IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
8.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 2013 (1.7.2008 alkaen)
Koko
61 jäsentä
Tyttöjä: 57 (94 %)
Poikia: 4 (6 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,0 vuotta
Ylläpitäjä
ruby_slippers
Valvojat
Mustikka, kukuxumusu, Pavla_

Jäsenet (61)

-M-kukuxumusukaori-chan[Candy-divE]ChocokuJ`anitaXdamageJrockSuomiArto69ayumusalmiakkihRainbow_ErrorSockTakeruTheCatInTheHatniwatori
« Uudemmat -

kouu100% edustusLuonut: kouuPerjantai 05.03.2010 23:22EI NÄIN (näin tehtiin puoltoista vuotta sitten ♥ ikävä, mut ei tota ilmettä kyl....!)


no ei kyl X'D
vilma se tennissukkateori on kumottu nyt virallisesti D:

JrockSuomiJrockSuomi RyLuonut: JrockSuomiTiistai 14.04.2009 02:12

Tämä on JrockSuomi Ry:n virallinen IRC-Galleriaprofiili. IRC-Galleria on jatkuvasti kasvava yhteisö, josta löytyvät myös monet Japanilaisen musiikin ystävät, joten koimme galleriaprofiilin luomisen ajankohtaiseksi.


Gallerian kommenteilla voit esittää meille kysymyksiä helpommin kuin sähköpostin kautta. Jos koet, että et halua asiaa aivan niin julkisesti kysellä, voit esittää kysymyksiä myös yksityisenä, vastaukset tulevat niinikään yksityisinä.

Huomaathan, että tiimimme jäsenet pyrkivät tarkistamaan uudet kommentit mahdollisimman usein, mutta emme voi taata voivamme tähän ympärivuorokautisesti! Laitathan kiireellisissä ja/tai tärkeissä asioissa sähköpostia osoitteeseen jrocksuomi@jrocksuomi.fi.


Uusimmat JrockSuomeen liittyvät uutiset löydät helpoiten kotisivuiltamme osoitteesta http://jrocksuomi.fi/.

Tietoa JrockSuomi Ry:n tiimin jäsenistä sekä tulevaisuudessa kirjoituksia keikkoihin ja keikkajärjestämiseen ym. liittyen löydät blogistamme: http://jrocksuomi.blogspot.com/

JrockSuomella on myös Myspace-tunnus, jonka voit lisätä ystäväksesi. http://myspace.com/jrocksuomi


Voit lisätä tämän galleriaprofiilin kaverilistallesi, sillä tulemme päivittämään uusimpia tietoja niin tuleviin keikkoihin kuin blogiin ja kotisivuihin liittyen myös täällä galleriablogissa.

RasvahappoDioLuonut: RasvahappoKeskiviikko 03.12.2008 17:47

ei muuta sanottavaa oikei :DD

kukuxumusuNyt se on sitten ohiLuonut: kukuxumusuTiistai 02.12.2008 23:42

Keikka meni hyvin, vaikka hankaluuksia olikin välillä. Toistan, että ihmisten kannattaisi opetella kuuntelemaan ja myös noudattamaan ohjeita, mutta ei siitä sen enempää.

Nyt väsyttää, mutta sehän on vain merkki siitä, että hauskaa oli, joten se ei haittaa.

Yhteisön kommenteista päätellen muutkin viihtyivät ja se on hyvä se.
jaa[Ei aihetta]Luonut: jaaTiistai 02.12.2008 19:36

voivoi voisitteko te arvon pikku ernut olla menemättä sinne eturiviin keikoilla kun ette te siellä kestä olla, saatikka osaa olla.. (nii olis se ihan hyvä mietttiä miten siellä keikoilla kannattaisi olla. jonkulainen kunnioitus esiintyjiä kohtaa olis aika nice. enkä nyt vaan tarkoita sitä haarovälien lääppimistä, vaan esim sitä LIIALLISTA kiljumista. kyllähän huutaa saa, tottakai. mutta se jos tulis vaik kohta mis pitäis kuunnellakkin jotain ja sitten vaan kiljutaan kurkku suorana. mutta ehkä teille on vaan tärkeintä että pääsette koskemaan edes yhdellä sormella jotain niin onnee vaan)

mutta siis, on se ärsyttävää kun keikkafiilis laskee kun pitää niiden tyyppien mennä sinne huutelee että taakseppäin taakseppäin.. sitä ei tosiaankaan jaksa kuunnella. ETTÄ JOS ETTE KESTÄ NIIN MITÄ TE TEETTE SIELLÄ EDESSÄ. ja aika turhia oli ne keikka lopetetaan kesken-puheet.. sittenhän olis pyörtyilijät yms. tallautuneet. pitäis sitä tajuta että siellä tulee ahdasta. ja muutenkin voisi käyttää päätä ja tulla vaikka kymmenen minuuttia ennen keikkaa jonoon eikä heikentää vointia lisää ja paleltua ulkona. takaatakin näkee nii prkleen hyvin ja ei tule sellainen olo kui suihkus olis ollu ja hyvä meininkikin on.

että uskokaa vaan, jos mä tuun joskus kuulemaan et joku valittaa et älkää työntäkö niin sittenhän sitä työnnetään lujempaa. olkaa vaan kiitollisia että esim tuo gloria on aikah pieni, eikä väkeä nyt niiin paljoo ollu ja että yleisö ei koostunut kaksimetrisistä möhömahamiehistä vaan pikku ernu tytteröistä.

mutjoo jotain agstisempaa: keikka oli hyvä kuten kahdella viime kerrallaki <3

ps. tiiän et kaikkii kiinnostaa ku kilo paskaa mut en jaksanut alkaa huutaa siel keikal tätä ja halusin vaan ahh avautua

XYuiX[Ei aihetta]Luonut: XYuiXTiistai 02.12.2008 03:48

Aah nii mahtavan huippu keikka oli tänää :D tai siis eile :P kesti pääst kotii XD Menin eka kouluun siel lagasin pari tuntii ku olin nii väsy nii en kuunnellu mitää :/ saatii matskun kokeetki ei niinkää hyvi mut tyydyttävä :P sit menin hesaan kävin tiketis ostaa lipun ja kävin myös ostaa karkkii :P ulkona vaa sato =( sit menin glorialle moikkaa ihmisii ja sit jäin sinne julian seuraks :P lagattii aika lail pari tuntii siel kunnes oli nimmaritilaisuus :3 se oli aika kivaa :P ne oli nii herttaisii ^^ ostin sit pienen julisteen mut se on aika rypys ku sellane sää ja kaikenlaine sählimine XD sit ku mentii takas jonottaa vähä enne keikkaa nii juteltii vieres olevien kaa ja meil oli huippu kivaa XD sit ku mentii sisää nopeesti narikkaan ja sit sisään :P keikka oli mahtava :D ne oli hyvii *_* en oikein muista kaikkii biisei :P jotkut pyörtyili siit eturivist ku kaikki änki ja töni :/ mut parast koko keikas oli niiden encore *_* voi juma ne veti sen nii hyvi :O erina kei ja mikaru vaa hyppi niinku yleisöön kaikki kanto niit käsil sillee se oli kivaa :D koskin erinaan kein ivyyn ja mikaruun *_* aah mut en denkaan ku se ei oikei lähteny minnekää rummuist ;;__;; ku oli encore nii mikaru palas ja ilma paitaa *_* sil oli sikspäkki hih :3 kaikki vaa koski sitä :D sit ne heitti plektroi rumpukapuloi niit ihme rumpulautasii :O ja pulloi :P ivy ei oikein hyppiny ku sil oli korkkarit nii se sylki vettä kaikkien päälle ja kaato vettä *_* se oli aika jännää :D sit lopuks ne otti kuvii meist ja meiä kaa ^^ tai siis sillee ne laval ja me al yleisönä :P sit se loppu =( ja kaikki lähti kotii päi :/ ah nii mulha oli se varvas murtunu nii pari kertaa siihe astuttii :/ sattu perkulesti yyh ;;__;; ei se mitää

Ps. Aika paska tsäkä ku olin väsyny nii nukahin bussiin ja jouduin päätepysäkille ;;__;; sit kävelin vähä ja soitin mutsille et tulis hakee mut :P ja nyt tääl XD kävin suihkus ja nyt nukkuu :P öit ^^

Reiska-chan♥ ENÄÄ PÄIVÄ!!!♥ Luonut: Reiska-chanSunnuntai 30.11.2008 22:11

Päivä enää Dioon!!<3
Ostin heille muumimehua 8DDDD mutta toivon et ne tykkää siit... JA tykkää makeast.
Tuun ehkä sittenki Dioon ! \o/
YAY *DANCEDANCE*
kaipaanki jo jotain keikkaa.. edellisestä on jo.. kuukausi.. ;___; XD
Tyttäreni kaverin äiti teki yllättäen täyskäännöksen eikä tyttäreni kaveri nyt pääsekkään konserttiin. Hiukkasen ärsyttää.

Nyt pitäisi sitten päästä lipusta eroon. Voisin myydä sen vaikka kympillä.
AARGGHHH!!! Eiii JUMAAA~~
Tajusin kun kirjoitin kirjettä kirjekaverille että Dio-Distraught keikka onkin Kahden viikon pääst!!! WTF *totally surprised* ja on viel nimmaritilaisuus~~ Mi-Mikaruuu~~<3 Here I come<3
« Uudemmat -