IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 3674
Koko
60 jäsentä
Tyttöjä: 47 (79 %)
Poikia: 13 (21 %)
Keski-ikä
23,5 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,4 vuotta
Valvojat
Willou

Jäsenet (60)

ThePIRUKASkizu-89S308mashimaroEdhelairChielLaggyBloncosNooba-SanViku-AsakuraMarishka_Hkinoboi^Zurasanzu]Soraexvarp
« Uudemmat -

RoraBakacon ja Hall CosplayLuonut: RoraLauantai 24.04.2010 03:14

Bakaconin cosplaykisan tuomarointi on saanut aika paljon kritiikkiä osakseen ja on sanottava, että ei se herkkua ollut tuomareillekaan. Takana oli pitkä päivä ja kaikki olivat varmasti uuvuksissa. Sattuneesta syystä hymykään ei jaksanut oikein pysyä naamalla, kun pyrki vain keskittymään ja pysymään hereillä vielä jonkin aikaa. Pahoittelut siis kaikille kisaajille, jos tuomaristo pintapuolisesti vaikutti tylyltä - kaikki olivat vain kuolemanväsyneitä. PikminLink totesikin yhdessä välissä, että hänen on vaikea pysyä hereillä, eikä hän jaksa oikein keskittyä. Mikäli kisaajissa on vielä niitä, jotka kaipaavat palautetta ja rakentavaa kritiikkiä puvuistaan näin jälkikäteen, ottakaa vain rohkeasti yhteyttä. Itseni kohdalla tuli todettua, ettei kannata ottaa samalle päivälle muuta ohjelmaa järjestettäväksi, sillä jo pelkkä tuomarointi imee mehut aivan totaalisesti.

Mitä itse tuomaroinnin kestoon tulee, se vie sen ajan, jonka se vie. Piste. Toki, jos ihmiset haluavat vain kisoja, joissa pukua katsotaan pari sekuntia ja päätös riivitään kasaan muutamassa minuutissa, kuten vaikka viimekesän animeconin kisan kanssa kävi, se on toinen asia. Inhoan aivan kuollakseni sitä, kun vänkäri kärisee vieressä, että päättäkää jo, väliaikaohjelma loppui jo ja pitää saada päätös pian, pian, PIAN! Mieluummin pukua katsoo kunnolla joka kantilta, juttelee kisaajan kanssa siitä, miten puku on rakennettu ja millaisia salaisuuksia se kätkee sisäänsä - samalla myös varmistuu siitä, että se on omaa tuotantoa. Hall Cosplayssa hahmon luonne ja käyttäytyminen on aika hankala tuoda esiin, mutta yksilötuomarointi antaa siihen edes hieman tilaa; kisaaja voi liikkua, käyttää pukua ja ottaa poseerauksia hahmon hengen mukaisesti, vaikka tuomarit kyselisivät mitä hyvänsä.

Silloin kun kisaajat käyvät tuomarien edessä arvioitavana, siitä harvoin selviää aivan parissa minuutissa. Toki tämänkertainen aikataulu pissi, ja tilanne oli kenkku kaikille. Jos tuomarointia olisi hieman aikaistanut, tai vaikka porrastanut sen pariin eri ajankohtaan, kaikilla olisi ollut mukavampaa, eikä olisi tarvinnut odotella tuskaisen kauan hankalissa puvuissa. Jokainen kisaaja on mielestäni oikeutettu kunnon tuomarointiin ja myös palautteeseen puvustaan. Miten muutenkaan sitä voisi jatkossa parantaa tai tietää, miten voisi tehdä toisin? Ja tietenkin mikä on ollut hyvää ja missä onnistunut?

Kolmekymmentä kisaajaa oli liikaa Hall Cosplayssa, se huomattiin kantapään kautta, mutta eiköhän ensi kerraksi kaikki ovat viisastuneet sen verran, että varmaankin 15-20 kisaajaa olisi sopiva määrä. Hall cosplay on konseptina mielenkiintoinen, eikä sitä missään nimessä kannata hylätä, mutta se vaatii vielä paljon työtä sujuakseen juohevammin kaikkien kannalta.

Ongelmana on edelleen lähdekuvat. Nyt yksi agenteista kaivoi netistä referenssikuvat, joista kaikki eivät välttämättä olleet ihan niitä, mitä kisaajat olivat käyttäneet. Kuinka tätä voisi sitten parantaa? Yksi vaihtoehto voisi olla se, että jos edes epäilee pääsevänsä kisaan, kuljettaisi lähdekuvat mukanaan joko paperilla tai tikulla. Tätä ei kyllä voi odottaa kaikilta, osa nytkin kisassa olleista ei osannut arvata siihen joutuvansa.

-SIRUUBAKAcon 2010Luonut: -SIRUUKeskiviikko 21.04.2010 21:39

Hii, nyt kun vihdoin keräsin itteni sohvalta, jaksoin omaltakin osalta kirjottaa bakacon raportin. :D Pukujen tekeminen meni aivan helkutin viimetippaan, vielä ku äiti halus et me siivotaan perjantaina.. -__-' Onneks kuitenki sain kaikki kasaan, eikä mitään jääny coniin lähtiessä. Aamulla heräsin aikasin, söin ja tein Supolle sen Dagger-hatun valmiiksi, pakkasin ja autoin muita. Sitten äkkiä vaatteet niskaan ja autoon. Autossa juoruiltiin, mä meikkasin Venlan ja sitten oltiinki jo Pieksämäellä. Bakaconissa meitä odotti valtaisa jono, josta tietenkin meikittömänä ym. kauheena olin hyyyvin iloinen. Sitten kun päästiin vihdoin sisään, kutsui vessa.. Jossa leikkasin kaks pertsaa, laitoin Venlan hiukset, bindattiin, meikkasin ym. sitten lähettiin kattoon (toiseen vessaan) missä jamassa muut on, jossa liimailin/ompelin ym. ja leikkasin vielä Suponki pertsan. Sitten vihdoin päästiin liikkeelle, jahka Venla ja Sanni kävi hakemassa mulle ja Janitalle ruokaa <3 Vaikka kylmät Heseranskikset on käestä, meni alas ku oli törkee nälkä. Sitten poseiltiin, käytiin myyntipöillä, tanssi- ym. peleillä, ja tutustuttiin aivan mahtaviin tyyppeihin <3 Sini myös bongattiin cossikisaan, joten siihenki hommaan tuli tutustuttua, ku piettiin Sinille seuraa ku se odotti vuoroaan.

Vihdoin sen jälkeen; ILTABILEET <3
Iltabileet oli kyllä tosi mahtavat, niitä oli niin parannettu viimevuoteen nähden, ja oli kiva ku jatku pitempään ku jakso ees valvoa. Oli myös tosi kiva että kahvila ja pelit oli auki koko iltabileiden ajan. ;> Oli tosi kivaa, vaikka mun ääni oli kunnon rommiviskikaljapedari, ku se meinas loppua ihan kokonaan. xD

Sitten ku yhen jälkeen saavuttiin lattiamajotukseen, huomattiin, et kappas, meille ei oo tilaa.. Mutta kiltit ja mukavat pitäjät sitten päästi meijät siihen kunnon private-tilaan nukkumaan, mikä oli tosi kiva, koska meitä oli seittemän, ei ikinä oltais päästy vierekkäin. Patjojen pumppaus oliki aika työlästä, joten tungettiin kaikki isolle patjalle xD muuten oli ihan mukavaa, paitsi nuha teki hallaa, ja meinasin pari kertaa hukkua räkään. Joo ja venttili oli jääny raolleen, joten nukuttiin aamulla melkein lattialla. Oli ihana, ku olin vessassa pesemässä hampaita ym., ja siitä seinän takaa lähti randomihmiset nukkumaan, ni ne käväs siellä mun luona ja sano; "Hyvää yötä!" ;___; Oli aika ihania <3

Aamulla meikkasin Venlan, tyhjäsin patjat ym. ja sitten oma meikki, bindit ja pertsan uudelleenstailaus, jonka jälkeen marssittiin conipaikalle tihkuräntäsateessa.. Hyi, ei kyllä sunnuntaina kelit helliny. Sunnuntaina käytiin karaokessa, FFFightissa, kaikkialla hihhuloimassa ja lopettajaisissa.Sini saikin kunniamaininnan Hahmouskollisuudesta, tarkkuudesta ja huolellisuudesta xD Voi sitä jesarin määrää..
Harmi kun kyyti oli myöhässä, nii oltiin maanvaivoina vänkäreille ku ootettiin siinä sisällä ;> Oli varmaan hauskaa mm. siinä vaiheessa, ku Suvi teki mulle Hitler-viikset vastapalvelukseks siitä, että sain läpsiä sitä ympäri naamaa nahkahanskoilla. ;D

Coni oli niin hauska, kiitos kaikille ihanille, mukaville ja kilteille ihmisille, jota Bakassa tavattiin, ja vähemmän kiitosta niille itsekeskeisille, ilkeille tai muuten vaan tahallaan mieltä pilaaville ihmisille Bakassa, teitä ei tarvita.

Kiitos matkaseuralle, luv juu gais <3 Parasta coniseuraa koskaan <3 Nyt sitten kuvia, mm. meijän cosseista, iltabileistä ja hitler-viiksistä.Bakan jälkeen tulin kipeeks, joten en oo jaksanu tätä päivitystä tehä, mutta nyt vihdoin vaivauduin koneen ääreen tulemaan. Nyt koulua ym. seuraavaan coniin asti! <3

P.S. Make haluais Särkänniemeen meijän kanssa XD

P.P.S. Dear diary, musta ei oo jönglööraamaan
muitta juttuja kun Vocaloidista


Ja sillei kaiki
noh tassa kuvioita nita kaiki mika maa ostin vocaloidista, se kamera on vaha huono mutta...
Oli Bakacon ja oli kivaa (vaikka vituttikin suurimman osan ajasta lauantaina ja oli ylisuuret kengät ja jalat tuli kipeiksi ja oli kylmä ja binding puristi kuten aina... ilman noita juttuja olisi ollut siis ihan huisin hienoa 8>/), kiitos kovasti kaikille seurasta~! Tykkään teistä hirveästi. ;v;

Lauantain aamupäivä oli jees, poledancingia liikennemerkin kanssa, pesistä sillä samaisella merkillä ja Nemsin veitsellä (joka haavoittui siinä), randomeita stalkkereita ja kaikkea muuta hienoa. Illemmalla photoshoot katkesi melkein siihen, että alkoi sataa ja piti mennä sisälle, mut kunhan saatiin siellä levättyä hetki ja vallattua käytävänpätkä homma jatkui vielä vähäsen. Lattialla möyrimistä ja Nemsiä olkapäällä, ah. <3 Tuli todistettua, etten olekaan ihan makarooni tai voimaton! Oli kyllä hienoa kannatella Nemsiä aina viimeiseen hetkeen asti, sitten kun oma kroppa alkoi täristä liikaa ja Izaya-kun meinasi luisua alas piti laskea se lattialle, venytellä ja ottaa uusiksi.

"Miusta tuntuu et miusta otettiin just kuva."

"Izaya hei, voisitko sä pyöriä tossa tolpan ympärillä vielä vähän et voisin ottaa videota?"

Ja sit toki se hieno kohtaus, kun kurkittiin auditorion ovelta jotain ohjelmaa pikkuisen, Nems ja mie, ja kun käännyttiin kohdattiin saman tien pari hassua ihmistä kameroidensa ja koiranpentusilmiensä kanssa.
"Voisitteko te vielä mennä tohon niin kuin olitte äsken?"

"Saanks mä ottaa teistä kuvan kun syötte nuudeleita?"
- ...En mie voi syödä näitä kun nää on kuumia. ;_;


Yö vietettiin ihmeen mukavasti autossa, en tiedä muista mut miulla oli ainakin hämmentävän mukavat oltavat. Kääriydyin takkeihin, paitoihin, makuupussiin ja peittoon ja nukuin katkoitta aamuun asti. Sit kyllä taas nauratti herätessä, kun coniporukkaa kävelee auton ohi ja oli niin hehkeä olo että uuh. Ei tullut edes paikat kipeiksi, whaat.

Sunnuntai oli taas tyypillinen jumituspäivä, kuten noilla conisunnuntailla vähän on ollut tapana. Sain kuitenkin perinteisen conijuoksupyrähdykseni, Auraa ei ollut saatavilla joten pingottiin Nemsin kanssa. Ja oon melko varma, että saan syyttää sitä miun illallisesta reisikivusta. >8< Sinä päivänä miulla ja Nemsillä oli muutenkin suurimmaksi osaksi vain toisemme, oli aika yksinäistä välillä. ENNEN LÄHTÖÄ SAATIIN ILMAISTA PULLAA. Ehkä parasta. <3

Selvittiin taas ajomatkasta hengissä ja päästiin perille Lappeenrantaan, auto purkautui kummallisen suosiolla enkä tietääkseni unohtanut mitään elintärkeää minnekään. Jee! Väsytti ihan homona ja nukuin varmaan sen 12-14 tuntia ja ryömin tänään kunnolla ylös vasta joskus vähän ennen iltakuutta, öööö. Nyt taas aika kypsä olo, voisin nukkua lisää.
SarutoBakaaLuonut: SarutoMaanantai 19.04.2010 22:55

Huhhahei, ja rommia pullo! Eilen en enää jaksanut koneelle pesiytyä, joten nyt pientä yhteen vetoa viikonlopusta ja Bakaconista!

Meikäläisellä oli iteasiassa vähän huonohko fiilis koko coniin lähtemisestä,( en ois malttanu (koiraa varten pitää vähän sisustaa ym. täällä, ryypätäkki ois voinu) ja toisekseen oli eka con ilman semmosta ihmistä jossa koko ajan roikkua, joten pelkäsin että joudun olemaan siellä yksin ym. on kurjaa ja yy yy,) mutta lähdin kuitenkin (pakkohan se oli kun olin ohjelmaan ilmoittautunu juontajaks) plus olin sit sillee et les ny see, ja KYLLÄ! Olen tyytyväinen et läksin vaikka senverra pelkäsin!


Perjantaina siis jo conipaikalle tultiin, oltiin VIP, pidettii hauskaa, tutustuin paremmi ihmisiin, etenkin Muroon, tehtii hienoja videointaje Hannan kanssa, juotiin kahvia, TANSSITTIIN (eikä ollut mitään pikkupopitusta vaan kunnon biletytstä!), pelattiin hienoa peliä, mitähä kaikkee, mut anygayzzzzzz:

ISO KIITOS KAIKILLE!

Ja joo, joku pällein raportti, en jaksa kirjottaa XD

linearttBakacon 2010Luonut: linearttMaanantai 19.04.2010 22:21

nyt on baka vk loppu takana ja nyt jaksan jopa kirjottaa siitä jtn.
ihan mahtava coni tosin vielki paikat paskana niitten automailien takia :<<
sisätilat oli tosin aika huonot ja istumapaikkoja oli heikosti. yöpymispaikka oli hyvä, mutta vittu siellä tyypit rupes heräilee KLO 06:30!! no onneks sain ainaki nukuttuu siihe ysiin asti aamulla..
sunnuntaina iltapäivällä rupes olee hermot aika kireellä, ku oli karsee ilma, väsytti, paikat kipeinä ja halus himaan.

iltabileisiin en sittenkään jaksanu raahautua, ku oli edelleen paikat kipeinä ja väsytti perhanasti. en ois millään jaksanu bilettää siellä johonki kolmeen neljään asti yöllä ja sitä paitsi,, ei musta ole tommoseen disco tyyppiseen biletykseen.. en oo bilehile ainesta, varsinkaa noin random porukassa, mutt kyll se biletys tutussa kaveriporukassa onnistuu. :D

indi][Ei aihetta]Luonut: indi]Maanantai 19.04.2010 20:20

Bakas oli kivaa, kiitos kaikille :3 ♥ Näki kivoi tyyppei ja kavereita :33 Ja aaaa stalkkasin koko viikonlopun sitä sairaa söpöö aasialaista jätkää *www* ♥ Jos joku sattuu tietää kuka se oli saa ilmotella 8DDD Sil oli sellaset mustat jois oli vaaleeta jossai kohti, abt olkapäillä asti ulottuvat, eestä vähä lyhyemmät hiukset 8DDD Et jos satut tietää kuka se oli voi ilmotella ku olisin halunnu mennä juttelee sille mut en uskaltanu XDDDDDDD
Ja aaa se Jukion rumpali *----* ♥ Ai että seki oli oikeesti _hyvännäköne_ *
* Mikä sen nimi o? Aaa sil oli muute kiva ääni 8DD Kävin halaa sitä heee *wwwwww*

Mut joo, oli kyl kivaa, kiitos kaikille!~♥

ElyseBakaconLuonut: ElyseMaanantai 19.04.2010 17:50
Kiitos kaikille upeille ihanille ihmisille mielettömimmästä conista pitkään, pitkään aikaa. Kiitos ihanalle Tamperen cossiporukalle, jonka kanssa hyöriskelin pyöriskelin, matkustin ja yövyin. Kiitos Orolle, joka toimi kuskina, ja hyvää syntymäpäivää vielä kerran! Kiitos hyvästä juttutuokiosta Edeaen ja Zero-chanin kanssa. Kiitos PikminLinkille, mahtavana kunniavieraana olemisesta. Kiitos Robertille, joka oli hassu. Kiitos samoin niistä kuvista, joita ilmeisesti saan käyttää sitten ilmestyttyään netissä. Kiitos Emilialle Tonksinani olemisesta. Kiitos samoin, että suostuit niin innolla fighttaamaan kanssani ja ideoimaan sen sisältöä. Kiitos Ibille, joka teippasi minut litteäksi unohdettuani bindit kotiin. Kiitos Emille, Vilmalle, Orolle ja Umille, kun jaksoitte aina lauantaina auttaa tarpeen tullessa ja lainata hakaneuloja ja jesaria ja vaikka mitä. Kiitos kaikille, kun kestitte minua. Kiitos kaikille, jotka tulivat kehumaan asuani (en mielestäni niinkään niitä kehuja ansainnut). Kiitos ylipäätään mukavasta seurasta ja hienosta tapahtumasta!

Noniin, nyt kun on pidetty Oscar-puhe, voin syvällisemmin purkaa viikonlopun cosplaypainotteisia tunnelmia.

Mistä aloittaisi. Perjantaina lähtiessä oli todella kiire. Tähtäsimme lähtemään kello viiden ja kuuden välissä Emilialta, mutta se taisi mennä sinne kello 7-8 paikkeille. Halusimme nimittäin saada tapahtumarannekkeet, joita jaettiin majoituksessa vain ennen kello yhtätoista. Kuskimme myöhästyi kaksi minuuttia minua enemmän, joten minulla ei ollut hävettävää sitten niinkään myöhästyä aikataulusta. :P Ajomatkalla laitoin vielä asuani kasaan. Viuhkaa ompelin ja harsoin mekon yläosan rypytystä kiinni mekkoon. Lopulta tuli niin pimeää, etten nähnyt enää ommella. Lopetin suosiolla ja nukuin tunnin ennen määräpäähän saapumistamme. Majoituksessa ryhdyin suoraan hommiin ja sain asuni kutakuinkin valmiiksi kello 3.15, mikä oli ennätykselliset 45 minuuttia ennen arvioitua ajankohtaa. Viimeisenä tein hattuani, joka tuntui sulalta mahdottomuudelta. Maalaamani reuna oli yksinkertaisesti ruma, joten päädyin vähän vähemämän rumaan ratkaisuun ja liimasin kaksinkerroin liimattua silikkinauhaa nuppineuloin hatun reunaan. Nukuin siis reilut kolme tuntia, kun herätys oli seitsemältä. Aamulla tein viellä yksityiskohtien täydentämiseksi hattuun siitä roikkuvat nauhat, jotka kiinnitin hattuun nuppineuloilla.

Lauantaina ensimmäinen ohjelma, johon osallistuin oli PikminLink Q&A. Ihan ok kuunneltavaa oli ja hauska ja sympaattinen ihminen hän onkin. Kun häneltä kysyttiin, mikä on hänen salaisuutensa menestykseen ja upeisiin asuihin, hän ei osannut vastata. Minä hymyilin mielessäni, että kasvoillani, koska olin ymmärtänyt vastauksen. Kiitos PikminLink! Siinä mielessä oli todella avartava paneeli. Nyt tiedän miten toimia ja tehdä. Kiitos ihan mielettömästi. Ette tule ainakaan toivottavasti näkemään enää yhtään kiireellä tehtyä asua minulta. Eikä tuloksen täydellisyys ole pelkästään siitä kiinni, vaan se on jotain muuta... Se on jotain sanoin kuvaamatonta.

Toivoin todella pääseväni kisaamaan tuona päivänä ja lopulta pääsin. Tämä oli kisa, johon todella halusin. Kovimmat tuomarit, mitä saattoi keksiä Suomen conskenetilanteeseen tällä hetkellä. Olin sanoin kuvaamattoman onnellinen, kun Wemppa tuli pyytämään kisaan viime hetkillä ennen deadlinea. Merkitsi minulle paljon. Itse tuomarointi oli sen hetkellä karmivaa, pelottavaa ja tunsin epäonnistuneeni todella asussani. Johtui lähinnä siitä, että ensimmäinen tuomarointini, joka oli CosplayGaalassa, oli jotain aivan muuta. Minulle muistaakseni hymyiltiin. Nyt ei. Joka tapauksessa totesin tuomaroinnin olleen pettymys sen jälkeen. Mutta, jälkeenpäin aloin ymmärtämään, että sellaista se tosielämässä on. Karua. Mutta todellakin minä toivoin kritiikkiä ja sitä sain. Olin kyllä täysin tietoinen kaikesta, mistä minulle sanottiin, ja aion seuraavalle käyttökerralle korjata nuo epäkohdat. Lopulta myös totesin, että ei minulle kukaan sanonut, että asuni on rumarumaRUMA, vaan se oli pääni sisällä. Sain kritiikkiä vanteista, jotka näkyivät hameeni läpi, kulmakarvojen peittämisestä ja peruukin leikaamisesta. Ehkä siksi tuomarointi tuntui niin rankalta, että A) Sen todella näki heistä, että tuomarit olivat todella väsyneitä B) Pelkäsin kuulla samat asiat, jotka tiesin olevan pielessä. Se, mitä tuomaroinnilta todella hain, oli kritiikkiä sellaisista asioista, joista en vielä tiennyt. Ai niin. Eniten taisi harmittaa se, että oli itsekin niin väsynyt, että kaikki, KAIKKI, mitä vastasin kysyttyihin kysymyksiin meni päin persettä. Todella. Aion tehdä oman täyden kritiikkimerkinnän asustani. Olisin myös toivonut, että muutkin kuin Mert ja Rora olisivat avanneet tuomaroinnissa vähän suutaan. Mutta oli kuitenkin uusi kokemus ja jälkeenpäin ajatellen ihan mukava sellainen.

Illalla tein taas seuraavan päivän asuani, joka oli Potterin Remus Lupin. Modasin myös Emilian, eli Tonksin peruukin. Aamullakin vielä ruiskuttelin siihen lakkaa ja heitin päälle värin haalentamiseksi puuteria. Tuona iltana kiinnitin taskut, ompelin käsin kaulusta ja kiinitin napit ja nappien lävet. Vaikka suunnittelin sävyttäväni asuni tummemmaksi, en kuitemkaan sitä tehnyt. Ajattelin, että olisin fail kumminkin. Aamulla pakkailin ja meikkasin itseäni ainakin tunnin verran, jos en enemmän. Näytin varmaan todella hauskalta, kun ensimmäinen kerros meikkiä oli ruskeaa vesiliukoista kasvoveria levitettynä erikoisella tavalla. Viikset olisivat voineet onnistua myös paremmin. Muuten, ihan jees. Paitsi, että tänään tajusin koko homman olleen PEILIKUVANI. EIIIIIIIIIIIIIIh! Tein sen taas! Voisiko joku oikeasti muistuttaa minua, että näen peilikuvani, enkä koskaan itseäni!

Okei se siitä. Sunnuntai tuntui todella lyhyeltä. Kävin ainostaan katsomassa FFFigthin, mutta olisin halunnut oikeasti kuulla Roran ompeluvinkkejä. Päivä vain kului niin äkkiä. Minkäs sille mahtoi. Sen lisäksi, että Robert tuli ottamaan minusta kuvan lauantaina ("Have I already taken a picture of you?"--"No... You have not"--"Then I'm going to take one now"), tuli hän ottamaan sellaisen myös sunnuntaina lähestyttyään sellainnen jännä ilme kasvoillaan kahvilan pöytärygmenttejä, joihin olimme asettautuneet. En muista keskustelua tarkalleen, mutta hän ilmesesti piti Remus -meikeistäni, sanoi, että näytin viiksineni ihan häneltä, otti kuvan ja kertoi tulevasta tapahtumasta, jossa hänen piti tehdä jotain, joka tulisi olemaan hauskaa. Sisältö tuosta kertomuksesta jäi hiukan epäselväksi, koska Robertilla oli niin kova aksentti, mutta hymyilin ja ainakin yritin kommentoida jotain neutraalia (joka toivottavasti oli aiheeseen sopivaa). Hän myös ilmeisesti piti tekemästäni taikasauvasta. Olen saanut jo muuten kaksi taikasauvatilausta. Hauskaa.

Halusin jo kuukausi sitten hahmot päätettyämme Emilian kanssa ehdottomasti fighttaamaan. Ilmeisesti fightti meni hyvin, kun ihmisiä tuli kauheasti kehumaan, vaikka minusta se ei ihan mennyt kuitenkaan niin. Viihdyttävää jälleen toivottavasti oli. Metsästän videoita o/

Sitten olikin jo päättäjäisten vuoro. Todellakin oikeat hahmot palkittiin (jopa se Snake -cossi, jota melkein äänestin). Onnea teille! Hassua. Kaikki olivat tuttuja. Tosin kunniamaininnoista tuttuja oli vain yksi. Mutta muuten. Ensimmäistä kertaa en ollut lainkaan pettynyt. Siis yhtään. En tiedä miksi. Mutta onnellinen olen teidän voittajien puolesta.

Nyt on kiire teatteriharkkoihin. Kuvia haussa Madam Redistä ja Remus Lupinista o7

Marishka_HBakaconLuonut: Marishka_HSunnuntai 18.04.2010 23:56

No sulaudutaan massaan ja tehään perinteinen merkintä conist. Jossain vaihees kun saan siirrettyä ne harvat sunnuntain ottamani kuvat koneel, voisin myös ne lisätä nettiin.

Oli ihan helvetin hauska coni, ees mä en ehtiny angstii kertaakaan. Aurinko paisto ekana päivänä, vaik olikin melko viileetä. Mut selostanpas kaikkien iloks oikein tarkkaan :D

Aluks juna oli myöhäs, se hieman vitutti, mutta lopulta päästiin Pieksämäelle. Kävelymatka rautatieasemalta conipaikalle on ärsyttävä, mut siitä selvittiin. Ylimääräset kamat sai onneks jätettyä lattiamajotukseen<3

Conipaikal odotti toinen järkytys, jumalaton jono, joka ei näyttänyt liikkuvan ollenkaan. Onneks oltiin sentään ennakkoilmottautuneita, joten päästiin nopeemmin. Jotkut raukat joutu jonottaa kaks eri jonoo läpi. Pahin juttu jonottamises oli se, et se jono oli rakennuksen varjos ja siinä oli helvetin kylmä. Tuttuja ja ihania cosseja sai sentään onneks tsiigailla<3

Lopulta kun päästin jonost, lähettiin sit harhailemaan ja eksyttiin jopa pariin ohjelmaankin, joka on tosi harvinaista mun kohalle. Olin positiivisesti yllättynyt, kun minua kuvattiin todella paljon. Ehkä se cossi (Byakuyana tosiaan olin) ei ollutkaan nin kamala kuin aluksi luulin.

Muutamia tosi ihania ihmisiä myös tapasin, harmi etten muistanut kerätä kuin kolmen meset, vaikka huippui tyyppei oli huomattavasti enemmän. Joten varsinkin kaikki, jotka kuuluivat lauantaina Byakuyan haaremiin, saavat ilmottautua ;D

Yhden Renjinkin onnistuin löytämään ja hän lahjoitti minulle kauniin kukkasen, joka sitten kulki hiuksissani koko loppupäivän. Kiitos muru<3

Naispuolinen Itachi ja hänen miehinen Kisamensa olivat myös ihania, varsinkin kun tämä Itachi osoittautui psykopaattiseksi Byakuyan faniksi ja oli ihanan ylipirteä :D

Pikmin Linkin cossi oli sikahieno ja kyllä hän piti myös upeita paneeleja. Varsinkin tämän aamun cosplaypaneeli oli todella hyödyllinen ja siitä sai hyviä vinkkejä.

Iltabileet olivat huiput, varsinkin Desert Planetiin onnistuin kiintymään kovasti :D

Sunnuntaina tuli osallistuttua ohjelmaan ennätyksellisen paljon, ihmisshakki oli ihana, vaikka ei tainnutkaan loppua aivan kaikkien shakin sääntöjen mukaisesti ja välillä oli pientä säätöä, kun kaikki eivät muistaneet missä ruudussa olivat.

Visual Gayn FFfight oli mahtava, tämä uudi systeemi on karsinut niitä myötähäpeää herättäviä rändöm fighteja tuntuvasti. Danten strippausesitys jäi mieleen erityisesti ;D

Voisin tiivistää, että vaikka sää ei koko ajan suosinut ja cossin kanssa sai kärsiä, oli coni aivan mahtava ja haluan tosiaan kiittää kaikkia järjestäjiä, kunniavieraita ja varsinkin mahtavia conilaisia. Toivottavasti taas ensi vuonna uudestaan<3
« Uudemmat -