IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
26.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 1301
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 3 (43 %)
Poikia: 4 (57 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta

Jäsenet (7)

Ihaa-naNettywilson^^titta\LordKhaosZeroTusMake-79
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tällä kertaa vuorossa oli MTV3 - Viihdeuutisten haastattelu setit

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/940817?big_brother

TheSaintBig Brother 2009 ExtraLuonut: TheSaintKeskiviikko 01.04.2009 06:06

Tämän vuoden Big Brother Extrasta pois jättäytyneen juontajan Janne Katajan saappaisiin astuu viime vuoden BB-asukas Risto Kuoppala.
Odotettavissa on suoraa puhetta ja rehellisiä kysymyksiä lupaa Risto.
"Tästä eteenpäin otamme selvää juuri niistä asioista mistä te katsojat Oikeasti haluaisitte tietää talon asukkaista!"

- lainaus: metronormi.fiEi juma!! Unelmista totta! Hain juontopestiä BB:hen ja sain Jannen paikan!! :P
Ihan huippua! Kanavalla nähdään sit syksyllä! :)


A. Prillia

TheSaintMaximus vitutusLuonut: TheSaintSunnuntai 11.01.2009 01:04

Jos asiat voi mennä pieleen juuri niin paljon kuin voi mennä niin nyt menee näemmä.. Juuri kun on sanomassa itselleen ettei enää huonommin vois mennä niin eiköhän kohta ilmene jotain uutta paskaa vielä edellisten päälle.

Kohta alkaa tuntua, että BB oli suurin virheeni ikinä. Sen jälkeen mikään ei ole mennyt hyvin..
Tällä hetkellä minulla ei ole töitä, ei rahaa, ei rakkautta eikä toivoa paremmasta elämästä. Parin kuukauden vuokrat rästissä, lainat painaa niskaan ja jouduin pistään toimaantulohakemuksen sossuun vireille.. jeah.. hienosti menee.
Ala jolle minulla on koulutus, ei ole töitä tarjolla ja jostain syystä en osaa saada/löytää alani töitä, koulunpenkkiin jatkokoulutukseen ei juuri innosta astua kiitos Kelan ja Suomalaisen hyvinvointivaltion opiskelijatalouspiiskan. Raksalta on tullut sanomaa, että töitä olisi tarjolla, onhan mulla sentään 3-vuoden työkokemus raksalta, muttei koulutusta! :D Ravintola -alalla ei minun hirveästi parin koe illan jälkeen ole enään tulevaisuutta hetkeen kun ei voi tehdä töitään rauhassa bb-faneilta/kyselijöiltä.
BigBotherin isäntäyritys Metronome ja Sub-TV tai edes Maikkari ei ole osoittanut mitään kiinnostusta minuun ja kykyihini.. surullista. Kai tarttis olla homoseksuaali tai muuten sekasin, että niitä kiinnostaisi. (no offence niko ja ade). Minulla oli tulevaisuus ja ura nousujohteessa. Olin valmis tuote joka tarvitsi vain näkyvyyttä, luulin BB:n antavan sitä mitä tarvitsin mutta en osannut odottaa, että BB manipuloi sitä kuvaa ihmisestä niin paskaan suuntaan kun mitä se minusta antoi ulos, ja näin tuote on nyt toistaiseksi pilalla.
Eli toisinsanoen BB ottaa rahat irti asukkaista ja kun oot ovesta ulos niin sulle annetaan rahaa sen verta käteen, että sillä maksaa melkein vuokran ja sit oot omillas. Kiitti vatusti.
Mihin se johti? siihen, että nyt asukkaita leimaa otsassa BB ja kukaan ei halua sua töihin koska yritykset pelkäävät sitä BB-leimaa. Oma firma ei tuota kun ei ole alkupääomaa millä markkinoida ja palkata työntekijöitä ja vuokrata toimitilaa jne.. eli kohta pakko laittaa oma firma pakettiin ja siirtyä työttömyyskortistoon ja muuttaa Hämeensillan alle asumaan.
Ja sitten tulee vielä iki ihanat bb-fanit jotka luulevat tuntevansa sut tv:n katselemisen perusteella ja toiset haukkuvat homoksi ja toiset homovihaajaksi ja kolmannet vaan soittaa suutaan et olen paha ihminen.. eivätkä osaa edes perustella sitten kuitenkaan väitteitään. BB-ASUKASKIN ON VAIN IHMINEN!

Niiin paljon kuin rakastankin Tamperetta, mutta nyt olen tullut siihen pisteeseen, että olen valmis muuttamaan Helsinkiin jos sieltä löytyy töitä paremmin kuin Tampereelta. Huh..
Ja tiedoksi mallitoimistoillekin, olen nyt tästä hetkestä alkaen vapaata riistaa freelance mallina / -juontajana / -pr hemmona.

Keep on Rockin'!

- Johnny -

KuumaSoosiHeda = Big BrotherLuonut: KuumaSoosiMaanantai 15.09.2008 05:09

Musta alkaa tässä pikkuhiljaa tuntua, että

Heda ei oikeasti lähtenyt Oregoniin - se lähti Big Brotheriin.

Niille, jotka on yhtään kärryillä kyseisestä sarjasta, niin voin kertoa, että tänään taloon pärähti toinen Hedan kaveri tällä kaudella. Jos ette usko, niin tsikiditsekatkaa Facebookista. Ensimmäinen oli Risto aka Johnny McMetal ja jälkimmäinen (sekä näemmä meikän kollega!) on Tuuli Vuokola. Näistä ensinmainittu on kaiffarin demarifrendei ja toinen näemmä Särkkistuttui. Tästä syystä oon nyt alkanut huomaan tollasen kuvion, et "kannattaa olla Hedan kaveri, nii pääsee BB2008:aan" koska siis esim. tilastollisesti mietittynä 11,8% tän kauden asukkaista on Hedan kavereita (ellei enemmänkin!) Ja mihinkäs muuhun tällainen kuvio voisi tähdätä kuin siihen, että kauden huipennuksena taloon astuu tuleva Suomen tasavallan presidentti Miami Hiitti.

Tai voihan tietty asia olla niinkin, että tosiasiassa Hedakonda on itse Big Brother ja on ite omakätisesti saanut päättää ketä taloon menee. Joka tapauksessa mielestäni on nyt kuitenkin selvää, että tuo "Oregoniin vaihtoon lähteminen" on pelkkä peite, ettei medialle paljastu liian aikaisin kauden kohokohta eli talon kaikkien aikojen upeimman uroon saapuminen. Jos niin tapahtuis, nii Hedan pää joutuis vadille sopimusrikkomuksesta.

Harmi vaan, että mä oon näin perhanan fiksu, että näen koko kuvion läpi.
Mun älykkyys tulee kalliiks Hedalle. Voih. :((

ninskui-ASD=DLuonut: ninskui-Perjantai 12.09.2008 19:48

tylsyyden tulos, kommailin äsken bb-minnal ja bb-ristol iha vitusti liikaaaaaaa <virne> <sydän>
Jummu sanoo:
NYT RISTOLLE PLUSSAA
Jummu sanoo:
EWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OFF sanoo:
YUHGFDZLOUHGFDUFDUIRFDSD
Jummu sanoo:
niiimpä
OFF sanoo:
porukatki jotenki huomas että risto lähti.
OFF sanoo:
kiljuin tuol ja söin tyynyn .
Jummu sanoo:
joo
Jummu sanoo:
mul lens puhelin päin seinää
Jummu sanoo:
ja karjasin
« Uudemmat - Vanhemmat »