IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
15.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1686
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 2 (67 %)
Poikia: 1 (33 %)
Keski-ikä
21,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 15,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,9 vuotta

Jäsenet (3)

sysmik1ertsuli-Snow-
« Uudemmat - Vanhemmat »

TekkoVoi *piip*Luonut: TekkoSunnuntai 13.12.2009 00:32

Tässä selatessani äsken internetin ihmeellistä maailmaa, törmäsin matkallani muutamaan otsikkoon, jotka pisti mut lukemaan koko tekstin. Tekstit luettuani, verisuoni päässäni pullistui kokoajan, koska rupesi ärsyttämään. Olen helposti ärsyyntyvää sorttia joissakin asioissa. Tiedän, että mun ei tarvii lukea niitä ja tälleen, mutta mä nyt oon mä.

Kyseiset henkilöt, kaksi kappaletta, ovat Henna ja Antti Kurhinen.

Näitten pelleilystä on saanut lukea siitä asti kun ne siellä BB-talossa oleskeli. En muista vuotta, koska kyseessä taisi olla se BB-kausi, jota en seurannut NIIN PERSOONATTOMIEN ihmisten takia. Anteeksi hyppyni asiasta kukkaruukkuun, mutta BB:tä voi katsoa silloin, kun siellä on mielenkiintoisia persoonia, joita jaksaa seurata. Mutta niin.

Pornokalenteri, Hitler-ylistykset ja kaikki muu paska mitä saa lehtien sivuilta lukea ärsyttää! Miten kaksi näin tyhmää ihmistä on löytänyt toisensa? No okei, en tiiä kun sen mitä media tyrkyttää, mutta kaikki se on ollut negatiivista. Onko näistä kahesta mitään positiivista olemassakaan? Seksiä siellä, seksiä täällä, miksi ketään kiinnostaisi?

Tässä olisi ehkä yksi hyvä syy lopettaa koko BB. Sieltä julkisuuteen pongahtaneet pellet ei suostu lähtemään sieltä millään. Jos ei pääse lehtien sivuille, niin sitten saa yllättyä yöllä kun laittaa television päälle: Joku ex-BB-kilpailija juontamassa chattia, jee.

Ehkä eniten ärsytti ylimielisyys. Luin jostain, että tää parivaljakko luulee ihmisten haluavan olla niinkuin ne, koska niitä pidetään julkisuudessa niin paljon. Ei niistä kukaan tykkää, oikeesti.

Jostain syystä tungen aiheeseen myös Maria Veitolan. Arvostus mun silmissä nousi kyllä, kun onnistui loukkaamaan näitä kahta Maria!-ohjelmassaan. Respect!

Petri Nygårdkin muuten ansaitsee kunnioitusta. Huh. Hyviä riimejä niin Hennasta kun Antista. Respect!

Tähän päätän tämän turhan, mutta sitäkin turhemman tekstin kirjottamisen. Oli vaan pakko saada purkaa niin tätä kirjotushalua kun ärtyneisyyttä näitä apinoita kohtaan.

KuumaSoosiHeda = Big BrotherLuonut: KuumaSoosiMaanantai 15.09.2008 05:09

Musta alkaa tässä pikkuhiljaa tuntua, että

Heda ei oikeasti lähtenyt Oregoniin - se lähti Big Brotheriin.

Niille, jotka on yhtään kärryillä kyseisestä sarjasta, niin voin kertoa, että tänään taloon pärähti toinen Hedan kaveri tällä kaudella. Jos ette usko, niin tsikiditsekatkaa Facebookista. Ensimmäinen oli Risto aka Johnny McMetal ja jälkimmäinen (sekä näemmä meikän kollega!) on Tuuli Vuokola. Näistä ensinmainittu on kaiffarin demarifrendei ja toinen näemmä Särkkistuttui. Tästä syystä oon nyt alkanut huomaan tollasen kuvion, et "kannattaa olla Hedan kaveri, nii pääsee BB2008:aan" koska siis esim. tilastollisesti mietittynä 11,8% tän kauden asukkaista on Hedan kavereita (ellei enemmänkin!) Ja mihinkäs muuhun tällainen kuvio voisi tähdätä kuin siihen, että kauden huipennuksena taloon astuu tuleva Suomen tasavallan presidentti Miami Hiitti.

Tai voihan tietty asia olla niinkin, että tosiasiassa Hedakonda on itse Big Brother ja on ite omakätisesti saanut päättää ketä taloon menee. Joka tapauksessa mielestäni on nyt kuitenkin selvää, että tuo "Oregoniin vaihtoon lähteminen" on pelkkä peite, ettei medialle paljastu liian aikaisin kauden kohokohta eli talon kaikkien aikojen upeimman uroon saapuminen. Jos niin tapahtuis, nii Hedan pää joutuis vadille sopimusrikkomuksesta.

Harmi vaan, että mä oon näin perhanan fiksu, että näen koko kuvion läpi.
Mun älykkyys tulee kalliiks Hedalle. Voih. :((

« Uudemmat - Vanhemmat »