IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
24.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 423 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
20,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta

Jäsenet (1)

makkun
« Uudemmat - Vanhemmat »

makkunjeejee <3Luonut: makkunSunnuntai 04.01.2009 02:44

Ainon cossi valmistuu kovaa vauhtia, tekstiilit, eli paita, hame ja viitta & kaulus valmis. Oon leijaylpee, viidessä päivässä hei! Tehokasta vaikka itse sanonkin. Nytkin dataan tää viitta päällä, kun en halua ottaa pois n__n rakastan tätä. Jälleen muistan miksi cosplayaan.

Sit sit... Se miekan tekele. Hyi hitto. Mutta kokeilen uudestaan, ei jesari+teippi-systeemi voi pettää tälläsellä hetkellä - mä vaan kämmäsin. Kyllä siitä vielä jotain tulee, jos ei muuta niin esitykseen pieni lisäproppi. Ei katsota niin läheltä eihän? ;3

Nyt on aika väsy.

makkunTRACON on jo ovella jee <3Luonut: makkunMaanantai 29.12.2008 19:56

Aino on ihhana. Ei voi mitää. Toivottavasti mun cossit tulee olemaan yhtä ihanat - hiukset pelottaa hieman, sen verran tuuheen tukan Aino on onnistunut kasvattamaan... Prkele kun ei niin paksua peruukkia mistään saa hankittua tällä budjetilla. Kaipa noi kaksi peruukkia riittävät nyt täydentämään toisiaan riittävästi.

Kaikki kankaat (paitti se mahdollinen tukikangas) hankittu <3 Pienemmät härpäkkeet ja korut kasassa (ne pinnit vielä puuttuu) <3 Proppi asiakin melkeinpä jo hoidossa <3 Oltiin me niin supertehokkaita Iskun kanssa. Ei ole mahdollista.

Se ilmoittaumisen vahvistus ei ole _vieläkään_ tullut - onhan tässä menny jo kaks tuntia xD ASSSDDD.

Mut on tää ihan mahtavuutta.
« Uudemmat - Vanhemmat »