IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
6.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 200
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 1 (20 %)
Poikia: 4 (80 %)
Keski-ikä
22,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,5 vuotta
Ylläpitäjä
Juuha
Valvojat
Badmotherfucker, Ank

Jäsenet (5)

JuuhaskoppiprinsessaAnkBadmotherfucker^Lumppu^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nytku on tosiaan tottunu käyttää vähä enempi. Tykkään täst oikeesti ja toi kaverisysteemi on just hyvä! Nytku viel jaksais tehdä jotku hienot modit ni bueno~.

Kouludataus on kyl kivaa. :----D En tajuu mikä mua vaivas aamul, lähin ovest ulos ja vast bussis tajusin et mul oli väärä bussikortti... Onneks äiti sit heitti mut koulul. o/ Ja tänää alkaa syysloma YOSH.

Oaaahhooo~!

iLonAchanuusi ulkoasu, uudet kujeet!Luonut: iLonAchanKeskiviikko 07.10.2009 23:14

"Ensi viikolla IRC-Galleriaan tulee uusi käytäntö: kaikki kritisoijat saavat toimistaan varoituksen. Emme halua kuluttaa turhaa tietokantatilaa jatkuvan valittamisen tallennukseen. Uusi filtteröintijärjestelmä kalastelee sanoja kuten "uusi ulkoasu, paska, perseestä, pitää muuttaa, muutettava, angst, yhyy, tapan itteni, kenkälusikka, juon bensaa". Automaattinen bloginlukuohjelma kalastelee näiden sanojen lisäksi muihin vastaaviin sanoihin sopivan sisällön jokaisen käyttäjän blogista. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa kyseiset merkinnät ja varoittaa/poistaa kyseiset käyttäjät.
Koska tällaisia muiden käyttäjien leikkisästi nimittämiä, ns. "teinikäyttäjiä" on niin paljon, suunnitelmiin kuuluu lähiaikoina myös koko IRC-Gallerian "uudelleenkäyttöönotto" -kaikki käyttäjät, päiväkirjamerkinnät ja muu data poistetaan, jolloin IRC-Galleria saataisiin puhdistettua ja näin voisimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Myös Gallerian nimi aiotaan lähiaikoina muuttaa KGee:ksi ja alaikärajaksi pistämme ikävuoden 16. Sitä alemmille ikäluokille on suunnitteilla oma kuvagalleriansa, nappulakuvat.com, joka julkaistaan tammikuussa 2010. Tiesimme kyllä, että tämä uudistus aiheuttaisi vastustusta, mutta tällaisesta itkuaallosta emme osanneet uneksiakaan.
Huhuja vanhan ulkoasun palauttamisesta ei tule uskoa; huhujen aloittajien käyttäjätunnukset tästä lähin poistetaan pysyvästi.
Kiitos huomiostanne.
Jape, ylläpitotiimin jäsen."
Oon alkanu tyksiä tästä uudesta Galtsusta.
Opetelkaa käyttämään tätä ja lopettakaa valitus.

JuuhaTiedoksi kaikille;Luonut: JuuhaKeskiviikko 07.10.2009 18:22

Gallerian käyttö EI ole pakollista joten jos et tykkää niin älkää valittako vaan siirtykää käyttämään jotain muuta palvelua joka on itsellenne mieluisampi.

LamppuREAL MEN TAKE BUBBLE BATHS!Luonut: LamppuKeskiviikko 07.10.2009 02:21

Jos kerta tähän blogiin nyt sitten pystyy lisään videon, niin kokeillaanpa!


Tämän nähtyäni jokin aika sitten, rakastuin Freddieen yhä enemmän. Olin nähny tuosta kyllä lyhyempiä versioita mutten kokonaan. 8)

"I wanna be loved by you, just you, and nobody else.. AA! ~"

Ja tämä, nauroin tälle varmaan puoli tuntia kun tän näin. "One dump, one turd, two tits, John Deacon", "One heart, one soul, one.... s-s-sssex... position!" Freddien huumorintaju. <sydän>

Över-hairNo niin..Luonut: Över-hairKeskiviikko 07.10.2009 01:45

Herätkää jo hei, tajuatteko kuinka lapselliselta toi teijän "vanha ulkoasu takaisin" kapina kuulostaa. Hirvee homma uudistaa ja parantaa galleriaa ja sitten te jotka ette uskalla erottua massasta marmatatte kaverienne kanssa miten huono ja ruma tää uus on ja vanha nii paljo parempi.
Ja enne kummiski kitisitte ku taas galleria lagaa et eikös tälle vois tehä jtn? Mut ainaha täytyy olla jotai mistä valittaa, kyllä mä sen ymmärrän.
kiva vaa niitte jotka nähy hirveesti vaivaa meijä hyväks lukee ko kaikkien päikyt/blogit täynnä epäkiitollista tekstiä.

Mutta tämmöstä on elämä. Kiitos kumminkin hienoista uudistuksista ja vaivannäöstä:DD yhtykäähän te jotka OIKEASTI samaa mieltä olette mutta ette uskalla, ymmärrä sanoa sitä ääneen ;)

wäwe...........Luonut: wäweTiistai 06.10.2009 21:23

perun edelliset puheeni, on tää uus galleria sittenki ihan hyvä ::))! tähän tottuu, tää on oikeesti aika hieno :')
TOTUTELKAA

tonskiMITÄ TE VALITATTE?!Luonut: tonskiTiistai 06.10.2009 20:05

Tämä uus ulkoasu on paljon selkeempi ja mukavamman näkööne ku aiempi. Herranjumala että naurattaa tuo kitiseminen : D
Ehkä makuasia, mutta...

Pidän uudesta galleriasta valtavasti. Vihreä on lempivärini, ja sitä on lisätty juuri kivasti sinisen sekaan. Muutos ei ole liian radikaali, sillä vanha väriteema on hyvin osattu säilyttää. Pidän eniten siitä, että nyt nimimerkit eivät ole pelkkiä nimimerkkejä, vaan esimerkiksi IRC-kanavalistauksessa näkyy nyt myös ihmisten pärstät.

Pidän myös suunnattomasti Last.fm-footerista, sekä yleisesti Gallerian parannetusta käytettävyydestä. Hienoa kehittäjät!

Suoraan sanottuna nauran narisijoille, ja samalla toivon että tämä "siivoaisi" galleriaa turhista ihmisistä.

Itse en vielä ole löytänyt tästä mitään "paskaa". Vastailenpa muutamiin hassuihin väittämiin.

1. "Liian sekava"
- Kaikkeen ei totu ihan heti. Testailepa vähän pidempään, ja sano sitten uudestaan.

2. "Surkea ulkoasu"
- Modeista voit palauttaa vanhan ulkoasun omalle sivullesi. Jos muiden sivujen ulkoasu ei miellytä, katsele vain omaa kuvaasi. Tai sitten napsauta selaimesta tyylit pois ja selaa pelkkää kuvaa ja tekstiä valkoisella taustalla.

Minusta uusi ulkoasu on parempi kuin vanha.

Jos nyt rauhoittuisitte.

MeepaVOI VITTU RAUHOTTUKAA JOLuonut: MeepaTiistai 06.10.2009 18:26

MIKS VITUSSA kaikki valittaa tästä uudesta ulkoasusta :---DDD

eiks tää valitus mee jo vähän liian pitkälle ??

tää on PAREMPI näin.
tajutkaa urpåt !!!
« Uudemmat - Vanhemmat »