IRC-Galleria

SAIMI ^ SOFIA^ ANETTE^

24 h ja nukkumistauko.
Oli kyllä ihan viihdyttävä vuorokausi, vaikka ehkä vähän kylmä aina sillon tällön.. Ei kyl ollu kaikki ihan juhlamielellä, tosi moni vaan ilosesti vilkutteli mut joku keski-ikänen elämäänsä kyllästyny mies sen sijaan jännitti keskisormensa äärirajoille ja piti sitä pystyssä varmaan 5 min!!Eikä siihen edes osunu ku muutama vesipisara, eikä sitäpaitsi edes tähdätty siihen. Tosi sääli muutenki, et ne vesi-ilmapallot loppu ikävästi kesken.
Saimi ja Sofia ainaki otti kaiken ilon irti ajelemisesta, vaik ehkä rekan lattia ei ollu se mitä niiden oli tarkotus katella suurin osa ajasta (jos jollain oli paskaset haalarit,niin ne oli ne kaks!).
Loppuillasta en viitsi mitään näin julkisesti oikein sanoa, mut kaikki (kai..) on edelleen hengissä,vähän vaa vähemmän rikkaita. Kuvamateriaali kattaa eräiden muistiaukot :)
Kolme päivää viel edessä, katotaan keneltä tulee ääntä maanantaina! (ei ainakaan Anetelta)


Känni-Kallelle lämpimät terveiset ja Eetu haista paska!

P.S Noora oli kyl näiden penkkareiden tähti, taju pois klo 18.00 + lisäks se urpo jäi liikennevaloissa auton alle (kaikkien olis pitäny nähä se, se auto vaan oli siinä paikallaan ja yhtä äkkiä Noora vaan vetää lipat ja kierii sinne auton alle :DDD). No mut loppu hyvin kaikki hyvin, pelkkä polvi vähä vahingoittu, päässä nyt ei kai mitään sen suurempaa menetettävää ehkä ollutkaan ;D

NaBo- sanoo:
oikeesti olinko vähä pohjal ku heräsin tänää mul oli paskanen abihaalari pääl ja kädet oli iha veres, halasin dooleyspulloo ja polvee sattu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.