IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 211
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 8 (89 %)
Poikia: 1 (11 %)
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,7 vuotta
Ylläpitäjä
hiipia
Valvojat
Lapsonen, _-Layra-_, Joshu, Sähkönukke, winse, Nemotuss, Ewrad

Jäsenet (9)

winseLapsonen_-Layra-_NemotussEwradSähkönukkeJoshuhiipia
« Uudemmat -

Muutamia coneja, Englanti, Rodos, uusia tuttavuuksia ihan vitusti. Siisti oli vuosi! 8>

hiipia[Ei aihetta]Luonut: hiipiaMaanantai 19.12.2011 01:07

Layra - sanoo:
mie heristelen nyrkkii hipsille
henkisesti
koska hän on pahuus ja asettaa päähäni ideoita jotka ovat väärin
hyväksymättömiä

hiipiaDESUDESUDESUDESUDESULuonut: hiipiaTiistai 21.06.2011 11:36


Coni meni kaikenkaikkiaan hienosti, ollaan suurimmilta osin hengissä. \8>/ Muisti meni lauantailta, la-su-yö katosi mysteeriseen mustaan aukkoon, sunnuntaina nautittiin täysin siemauksin meille tarjoillusta auringonpaisteesta ja retkotettiin hengettöminä laitureilla. Siinä illan aikana sit huristeltiin Minsille Mäntsälään nukkumaan ja syömään ja melkein kuolin, eilen ajelin satatuhattamiljoonaa kilometriä kotiin, nyt pitäisi olla menossa töihin.


Tavattiin tuttuja ja jänniä uusia ihmisiä, menetettiin kuvauspalveluneitsyytemme ja öö kaikkea sellaista pientä mukavaa. Saatiin pitsaa ja grilliruokaa! Hieno viikonloppu oli hieno. ♥Ulkona sataa. :c

hiipiap-p-photoshootLuonut: hiipiaLauantai 26.02.2011 23:02

Eilen:

Hiipiä
korkkarit + liian lyhyt hame + tiukempi paita mitä ootte ikin nähny miun päällä
=
= D


Joshu (ja minä en ole kovin viisas, vähän vasta nähnyt)
= )
hips tätä odotellessa~~
eiku

Nem-otus.
Ah, huomisesta tulee hauskaa : D


Tänään:

Anna meille salama ja aikuinen nainen mä ooon. ♥

hiipiazip itLuonut: hiipiaTiistai 08.02.2011 20:12

Hiipiä sanoo:
vois jokoooo tehä ens viikon läksyi tai mennä tappelee vetoketjun kaa. ei oo vetoketjuolo.


Joshu (ja minä en ole kovin viisas, vähän vasta nähnyt) sanoo:
minulla on usein vetoketjuolo. .


Hiipiä sanoo:
voi ei


Joshu (ja minä en ole kovin viisas, vähän vasta nähnyt) sanoo:
tuntuu että jokin rämppää minua edestakaisin ja välillä jumiudun paikoilleni enkä suostu liikkumaan : D


Hiipiä sanoo:
minusta tuntuu että minulla saattaa sittenkin olla hieman vetoketjuolo nyt : (//oon nauranut koko päivän kaikelle tyhmälle. Toi ei edes ollut tyhmää ja nauratti vielä enemmän. 8D/

Esim. tästä yhteisöstä irtosi liikaa hupia: lol mun muna pyörii
Ja tästä: Tupakoinnin lopettaminen

Ja sitten törmäsin kansioissani taas näihin koirankuviin jotka oikeesti tappaa miut vielä joku päivä.Ei mul muuta, jatkakaa.
(Ps. Tyhmä defragger koita nyt.)

hiipiavaatteikasLuonut: hiipiaSunnuntai 28.11.2010 22:33

Layra - sanoo:
kaulan viel saisin MiehisenPaksuksi (mutta aatamini puuttuu!11) mutta sit oonki pullanaama ja pullakäsi ja pullavatsarintakasa ja pullaperse ja pullareisi, joka on eriasia kuin miehisyyden lihaksikas muodostelma : B

Hiipiä sanoo:
miust tuntuu et en oo tarpeeks pehmee cossaamaa Risee : c ..voi olla et kuvittelen
Chrome meni ihan hyvin mut emt oonks muuttunu siit jotenki
Chromena olin pehmee


Layra - sanoo:
hieno pehmee nainen olet tilanteen mukaan 8<
en oikeestaa tiedä
siusta pitäs kuorii nii paljo vaatteita eka pois et näkys NaisenMuodot ennenku voi sanoo minkä muotone sie ees oot
8(
oot! vaatteikas!
Messut ovat ooohiii ja pääsin vihdoin kotiin. Nyt oonkin sit siivoillut kissojen jälkiä ja ois tarkoitus syödä jotain, vähän meinaa nälkä olla.
Lauantaina (joka oli ainoa päivä jona käytiin edes) koettiin ensimmäin Eeppinen Conimatkamme, kun ei ensinnäkään keksitty missä päin messukeskus oli meidän bussipysäkiltä ja sit rämmittiin suon ja metsän läpi polvia myöten mudassa (rakennustyömaan/urheilukenttien/joidenkin epämääräisten häkkiviritelmien lomitse) randomin tädin kanssa. Seurattiin kiltisti kylttejä jotka lupailivat että kyllä, tästä pääsee, mut sit päädyttiin sisäpihalle jonka ovi oli suljettu ranteen paksuisella ketjulla ja nyrkin kokoisella lukolla. Oli lievästi ":|"-fiilingit siinä vaiheessa, ja valmistauduttiin henkisesti missaamaan Finaali, pyörittiin hetki ja todettiin sitten että on ihan okei kiivetä aidan viereisen rakennuksen porrastasanteelle ja heittäytyä sieltä rotkoon (verkkoaidan yli). Kaikki ihme kyllä selvisivät koitoksesta ehjinä. Kuraisina, mutta ehjinä. Sit tallusteltiin paikanpäälle ja jollain taikakeinolla suoriuduttiin lippujenostosta ja musiikkimessujen sijainnin keksimisestä kunnialla ja ehdittiin sitten kuitenkin sinne ohjelmaan, bileet!
Päivä itsessään oli niinku niiin paljon kivempi kuin mihin olin varautunut, kiitokset ja kumarrukset tästä kuuluvat yksinoikeudella kivoille seuralaisille.
Niin perjantai- kuin lauantai-iltaankin saatiin ihan liikaa hupia Auran nukeista, jutut oli melkein normaalia tasoa laadukkaampia ja sain paljon hierontaa ja olin iloinen lapsi. Ihmeen hienoa, kun ottaa huomioon harvinaisen pienen ja muutenkin hassun kokoonpanon (mie, Nems, viu ja Aura. Muut tekivät oharit, homot. >( )
Automatkat oli superjees kans, en tajua itsekään miksi. Meillä oli hyvää musiikkia ja paljon juttua. Paluumatkalla ajettiin hienosti Kouvolan rampin ohi ja päädyttiin ruotsinkielisten viittojen ympäröimiksi ("EIII RUOTSIA AJA KOVEMPAA" -LUOTA MINUUN.) ja kurvailtiin sitten navigaattorin kanssa kapealla ja pimeällä mutkatiellä kunnes päästiin takaisin sivistyksen pariin.

Selvittiin kaikenkaikkiaan hirveän hienosti, oon ylpeä meistä.

(You're The Voice oli da Messubiisi, hands down.)

hiipiaStep back in timeLuonut: hiipiaSunnuntai 03.10.2010 06:33

Me (mie, Nems, Juho) käytiin metsässä tänään! Palelluttiin ja saatiin keuhkotaudit kun hypeltiin onnellisesti kivikossa ja puskissa cossit niskassa mut ei se mitään, oli kivaa ainakin..! Joskus puolenyön paikkeilla sit ajeltiin Lprään, heivattiin Nems kotiinsa, keksittiin et otetaan yhteyttä Joshiin ja Miiaan ja käytiin sit moikkaamassa niitä baarissa, sit palautin Juhon kotiin ja ajelin tänne ja kohtasin toista kertaa Kissan (sellainen ruskea, melko pitkäkarvainen ja ihan hirveän täynnä rakkautta, on kuljeskellut talon ympäristössä ja oon katellut sitä haikeasti ikkunasta ja jutellut nyt pari kertaa. Viimeks se saattoi miut kauppaan, käveli koko matkan siksakkia miun jaloissa. Tällä kohtaamisella se istui rapun edessä ja tuli vastaan kun kutsuin ja sit istuin sen kanssa vähän aikaa ja se koetti tulla syliin koko ajan äääää. ;_; <3) ja jouduin naapurirapun päihtyneiden herrasmiesten ahdistelemaksi (lähtivät kyl kun tein selväksi et eiku en lähe mihinkään). Jännä päivä oli jännä.

Loukkasin käteni omaan tonfaani (joka oli kyl Nemsin käsissä.. B<) ja sillä oli äsken taas joku epämääräinen tunnottomuustikutuskipuhetki... 8D; Ei vaikuta hyvältä, mie tarviin miun oikeaa kättäh.Ps. Vittu mie haluan tuon Kissan itselleni. 8( Naapurin mukaan se on koditonkin, aarrrhgfjdgkhsfdhjgsdfgsdf.g jhbkdhg. tapan itteni.

hiipiaStep back in timeLuonut: hiipiaLauantai 21.08.2010 06:06

SATTUU kun pitää hinkua niin kovaa (tai kovaa ja kovaa, koitan olla mahdollisimman hiljaa kun äiti nukkuu) bäkkärikansion kuville. Parhaita ikinä. Itkettää.

<3

Koska Laalla on laatukommentit:

<_-Layra-_> 8I. En muista mitään. Mitä ihmettä.
<_-Layra-_> Ei yhtään toki epämääräinen tai mitään.
<_-Layra-_> Täski varmaan vaa halutaa suklaata 8I


<_-Layra-_> *R* Mitähä täs tapahtuu. Ja ilmeillä mukana "OlenSombiHihihiSyönSinut8DD''
<_-Layra-_> ''Hihihi8D''


<_-Layra-_> Oikeesti miks mins on aina jossai jotenki oudosti. Mitä se ees teki tuolla pöydän alla ;_;

<_-Layra-_> AIKA RAJU ''Haluaisin.. Kukkani takaisin o_o.. Huoh.."
« Uudemmat -