IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 928 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 10 (19 %)
Poikia: 45 (81 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 39 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta

Jäsenet (55)

Wenikent-ertainer12OpaiiviCreamWolfDL-[Damis]timonaaDikallu^DiiwiOG_LowsamamiesKarl_Kani_boratikusMortal-1Ronjaw
« Uudemmat - Vanhemmat »

37mmFallenLuonut: 37mmTorstai 03.12.2009 22:14

Okei. Tilanne on nyt tämä, että huomenna ois omat lakkiaiset juhlittavana ja tänää ois Let Loose Vol. II Legendassa ja tahtosin mennä. MUTTA ku pitäs olla virkeänä huomenna ja tuolla menis väkisinki reippaasti yli puolenyön. Ja tahtosin oikeesti mennä kattoon sitä Across the Floor Crew Vs. Young Beat Crew:n battlea. :< Ko missasin Let Loose vol ykösenki. :C

Mutta se oli aika siistiä et noi Across the Floorin jätkät tuli vetään meille breikkitunnin. :3 Taino Roope ja Aleksi opetti. Mutta kuitenki nii. Turhauttavaa oli vaan ko en pystyny tekemään knee droppeja enkä muuta mihi vaadittii et toi kipeä polvi menee koukkuun. Mut kyl mie varmaan jotain uutta opin kuitenki. :D Mut siis oli tosi kivaa ja ah, innolla ootan tammikuussa olevia Nordic Moves workshoppeja joho tulee sit Jenkeistä, Japanista ja Ranskasta opettajat. :) Et son sitte 4x90 minuuttia yhteen menoon tanssimista. (Ah, Lockingia, poppingia, housea ja hiphoppia.)

Ahahahha, olipa taas. Täti, jota en siis oo nähny moneen moneen vuoteen, soitti onnitellakseen ja sitte juteltiin jotain niitä näitä ja kysy että jokos mulla on poikakaveri. Noh, mitäs siihe muutaku että "no tuota, ei mulla poikakaveria ole, mutta tyttökaveri kylläki". Ni vastauksena on että "No joo, onhan se mukava ko on tyttökavereita, että kyllä sen poikaystävän kerkeää myöhemminki löytää". Rupes jo vähä naurattaan, et juu, kerkeää varmasti. Eri asia sit on et haluaako sellasta.... :DD Ja tää ei oo ees eka kerta et näin käy! Että vissiin rupean tarvittee sellasen edustuspoikakaverin, jota sit esitellään sukulaisille ko ne ei ymmärrä et mie tosiaan seurustelen (aivan äärettömän ihanan) tytön kanssa.... :')

Että joo-o, kaikkea sitä. :')

37mmMikään ei vie sitä pois.Luonut: 37mmPerjantai 30.10.2009 00:20

Ah. Päätä särkee, istun koneella ko huomenna ois kuvisdiplomityön alustavien suunnitelmien palauttaminen. Mutta arvatkaas lapsoset kuka ei taaskaan oo laittanu tikkua ristiin asian hyväksi. Ei taida olla vaikija arvata. Tää ois vika juttu mikä pitäs kouluun tehä ja sillee kai iha tärkeäki. Tympii.

Ja ton pään lisäks särkee olkapäätä ko harjoteltii tänään coindroppia. Ja siinäki oli kädet mukana ni ei se sillo iha puhas kai oo. No mut JOO. Siellä tunneilla tulee kyllä välillä niin kömpelö olo. Hmm, esim tänään tanssittiin 3-4 hengen ringeissä nuita toprockeja mitä ollaan reenattu. Vaikka siinä oli vaan Iiris ja Jenny (plus Antti tietenki edessä katteli kaikkia) ni silti tuli niin kamalan tietonen olo itestä ja siltä miltä luultavasti näytti ja sit jääty välillä ihan kokonaan. Ihastuttavaa.

Lisäks mulla on muutenki taas ulkonäön kanssa lievä kriisi päällä ja seki iskee vaa iltasin. Ja sillo ko hiukset ei mee hyvin. ko nää on nyt tosiaa aika lyhyet ni ne kans sit sojottaa vähä joka suuntaan, mutta ei sillee coolisti. Vaan mahollisimman dorkasti, varsinki noi etuhiukset.

Ja mulla alkaa maanantaina autokoulun kakkosvaihe. Argh. No sit se on ohi eikä sitäkään tarvi murehtia ennää. Jeejee.

Joo, en tiiä enää et mitä sitä pitäs sanoa, ni kai sitä pitäs sitte olla hilijaa.
3 tuntii putkee vaa heilunu kyl se 2 tuntii viel menne,, mut se breakdance vei jalat alta ...in need

-ssuvis!Luonut: -ssuvisLauantai 02.05.2009 23:05

&lt;sydän&gt;&lt;tuuletus&gt;&lt;hymy&gt;
oli taas ihunaa <3
paitsi et nukuin aika vähän nii olin ihan väsynyt ja siks ihan diudiu
muhuhuaaa
"haluukko jäätelöö naamaas ?"
ja alex :D
ja kaikki ihkut
hankimme jefreylle uudet kengät
mut jouduin lähtee pois aika aikasin :(
oli hienoo kummiski <3
taas toinen ihana päivä. <33
perse ja selkä iha puutunu 12 tunnin istumisesta, jee. : D

iida mainitsi päiväkirjassa kaikki upeet puvut ja koreografiat yms.. <3
musta ehkä kaikista parasta oli ne tanssijat, ku ne oli kaikki nii helmii ja hyvii ja sillee. : D <3
ja battlet oli kivoja. : D
ja kaiggiiiii.

ainii ja unohdin melki
R: haluutsä jätskin naamaas
S: haluutsä? *tökkäsee jätskin ruutin naamaan*
ei sitä onneks sen naamaa paljo menny : D

"hankitaan Jeffreylle uudet kengät" :DD
« Uudemmat - Vanhemmat »