IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
20.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 963
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 4 (80 %)
Poikia: 1 (20 %)
Keski-ikä
25,0 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,7 vuotta
Valvojat
saj^

Jäsenet (5)

away---89---Zernisaj^eeevv
« Uudemmat - Vanhemmat »

Skadedjur!!Luonut: SkadedjurLauantai 20.02.2010 14:48

PLUS nyt tulee rankkaa ku pitää käydä kaikki laatikot läpi ja heittää kaikki turha kama pois... MUT MÄ EN HALUU LUOPUU MISTÄÄN :D

eelli-taksvärkkiLuonut: eelli-Maanantai 05.10.2009 15:28

pitäsi siivota muttako ei jaksa :`(!

MILLIIItylsää kuolen pian ;<Luonut: MILLIIISunnuntai 20.09.2009 16:47

_senni:ooLuonut: _senniMaanantai 03.08.2009 01:48

siivosin PALJON..

EIKÄ KUKAAN EES PAKOTTANU !!!

yksmarsu[Ei aihetta]Luonut: yksmarsuPerjantai 31.07.2009 00:23

asdfsadsaaa, porukat tulee aamulla joskus kello about kuus, ja mun pitäis vielä korjata aika paljon juttuja mitkä huutavat että
'hei vanhemmat, pidin täällä armottomia alaikäistenryyppäysbileitä kun olitte poissa! :)):))' kuten esim. korjata yksi taulu ja penkki........

plus kuulemma pitäis olla äitin mielestä tämä vaatehuoneen siivoamisesta koitunut sekasorto poissa siihen mennessä kun he tulevat.

AINIIN oonkin joo lähössä huomenna Pipefesteille, arvatkaa kolmetoista ja puoli kertaa että olenko pakannut???=))))))))

ja periaatteessa pitäis tosiaan tuo yläkertakin ehkä jopa siivota (lue:raivata) kun se o vähän sekin räjähtäny tässä hiljattain.

NII ja melissalta pitäis myös hakea teltta!

RIEMASTUTTAVAN PALJON TEKEMISTÄ <3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<

jx]mitä menin tekemään...Luonut: jx]Perjantai 17.07.2009 19:49

lupasin itselleni SIIVOTA !!

aaaarrgghhhhh

:(

pakko se o.

3v3[Ei aihetta]Luonut: 3v3Torstai 09.07.2009 02:48

Imuroin tänään kirkon. :| Kaksi tuntia meni! Ihan sikakauan vaan imuroida.. o.O Ja sit oli semmonen paska imuri että vähän väliä piti käydä tunkemassa virtajohtoa siihen imuriin ku se ei meinannu saada kosketusta tai jotain :s JA NE PENKKIEN VÄLIT. 8| Tosi tympee kulkee jokaista väliä nuohoomassa. Ja ne matot!!! Niist ei kyll meinannu lähtee roskat millään...

Mut on toi silti mun paras kesähomma.. :) Tai no eihän siinä ilmasta jätskiä saa, mut ainakaan ei oo nii tympeitä työkavereita... Ihan sikahauskoja noi kirkon tyypit.. :D 2. päivä oli siis tänään tuolla. Sais käydä ihmisiä enemmän.. :'D Osaisin kertoo vaikka mitä siistiä!

nutiskatyön tulosLuonut: nutiskaTorstai 02.07.2009 23:18

svtu[Ei aihetta]Luonut: svtuPerjantai 26.06.2009 20:43

Eilen unohtu kirjottaa päivikseen! :S perkele. Noh, ei voi mittäääään..

Mie olen nyt ajatellu, että otan tosissani sen "päivän hyvä työ"-tehtävän! Olenhan mie sitä ennenki "noudattanu".. Huominen hyvä työ on jo valmiiksi plakkarissa. Haen Marjolle (Eerikan äitille) jonku sen varaaman rippikorun koruliikkeestä! ^^ Tämän päivän hyvä työ? Öööö... Siivosin kotona! ^^ Ainaki piiiiikkusen :D Tosin oman huoneen osalta olen ollu laiskana.. Katille on maanantaiksi sänky jo valmiina, ku en jaksanu sitä viime sunnuntaina purkaa, ku Eerika kävi.. :)
Olipa taas aika kovat reenit. Huh. Nää kesäreenit on jännä juttu, ne on ihan kivoja, mutta ne todellaki syö mun jo vähäistä sosiaalista elämää. Onha seki sosiaalista ja silleen, mut niitä muitaki kavereita.

Työtki loppuu vasta kolmen vk päästä. Mut Kirsillä ja Visalla jo huomenna. :< En tajua miten saan yksin pidettyä sen työn viihteellisyysarvon yhtä korkealla ko mitä se on nyt. Suuri menetys, sanoisinko. Oli muuten jännä, ko Kirsi näki ekaa kertaa sen mun ID-kortin, tokas vaan "sie oot ihan Harry Potterin näkönen!", ja oho, mitä löyty tuolta päiväkirjan uumenista; 37mm#blogcomments Että ei kyllä oo mikään uus juttu... :D

Että näin. Se juttu on muutenki ollu taas niin sen tasosta, että Santun esimies Marko kysy että onko tuo normaalia, ko mie ja Kirsi nyt ainaki naurettiin kellarin lattialla ja kuulostettiin luultavasti Hessu Hopoilta. Saa sit kattoa, et miten nuo ensviikolla tulevat suhtautuu siihen, että saatan ruveta nauramaan ittekseni jos joku asia huvittaa tarpeeksi.

Nyt ei huvita, jumittaa. Lapaluiden väli taas jumissa, oli suhteellisen sormilyöntipitoiset reenit. Oon niin onnellinen, et huomenna on "vapaapäivä", eli siis ei reenejä. :D Työt kyllä on iha normisti, mut ilta on vapaa ja se on kaikista parasta. Huomenna kerkeää vaikka ja mitä, Miska lupas leikata mun hiukset, toivottavasti nään Julesia ja ehkä jopa Minjaa. Ah, sosiaalista kanssakäymistä. <3
Plus mun pitäis siivota. Sain armonaikaa torstaihin asti, et perjantaina tän täytyy olla siisti. Ahahha, minä ja deadlinet.... Ohase nähty.

Nyt köhin taas menemään. Ei ole ehkä fiksuin idea että ensin on töissä 8h, töistä päästessä läpimärkä ja siitä sitten vielä useaksi tunniksi pihamajaan täyttämään ristikoita, samalla ko sataa kaatamalla. Mutta ei sillä, oli oikein miellyttävää aikaa. Seuraukset sit taas ois voinu jättää kärsimättä.

No joo, juhannusta odotellessa. LOMAA odotellessa. Kauniissa suomen kesäsäässä, eli kovassa tihkusateessa (ruohoa leikaten/haravoiden).
« Uudemmat - Vanhemmat »