IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

Lisää asiaa skandaalista täältä!
Kiivasta keskustelua käydään täällä!

Oh my fuckin' gosh! Nyt saa Niinistö kyllä luvan iskeä siippansa hammastarhan sisään. Jenni Haukio joi kahvia niin päin persettä, että lehdistön on ollut pakko astua kuvioon mukaan ja kirjoittaa surullista asiatekstiä koko kansalle. Tässä maassahan ei moista käytöstä suvaita!



Ylläolevasta kuvasta Haukio saisi luvan ottaa mallia. Et sä sitä lusikkaa oo toivottavasti juomassa, pidä se vaan vittu siinä lautasella! Kyllä nyt hävettää edustaa suomalaisia, kun joukossa on tällaisia sivistymättömiä raakalaisia.

Jos tämänkaltainen barbaarius ja pyhäinhäväistys on päässyt jopa Linnan muurien läpi, niin voimme vain ja ainoastaan kauhulla odottaa, kuinka tuo sivistymätön junttimoloilu integroituu jokaisen hengittävän sukupolven suosioon ja tärvelee ihmisen mielen saatanallisella, kerettiläisellä kulttuurishokilla.

Ehkäpä näin onkin jo käynyt! Tämän gallupin mukaan vähän alle 50% suomalaisista ei tiennyt, että kahvin juonti on äärimmäisen kiellettyä ja junttimaista, mikäli se lusikka sattuu olemaan kahvikupissa! Tämä on uhkaava merkki.

Oletko Sinäkin kulttuurirappion uhri?

Ks. myös Astrid Thorsin reilu nenänkaivuu! Pitääkö tässä alkaa perustamaan reilun nenänkaivuutoimenpiteen vastaista puoluetta, vai millä nämä pölkkypäät saadaan kuriin?

PS. Siis voi jumalauta. Voisiko suomalaista mediaa saada ruotuun? Eikö ihan oikeasti ole tähdellisempää kerrottavaa? Tsiisus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.