IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
16.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 518
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tarja Halosen kausi Linnan valtiattarena päättyy ja ensi vuonna Presidentinlinnassa nähdään uusi isäntä tai emäntä. Halonen on kertonut tahtovansa jättää perinnöksi "pikkuisen kevyemmät ja nuorekkaammat" Linnan juhlat.

Jos sinä pääsisit päättämään vuoden 2012 juhlista, niin miten muuttaisit niitä? Jatkaisitko Tarjan linjalla ja muuttaisit juhlia entistä kevyemmäksi ja nuorekkaammiksi? Millä tavalla? Olisiko vierailla vähemmän päällä? Annettaisiinko yläfemmoja kättelyn sijasta? Olisiko Keltaisessa salissa vaahtobileet? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Lisää asiaa skandaalista täältä!
Kiivasta keskustelua käydään täällä!

Oh my fuckin' gosh! Nyt saa Niinistö kyllä luvan iskeä siippansa hammastarhan sisään. Jenni Haukio joi kahvia niin päin persettä, että lehdistön on ollut pakko astua kuvioon mukaan ja kirjoittaa surullista asiatekstiä koko kansalle. Tässä maassahan ei moista käytöstä suvaita!



Ylläolevasta kuvasta Haukio saisi luvan ottaa mallia. Et sä sitä lusikkaa oo toivottavasti juomassa, pidä se vaan vittu siinä lautasella! Kyllä nyt hävettää edustaa suomalaisia, kun joukossa on tällaisia sivistymättömiä raakalaisia.

Jos tämänkaltainen barbaarius ja pyhäinhäväistys on päässyt jopa Linnan muurien läpi, niin voimme vain ja ainoastaan kauhulla odottaa, kuinka tuo sivistymätön junttimoloilu integroituu jokaisen hengittävän sukupolven suosioon ja tärvelee ihmisen mielen saatanallisella, kerettiläisellä kulttuurishokilla.

Ehkäpä näin onkin jo käynyt! Tämän gallupin mukaan vähän alle 50% suomalaisista ei tiennyt, että kahvin juonti on äärimmäisen kiellettyä ja junttimaista, mikäli se lusikka sattuu olemaan kahvikupissa! Tämä on uhkaava merkki.

Oletko Sinäkin kulttuurirappion uhri?

Ks. myös Astrid Thorsin reilu nenänkaivuu! Pitääkö tässä alkaa perustamaan reilun nenänkaivuutoimenpiteen vastaista puoluetta, vai millä nämä pölkkypäät saadaan kuriin?

PS. Siis voi jumalauta. Voisiko suomalaista mediaa saada ruotuun? Eikö ihan oikeasti ole tähdellisempää kerrottavaa? Tsiisus.


Tanja olit taas kerran Linnan hotein! <3 :P

Joo ja perhana turha sanoo että mulla on outo naismaku! :D Tanja on upea ikäisekseen ;)

Heivaa toi ukkos Tanja ja ota mut :P vielä 0,36 vuotta niin en oo enää sakkolihaa!

jjauzoo-6.12<3Luonut: jjauzoo-Sunnuntai 07.12.2008 18:45

Hauskaa oli, kiitti Tarja,Pena,Matti ja muut. Kovat oli bileet Linnasa, oli muuten stnan hyvää boolia. Nyt kauhee kankkunen...
EHHEEHEHEHEe kiva ilma juu. jep. ja hyvä leiri oli stefanoos<3
:D::D ja joo. muuta kivaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »