IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

(Alkup. artikkeli: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Ministeri+Lind%C3%A9n+Kuvailin+asioita+v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ll%C3%A4+tavalla/1135243481717 )

Viestintäministeri Suvi Lindén (kok) paikkailee Aamulehden torstaisesta haastattelusta noussutta kohua.

"Kuvailin, väritin, kärjistin, yritin olla huumoripitoinen. Ilmeisesti sitä ei sallita."

Lindén myöntää mediakohun syntyneen liian kärjistetystä lausunnosta.

Lindén sanoi Aamulehden haastattelussa, että yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta.

"Joskus kuvailee asioita väärällä tavalla. Tätä lakia ei ilmeisesti kyetä käsittelemään neutraalisti ja objektiivisesti."

Lindén korostaa, että tietenkään työntekijää ei voi vaatia riisuutumaan. Hän korostaa keskustelleensa toimittajan kanssa yli tunnin sähköisen viestinnän tietosuojalain eli Lex Nokian sisällöstä.

Lindén sanoo pysyvänsä yhä lakiesityksen takana.


Ah, nyt se tuli! Se kuuluisa "Mä vaan läpällä heitin"-kortti yhdistettynä kritisoijien huumorintajuttomiksi leimaamiseen!

Ei tainnut juolahtaa Lindénille mieleen, että _vaikka_ hän olisi kärjistänyt asioita ja tarkoituksellisesti laskenut leikkiä, niin ei se silti olisi ollut järkevää, mikäli haluaa välttää mediakohun. Totta kai tuollaiseen lausuntoon tultaisiin tarttumaan, onhan se nyt niin vitun absurdi ja valheellinen! Miksi ylipäätään alkaa heittämään noin paskaa huulta silloin, kun kyseistä lakia (Lex Nokia) kritisoidaan?

Eroa jo, Lindén. Hanki koulutus. Tai edes muutama oikeasti hyvä komedia elokuvahyllyysi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.