IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 19:36

voivoi voisitteko te arvon pikku ernut olla menemättä sinne eturiviin keikoilla kun ette te siellä kestä olla, saatikka osaa olla.. (nii olis se ihan hyvä mietttiä miten siellä keikoilla kannattaisi olla. jonkulainen kunnioitus esiintyjiä kohtaa olis aika nice. enkä nyt vaan tarkoita sitä haarovälien lääppimistä, vaan esim sitä LIIALLISTA kiljumista. kyllähän huutaa saa, tottakai. mutta se jos tulis vaik kohta mis pitäis kuunnellakkin jotain ja sitten vaan kiljutaan kurkku suorana. mutta ehkä teille on vaan tärkeintä että pääsette koskemaan edes yhdellä sormella jotain niin onnee vaan)

mutta siis, on se ärsyttävää kun keikkafiilis laskee kun pitää niiden tyyppien mennä sinne huutelee että taakseppäin taakseppäin.. sitä ei tosiaankaan jaksa kuunnella. ETTÄ JOS ETTE KESTÄ NIIN MITÄ TE TEETTE SIELLÄ EDESSÄ. ja aika turhia oli ne keikka lopetetaan kesken-puheet.. sittenhän olis pyörtyilijät yms. tallautuneet. pitäis sitä tajuta että siellä tulee ahdasta. ja muutenkin voisi käyttää päätä ja tulla vaikka kymmenen minuuttia ennen keikkaa jonoon eikä heikentää vointia lisää ja paleltua ulkona. takaatakin näkee nii prkleen hyvin ja ei tule sellainen olo kui suihkus olis ollu ja hyvä meininkikin on.

että uskokaa vaan, jos mä tuun joskus kuulemaan et joku valittaa et älkää työntäkö niin sittenhän sitä työnnetään lujempaa. olkaa vaan kiitollisia että esim tuo gloria on aikah pieni, eikä väkeä nyt niiin paljoo ollu ja että yleisö ei koostunut kaksimetrisistä möhömahamiehistä vaan pikku ernu tytteröistä.

mutjoo jotain agstisempaa: keikka oli hyvä kuten kahdella viime kerrallaki <3

ps. tiiän et kaikkii kiinnostaa ku kilo paskaa mut en jaksanut alkaa huutaa siel keikal tätä ja halusin vaan ahh avautua

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.