IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
5.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 2264
Koko
36 jäsentä
Tyttöjä: 20 (56 %)
Poikia: 16 (44 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta

Jäsenet (36)

littlemewabiinatulbbensrickyyjennytiNondy[nightflyer]Uniman^Sakkeee________``krisu`Joon4_kikkijosefina_jones\AzuralNiko_the_owner
« Uudemmat -

Viivu^Oikeesti!Luonut: Viivu^Perjantai 15.05.2009 11:31

Huh.

Tänään saan tietää tuleeko minust ylioppilas. :)

Viel ei oo ainaka päivittyny ylioppilastutkinto.fi pisterajat. Joskus myöhemmin sitten kai.

Mut mama kirjottelee tänään noita kekkä pääsee ylioppilaaks niin länkkäriin ko se tulee ulos huome. EI VITTU.

Sanoin sil, et soitteleepi minul, jos mein nimi näkyy siel. Sit älysin, et hei sit jos äiti ei soita niin minun nimee ei oo siel.

Tai sit äiti on niin lahopää, et se unohtaa soittaa vaikka minun nimi olis siel. :<<< Sit oon jo itkeny itteni puol kuoliaaks "JOo ootki täällä" "Ai oon" "oot!" "VITTU KIITTI ÄITI *TUUT TUUT TUUT*" <3

En kyl halua sitä uutista ko oon bussissa menossa töihi. En halua seota totaalisesti random ihmisten edessä jos minust tulee ylioppilas/ minust ei tuu ylioppilasta. Muutenki jo ihan sekasin niin ei tehdä minust enempää sekopäistä. Haluun sen vasta ko oon töis. Vasta 11 jälkke.

Ennen ko meen oottaa bussia niin käyn kaupas ostaa törkeen säkin namia mitä voin mussuttaa oli tulos mikä tahansa. Ja hermostukseen kanssa. :) Suruun voin mussuttaa tai sit iloon voin mussuttaa. Hyvä hyvä.

Oon jo kovasti miettiny päässäni, et miteköhä reagoin jos pääsen ylioppilaaks. Rupeenkoha hyppimään iha täysillä ja kiljumaan "OON YLIOPPILAS OON YLIOPPILAS" ja heti sen jälkeen päivittämään naamakirjan tilaa. :)

Tai entäs si jos en pääse ylioppilaaks. :o "Jaa" ja sit lentää puhelin hankalimpaan nurkkaan ja alan mässää namia. Itkeä saa <3 3 pilleriä jäljellä minulla on nyt tänään oikeus itkeä jos en pääse ylioppilaaks. Linnoittaudun Mimosan pimeimpään nurkkaan ja mässään siel ja märisen. HUH.. :)


Jos sitä kohta alkais henkisesti valmistautua tähän koitokseen. ENNN KESTÄ.EN KESTÄ!!!


EN EDELLEENKÄÄN KESTÄ!!!


:<<<<< :>>>>>

ABZINTHIUM[Ei aihetta]Luonut: ABZINTHIUMTorstai 14.05.2009 15:57

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Huomen yo-tulokset 8<<

ChiChicken[Ei aihetta]Luonut: ChiChickenKeskiviikko 04.03.2009 22:32

Tulkitse
ja
erittele
Angstisen
Taiteilijapaskan
"Huudon"
pastissin
vaikuttamisen
keinoja.

Viivu^IIKS!Luonut: Viivu^Tiistai 17.02.2009 10:59

Lähren kyselemään alustavia pisteitä. Jos niit heruis nytten. Jos ei heru, niin ei haittaa<3

ChiChicken[Ei aihetta]Luonut: ChiChickenSunnuntai 15.02.2009 15:35

Unessa sain teksitaitoni takaisin. Ensin luulin saanneeni kahdesta 5 pistettä mutta tajusin että niissä oli kertoimet tai jtn. Viimeisessä (Villisorsan symbolit) oli jätetty pisteet laittamatta eli toisinsanoen nolla pistettä. Jarna oli kirjoittanut kommenttiin "Olen pettynyt että tungit Zoron tekstiin, meni aivan ohi aiheen." Sivu oli täytetty animetarroilla ja vielä lopussa Jarnan teksti jatkui: "tässä sulle niitä saatanan sankareitas joita sun pitää tunkea joka paikkaan."

Tulevaisuutena oli että jäisin koululle kunnes saisin tehtyä sen tekstitaidon vastauksen kunnialla.
SAIMI ^ SOFIA^ ANETTE^

24 h ja nukkumistauko.
Oli kyllä ihan viihdyttävä vuorokausi, vaikka ehkä vähän kylmä aina sillon tällön.. Ei kyl ollu kaikki ihan juhlamielellä, tosi moni vaan ilosesti vilkutteli mut joku keski-ikänen elämäänsä kyllästyny mies sen sijaan jännitti keskisormensa äärirajoille ja piti sitä pystyssä varmaan 5 min!!Eikä siihen edes osunu ku muutama vesipisara, eikä sitäpaitsi edes tähdätty siihen. Tosi sääli muutenki, et ne vesi-ilmapallot loppu ikävästi kesken.
Saimi ja Sofia ainaki otti kaiken ilon irti ajelemisesta, vaik ehkä rekan lattia ei ollu se mitä niiden oli tarkotus katella suurin osa ajasta (jos jollain oli paskaset haalarit,niin ne oli ne kaks!).
Loppuillasta en viitsi mitään näin julkisesti oikein sanoa, mut kaikki (kai..) on edelleen hengissä,vähän vaa vähemmän rikkaita. Kuvamateriaali kattaa eräiden muistiaukot :)
Kolme päivää viel edessä, katotaan keneltä tulee ääntä maanantaina! (ei ainakaan Anetelta)


Känni-Kallelle lämpimät terveiset ja Eetu haista paska!

P.S Noora oli kyl näiden penkkareiden tähti, taju pois klo 18.00 + lisäks se urpo jäi liikennevaloissa auton alle (kaikkien olis pitäny nähä se, se auto vaan oli siinä paikallaan ja yhtä äkkiä Noora vaan vetää lipat ja kierii sinne auton alle :DDD). No mut loppu hyvin kaikki hyvin, pelkkä polvi vähä vahingoittu, päässä nyt ei kai mitään sen suurempaa menetettävää ehkä ollutkaan ;D

NaBo- sanoo:
oikeesti olinko vähä pohjal ku heräsin tänää mul oli paskanen abihaalari pääl ja kädet oli iha veres, halasin dooleyspulloo ja polvee sattu

Sanatha;cLuonut: SanathaTiistai 10.02.2009 17:35

Vieläki jaksaa vituttaa se äikän tekstitaidon koe

Btw näin viime yönä unta sorsista. Aika häröä. Jopa pelottavaa.
JUUPS!

Se on tapana niin! <3

Ja jos otetaan kyseinen otsikko itseensä, niin pliis itkekää sitä sille villisorsalle :<

Villisorsa on iiivöööl.

KIITOS JA VIIVI KUITTAA ja menee nukkumaan :<
« Uudemmat -