IRC-Galleria

Atjabec

Atjabec

Testataan synkkausta IRC-Galleriasta. Eikä kestänyt kuin pari minuuttia löytää tää loota galtsusta. Kokeilu #2
Mikä ihmeen Bebo?
"Bebo is a popular social networking website, founded in January 2005. It can be used in many countries including Ireland, Canada, the United States, the United Kingdom, New Zealand and Australia." (http://en.wikipedia.org/wiki/Bebo , 30.6.2008).

Bebo ei ole Suomessa kovin tunnettu ilmiö, mutta maailmalla sillä on joitain kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Peruskäyttäjä on alle 18-vuotias yhdysvaltalainen tyttö. Hyvänä huomiona, että edes Suomen Wikipedia ei tunne Beboa lainkaan.

Sovelluskehitys?
Bebo otti käyttöön marraskuussa 2007 Facebookin tarjoaman "Open Application Platform"-järjestelmän, jolla käyttäjät voivat kehittää itse ohjelmia ympäristöön. Itselle Facebookin alusta on jo suurelta osin tuttu, ja ohjelmien siirtäminen Beboon käykin erittäin helposti.

Miksi Bebo? Miksi Facebook?
No koska tämä (prkleen) IRC-Galleria ei ole vieläkään tajunnut tehdä omaa rajapintaa ohjelmien kehittämiseen! Yksinkertaisen (=riittävän) rajapinnan tekemisessä menisi vain muutama miestyökuukausi, ja olisi ehdottomasti panoksen arvoinen homma. "Pelit" tuli jo kyllä komeasti galtsuun, mutta tuo härpäke on kyllä vain pelastusrengas uppoavalle Titanicille.

Onko itsellesikin käynyt niin, että huomaat jonain päivänä, ettet ole pariin päivään käynyt galtsussa, vaikka ennen täällä tuli vierailtua aina? Noh; päätät mennä tarkistamaan asian, ja kas, "Ei mitään uutta".

Galtsussa ei ole mitään, mikä kannustaa käyttäjiä pysymään palvelussa.
Galtsussa ei ole mitään, mikä kannustaisi käyttäjiä kommentoimaan muita käyttäjiä.
Galtsussa ei ole mitään, mikä toisi palvelulle aitoa lisäarvoa.
Galtsussa ei ole mitään.

</avautuminen>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.