IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1532
Koko
37 jäsentä
Tyttöjä: 25 (68 %)
Poikia: 12 (32 %)
Keski-ikä
27,9 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta

Jäsenet (37)

handes^^ANBkrissiebrassiemarsunjopsu_Tori_sweet_mama^santtumo^-S-u-v-i--heili^^Virpi88^^helianthus2_suomileijona_saukkis^^Jassu1979|Järviskä|
« Uudemmat -

KKIRSIISACAKE23 r.i.p.Luonut: KKIRSIISACAKETorstai 23.09.2010 18:37

kaks vuotta ::(

niin kauan ?

MAIJUUUU[Ei aihetta]Luonut: MAIJUUUUTorstai 25.09.2008 16:36

R.I.P tänä päivänä Kauhajoen ammuskelijan uhrien ja loukkaantuneiden vuoksi laita nimesi perään, ja laita kiertämään, jos välität. otamme osaa! ->
kaisa, satu, janne, miska, jaska, emmi, aleksi, niina, taru, terhi, lauri, henri, ville, maria, otto, jesper, annika, elisa, tytti, outi, sandra, iina, nea, nelli, Riina, teemu, Niilo, kalle, Anne, Sanna, Suvi, Noora, christa, Janita, Markus, Mäge, eeva, Emu, milja, Olga M, Nea, Anna,Lana, Jutta, Mia, ILONA,THEjosu, Krista, Laape, Miika,Maiju
Lupasin itselleni eilen, etten käsittele tätä täällä.
Tänään kuitenkin joudun pyörtämään lupaukseni, koska kävin päivän mittaan monta hyvää keskustelua aiheesta. Joten... Tässä oma näkemykseni ja omia ajatuksiani tästä kaikesta.

Ensiksi haluan tehdä täysin selväksi, että kaikki sympatiani ovat kaikkien niiden puolella, joita nämä käsittämättömät teot ovat koskettaneet. Voimia heille, uhrien omaisille, läheisille ja tutuille. Tuskanne on varmasti isompi kuin kukaan osaa kuvitella. Rauha uhreille ja heidän muistolleen.

Sitten siihen minua häiritsevään asiaan. Eli Miksi kaikki vaan hössöttävät ja jeesustelevat näillä muutamilla seuraavilla asioilla?

Ampuma-aselaki ja sen tiukentaminen. Vaikka sitä ikärajaa nostettaisiin, niin mitä sitten? Se lopettaisi ainoastaan monen nuoren aikuisen harrastuksen, eli ampumisen ja mitä sitten? Luuleeko joku oikeasti ettei päästään vinksahtanut ihminen saa käsiinsä asetta jos tälläistä suunnittelee? Kyllä se sitten aseen hankkii vaikka varastamalla tai sitten se keksii jonkin muun keinon toteuttaa suunnitelmansa. Kuten Myyrmannin pommi-iskussa. Minkälaisen lain muutoksen Pääministerimme Vanhanen olisi ajanut läpi siinä tapauksessa? Myyrmannin pommi kun oli tehty omin käsin, NS. "kotikonstein". Ihminen on uskomattoman älykäs olento. Se löytää kyllä keinot tavoitteidensa saavuttamiseksi, jos niin haluaa.

Väkivalta pelit ja raskas musiikki. Siinä kaksi median "lempilapsista", aina kun jotain tälläistä tapahtuu. "Sekun pelasi niitä väkivalta pelejäkin... ja kuunteli sitä sellaista saatananpalvonta musiikkiakin..." Kukapa meistä ei olisi joskus pelannut kyseisiä pelejä tai kuunnellut raskaampaa musiikkia? Ei se tehnyt minustakaan murhaajaa. Eikä se tehnyt sitä sinustakaan.
Miksi siis syyttää kaikkea muuta kuin itse ongelmaa? Ihmisen pahoinvointia!

Jos pieni lapsi lyö toista lasta lapiolla takaraivoon niin:
Pääministerin ratkaisu asiaan: -Vanhanen tulee ja ottaa lapion pois.
Tästä seuraa se, että kun Vanhanen kääntyy ympäri, lapsi poimii maasta kiven ja heittää sillä sitä toista lasta...
Median reaktio asiaan: - Mediassa kirjoitetaan, että "pitäisikö lapiot kieltää? Mahdollisesti myös hiekkakakku lapio olisi hyvä kieltää, koska siitä voi saada huonoja vaikutteita."
Sitten on se tarhatäti, josta kaikki lapset pitävät. Tarhatäti, jolla ei välttämättä ole asianmukaista koulutusta, mutta hän on tarhatäti. joka oikeasti välittää. Välittää, Eikä ole vaan töissä siellä. Hän kysyy lapselta, jo ennen kuin kaikki menevät ulos leikkimään, että mikä lasta surettaa kun suupielet ovat alaspäin. Asia käsitellään ja selvitetään, lapset pääsevät leikkimään ja kukaan ei lyö ketään lapiolla. Mediallekkin jää näin aikaa taas kirjoittaa Johanna Tukiaisesta tai jostain muusta yhteiskunnallisesti "hemmetin tärkeästä henkilöstä".

Lapsien ja nuorten hyvinvointiin on panostettava. Sitä ei voi laiminlyödä ja sen määrärahoja ei voi supistaa. Vaan näihin on nimenomaan panostettava. Eikö tässä ole jo kuultu tarpeeksi tätä nuorten hätähuutoa? Eikö sitä ymmärretä? Vai eikö siitä välitetä? "Sekun maksaakin niin paljon palkata niitä nuorisotyontekijöitä..."

Muutetaanko aselakia vaan sen takia, että Vanhanen voi sanoa, että ainakin asiaan on puututtu ja voi näin nukkua yönsä rauhassa? Samalla me muut saamme odotella kauhulla, että missä seuraava vastaavanlainen tapaus nousee esille. Olipa se sitten tehty Ampuma-aseella, itsetehdyllä pommilla tai millä tahansa niin ei se auta että kaikki kielletään ja hankaloitetaan meidän kaikkien elämää uusilla, toinen toistaan typerimmillä säädöksillä. Järjenkäyttö ei tietääkseni ole kielletty.

Voimia ja lohtua kaikille jotka ovat menettäneet läheisiänsä näissä järkyttävissä tapahtumissa.
Sympatiaa ei ampujille ja pommimiehille minulta heru, mutta uskon, että jos asiaan ei osata taaskaan puuttua oikein, tämä tuskin jää viimeiseksi murhenäytelmäksi.. Valitettavasti...
"Pieni amerikkalainen ääriliike iloitsee Kauhajoen koulusurmista. Kansaslainen Westboron baptistikirkko lähetti tiistaina tiedotteen, jonka otsikko on "Jumala vihaa Suomea! Jumalalle kiitos yhdeksästä kuolleesta Kauhajoella!".

Liikkeen jäsenet aikovat tulla Suomeen osoittamaan mieltään Kauhajoen uhrien hautajaisiin.

Westboron baptistikirkon mukaan surmat ovat rangaistus vihaiselta Jumalalta, koska Suomi on "hylännyt Jumalan ja valinnut homot".

Liikkeen mukaan "Jumala lähetti ampujan rangaistukseksi Suomen synneistä".

Liike lähetti samanlaisen tiedotteen myös Jokelan koulusurmien jälkeen. Se on iloinnut myös muun muassa Kaakkois-Aasian tuhoisasta tsunamista."
Hei ihmiset oikeesti miettikää.
Mikä voi olla niin huonosti, että pitää tappaa saatana kymmenen viatonta ihmistä ja ittensä, eikö oo pokkaa sit viel kantaa seuraamuksia siitä, mitä on tehny, jos kerran pokkaa löytyy tekeen tommosta, SÄÄLITTÄVÄÄ! Tollasellako joku hakee jotain huomioo, ja luulee olevansa sit viel joku sankari kaikkien silmissä.
Miettiikö se murhaaja ollenkaan ennen teko hetkee tai ennen, ku ittensä tappaa, että miltä niistä viattomien uhrien vanhemmista, sukulaisista, muista läheisistä ja ystävistä tuntuu, OIKEESTI!

Kaikki ihmiset jotka tollasta ees aattelee, niin tappais vaan iittensä himaansa tai vaikka johonki pusikkoon, mutta ei menis purkaa vihaansa muihin syyttömiin, viattomiin ja tietämättömiin ihmisiin ja vielä johonkin tommoseen paikkaan, kun KOULU, HEI HALOO!! Koulu ei muutenkaan kiinnstoa kauheesti nuoria, niin entäs tämmösten juttujen jälkeen sitten? Vielä vähemmän, mut mukana on jo tällä kertaa pelkoo, "entä, jos joku tulee meidänkin kouluun.. tai entä, jos tänne tulee joku uudestaan..". Onko se oikein, ku lapset ja nuoret joutuu pelkään päivittäin kouluunsa mentäessä, että "elänkö vielä tänkin koulupäivän jälkeen, välttämättä en..".
Tämä Matti Juhani Saari, ei miettinyt mitään tai ketään muuta, kun itteensä nämä murhat tehdessään.
Kyseinen "ihminen" oli mukamas 22 vuotias mies, mutta saaneen kysyä, mistä päin? Aikuinen, täysijärkinen ja ihminen ei noin tekisi. Oliko kyseessä tavottelua saada isompi juttu mediaan liikkelle, kun edellinen tapahtuma Jokelessa. Luuleeko Saari olevansa "kovempi jätkä", kuin se Jokelan tyyppi (en muista niemee!), koska ampu yhden enemmän, harmi ei jääny sika kattoon miten kävi, saisiko parremmat "hurraaa huudot" vai ei!
Mutta säälittävä matkija hän ainakin oli, ei voinut edes keksiä omaa tapaa tuoda itteensä julki ja säälittäväksi (Jokelaan taas viitaten), ensin laitetaan nettiin vähän juttuja ja vihjeitä, saman kokoinen ase, saman tyylinen kohtauksen alottaminen ja kaiken huippu, päätti vielä tappaa ittensäkkin samalla tavalla, päähän ampumalla. Hahahah! Naurettava tyyppi. No pääsepähän ainakin etusivuille muutamiin iltasanomiin ja iltalehtiin ym., mutta harmi mitään ylistystä ei sekään sika tuu saamaan. Toivottavasti oot nyt tyytyväinen helvetissä, ku oot "häpässy" vanhempasi koko maailman silmin, koska varmasti moni miettii ekana millanen kasvatus pojalla on mahtun olla.. Mutta siis vanhempien syyhän tämä ei ole tai kenenkään muunkaan, vain ja ainoastaan MATTI JUHANI SAAREN oma helvetti, harmi jotta joutu sinne omatekeisesti, eikä "kansan pyynnöstä", olisi saanut Saari vastata omista tekemisistään lakiteitse ja suurella häpeällä!

Omatakeinen kuolema oli liian lievä rangaistus tällaisestä veriteosta!


(Kaikki mitä olen tänne kirjoittanut on vain omaa mielipidettäni asiasta, mutta saa silti kertoa oman näkemyksensä, jos on erimieltä tai vaikka samaakin mieltä tästä asiasta.)

http://www.iltasanomat.fi/videot/uutiset/1592335
Yllä oleva linkki on siinä siitä syystä, että kyseisessä pätkässä on omalla tavalla koskettava loppu.

Vielä pieni hetki hiljaisuutta uhrien muistolle ja kunnioitusta sekä voimia heidän vanhemmilleen ja muillekkin läheisille sukulaisille ja ystäville!<3

Oma osanottoni vielä kaikille, heidän läheisilleen.<3

funkmonkeyR.I.P. 23.9.2008Luonut: funkmonkeyKeskiviikko 24.09.2008 04:19

Michael Jackson - Gone Too Soon

http://www.youtube.com/watch?v=101iXwPTNE0

Here one day - gone one night ...


Eric Clapton - Tears In Heaven

http://www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM

Beyond the door there's peace, I'm sure
and I know there'll be no more tears in heaven
P.O.D. - Youth Of The Nation

http://www.youtube.com/watch?v=yEVPoo0kOa4

Last day of the rest of my life
I wish I would've known cause I didn't kiss my Mama goodbye
I didn't tell her that I loved her, how much I cared
or thank my Paps for all the talks and all the wisdom he shared

Unaware I just did what I always do
Every day the same routine before I skate off to school
But who knew that this day wasn't like the rest
Instead of taking the test I took two to the chest

Call me blind, but I didn't see it coming
Everybody was running but I couldn't hear nothing
except gun blasts, it happened so fast
I didn't really know this kid even though I sit by him in class

Maybe this kid was reaching out for love
or maybe for a moment he forgot who he was
or maybe this kid just wanted to be hugged
Whatever it was, I know it's because

We are, we are the youth of the nation
We are, we are the youth of the nation

---

You cross the line and there's no turning back..

----

Who's to blame for the lives the tragedies claim?
No matter what you say it don't take away the pain
that I feel inside, I'm tired of all the lies
Don't nobody know why? Is the blind leading the blind?

Guess that's the way that the story goes
Will it ever make sense? Somebody's gotta know
There's gotta be more to life than this
there's gotta be more to everything I thought exists

We are, we are the youth of the nation...

`ninnni[Ei aihetta]Luonut: `ninnniKeskiviikko 24.09.2008 03:19

Vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. 10 uhria ansaitsevat hiljaisuuden

my condolences <3

Wanda-84[Ei aihetta]Luonut: Wanda-84Keskiviikko 24.09.2008 00:35

koulussa kuolleiden muistolle

Se hiljainen hetki pidetään myöhemmin, mutta tiedossa on jo kuolleita. Ota osaa suureen suruun, kopioimalla tämä omaan päiväkirjaasi ja lisäämällä mukaan oman nimesi/nimimerkkisi.

Suremme liian aikaista pois menoanne: sofiäää , miäu ,j-janika,jarsta^ , ebllla`, Eetu] , jasmiina`, pjauliina , pinjäu , sofiaö jänina , nettajAu`, answ`, SaneGee,Laurää, Jerestiinatyttö, jassuö, julberi`, -Arkkienkeli, miwu, emla-, fffemma, T_iina, `jäninä, weer`, -jamika, emmmi--, MAR|A-`, Killu_, kortsu^, `nia`, Jonnulii-, Wanda-84
« Uudemmat -