IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mikään ei vie sitä pois.Perjantai 30.10.2009 00:20

Ah. Päätä särkee, istun koneella ko huomenna ois kuvisdiplomityön alustavien suunnitelmien palauttaminen. Mutta arvatkaas lapsoset kuka ei taaskaan oo laittanu tikkua ristiin asian hyväksi. Ei taida olla vaikija arvata. Tää ois vika juttu mikä pitäs kouluun tehä ja sillee kai iha tärkeäki. Tympii.

Ja ton pään lisäks särkee olkapäätä ko harjoteltii tänään coindroppia. Ja siinäki oli kädet mukana ni ei se sillo iha puhas kai oo. No mut JOO. Siellä tunneilla tulee kyllä välillä niin kömpelö olo. Hmm, esim tänään tanssittiin 3-4 hengen ringeissä nuita toprockeja mitä ollaan reenattu. Vaikka siinä oli vaan Iiris ja Jenny (plus Antti tietenki edessä katteli kaikkia) ni silti tuli niin kamalan tietonen olo itestä ja siltä miltä luultavasti näytti ja sit jääty välillä ihan kokonaan. Ihastuttavaa.

Lisäks mulla on muutenki taas ulkonäön kanssa lievä kriisi päällä ja seki iskee vaa iltasin. Ja sillo ko hiukset ei mee hyvin. ko nää on nyt tosiaa aika lyhyet ni ne kans sit sojottaa vähä joka suuntaan, mutta ei sillee coolisti. Vaan mahollisimman dorkasti, varsinki noi etuhiukset.

Ja mulla alkaa maanantaina autokoulun kakkosvaihe. Argh. No sit se on ohi eikä sitäkään tarvi murehtia ennää. Jeejee.

Joo, en tiiä enää et mitä sitä pitäs sanoa, ni kai sitä pitäs sitte olla hilijaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.