liian kärjistetystä lausunnosta.

Lindén sanoi Aamulehden haastattelussa, että yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta.

"Joskus kuvailee asioita väärällä tavalla. Tätä lakia ei ilmeisesti kyetä käsittelemään neutraalisti ja objektiivisesti."

Lindén korostaa, että tietenkään työntekijää ei voi vaatia riisuutumaan. Hän korostaa keskustelleensa toimittajan kanssa yli tunnin sähköisen viestinnän tietosuojalain eli Lex Nokian sisällöstä.

Lindén sanoo pysyvänsä yhä lakiesityksen takana.


Ah, nyt se tuli! Se kuuluisa "Mä vaan läpällä heitin"-kortti yhdistettynä kritisoijien huumorintajuttomiksi leimaamiseen!

Ei tainnut juolahtaa Lindénille mieleen, että _vaikka_ hän olisi kärjistänyt asioita ja tarkoituksellisesti laskenut leikkiä, niin ei se silti olisi ollut järkevää, mikäli haluaa välttää mediakohun. Totta kai tuollaiseen lausuntoon tultaisiin tarttumaan, onhan se nyt niin vitun absurdi ja valheellinen! Miksi ylipäätään alkaa heittämään noin paskaa huulta silloin, kun kyseistä lakia (Lex Nokia) kritisoidaan?

Eroa jo, Lindén. Hanki koulutus. Tai edes muutama oikeasti hyvä komedia elokuvahyllyysi.

QuatermassHeheLuonut: QuatermassPerjantai 13.02.2009 00:24

http://lehti.samizdat.info/2009/02/12/2963/
http://lehti.samizdat.info/2009/02/12/2961/

Otsikot on niin härskejä etten kehtaa lainata kunnianloukkaussyytteiden pelossa(ja koska ne kuulostavat rumalta), mutta Lindeniähän siellä pilkataan.
Odotan mielenkiinnolla tarttuuko media tuohon. Sehän nimittäin toisi sivustolle ja kyseisille "artikkeleille"(käytän sanaa hyvin väljässä merkityksessä) entistä enemmän mainetta ja lukijoita.

Periaatteessa en hyväksy yksityishenkilöiden pilkkaamista, mutta poliitikoihin ja julkisuuden henkilöihin pätevät vähän eri säännöt. Tai no, poliitikoihin ainakin.
Leffatähtien päätökset eivät vaikuta meidän kaikkien elämään, he saisivat minun puolestani nauttia samasta yksityisyydensuojasta kuin muutkin. Mutta Linden on teoillaan pyrkinyt vakavasti vahingoittamaan muiden oikeutta yksityisyydensuojaan, joten ehkä hänelle on ihan oikein saada vähän ryöpytystä.

QuatermassLinden selittää taasLuonut: QuatermassTorstai 12.02.2009 21:50

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902129072168_uu.shtml

"Yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta" - Suvi Linden

Nykyään poliitikot esittävät möläytyksiä joiden kaltaisia on tottunut kuulemaan sketsisarjoissa. Erityisesti kokoomuslaiset ovat kunnostautuneet näillä huumorin kukkasilla. En tiedä onko tarkoituksena totuttaa kansalaiset järjettömyyksiin niin että lopulta emme kauhistele enää mitään, vai onko kyseessä vain yksittäisten poliitikoiden mielenterveysongelmat.
Joka tapauksessa näitä on yhtäaikaa kauhistuttavaa ja viihdyttävää seurata.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/02/798483

Oivallisia aivopieruja. Työnantajille lisää seuranta- ja pompotusoikeuksia!

"Yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta. Sekin voi olla yhdenlaista valvontaa. Nämä ovat kaikki sallittuja, Lindén sanoo Aamulehdessä."

Ei muuten ole.
« Uudemmat - Vanhemmat »