IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
27.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 5678 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1637 jäsentä
Tyttöjä: 446 (28 %)
Poikia: 1191 (72 %)
Sijoitus koon mukaan: 250
Keski-ikä
35,6 vuotta
Otos: 1127 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta
Valvojat
Garo

Jäsenet (1637)

Tam^^JoNi6Jansku71IconeMarlon8^_^batteryninnukka86TimBe^^-MAKKEX-x8rserkkU-0dekanallepuh80piiu_MasceM_a_k_e^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mikä ihmeen Bebo?
"Bebo is a popular social networking website, founded in January 2005. It can be used in many countries including Ireland, Canada, the United States, the United Kingdom, New Zealand and Australia." (http://en.wikipedia.org/wiki/Bebo , 30.6.2008).

Bebo ei ole Suomessa kovin tunnettu ilmiö, mutta maailmalla sillä on joitain kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Peruskäyttäjä on alle 18-vuotias yhdysvaltalainen tyttö. Hyvänä huomiona, että edes Suomen Wikipedia ei tunne Beboa lainkaan.

Sovelluskehitys?
Bebo otti käyttöön marraskuussa 2007 Facebookin tarjoaman "Open Application Platform"-järjestelmän, jolla käyttäjät voivat kehittää itse ohjelmia ympäristöön. Itselle Facebookin alusta on jo suurelta osin tuttu, ja ohjelmien siirtäminen Beboon käykin erittäin helposti.

Miksi Bebo? Miksi Facebook?
No koska tämä (prkleen) IRC-Galleria ei ole vieläkään tajunnut tehdä omaa rajapintaa ohjelmien kehittämiseen! Yksinkertaisen (=riittävän) rajapinnan tekemisessä menisi vain muutama miestyökuukausi, ja olisi ehdottomasti panoksen arvoinen homma. "Pelit" tuli jo kyllä komeasti galtsuun, mutta tuo härpäke on kyllä vain pelastusrengas uppoavalle Titanicille.

Onko itsellesikin käynyt niin, että huomaat jonain päivänä, ettet ole pariin päivään käynyt galtsussa, vaikka ennen täällä tuli vierailtua aina? Noh; päätät mennä tarkistamaan asian, ja kas, "Ei mitään uutta".

Galtsussa ei ole mitään, mikä kannustaa käyttäjiä pysymään palvelussa.
Galtsussa ei ole mitään, mikä kannustaisi käyttäjiä kommentoimaan muita käyttäjiä.
Galtsussa ei ole mitään, mikä toisi palvelulle aitoa lisäarvoa.
Galtsussa ei ole mitään.

</avautuminen>
« Uudemmat - Vanhemmat »