IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
6.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 815
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
21,1 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 19,6 vuotta

Jäsenet (2)

s_uviJann_3
« Uudemmat - Vanhemmat »

mauksvittuLuonut: mauksTorstai 08.10.2009 23:49

KAIKKI kitisevät apinat alkaa käyä hermoille. about pvän aikana tulee 10 000 uutta pväkirjamerkintää joista on se 9999 merkintää tyyliin; "uus galleria on ihan paska, vanha takasin."

Jos ette vaivaudu edes opetteleen uuden käyttöö ni poistakaa tunnuksenne ja muuttakaa vaikka mummolaan. Kukaan ei oo seppä syntyessään, eikä varmastikkaan voi osata heti ekalla kirjautumiskerralla käyttää täydellisesti uudella ulkonäöllä ja uusilla ominaisuuksilla olevaa galleriaa.

Vaikken ite osaa vielä kunnolla uutta galleriaa käyttää, niin silti pidän siitä ja paljon parempi tää on ku joku vanha, nuhjunen ja kulunut paskakasan näköinen vanha galleria. Vanha ulkoasu alko käyä jo ällöttäväks, kun oli niin ällön värinen ja TYLSÄN YKSINKERTAINEN paska oli näkyvillä päivästä toiseen.

Ja jos ylläpito aikoo ensiviikolla vaihtaa vanhan gallerian takasin, niin laittakaa se edes irken.fi:n puolelle! Ne kitisevät kakarat voi sinne mennä sitä käyttään tai sit lahjottakaa niille vanhan gallerian modit jotka ne voi tunkee sinne minne tykkää. Uus saa luvan pysyä ja vittu niin.

iLonAchanuusi ulkoasu, uudet kujeet!Luonut: iLonAchanKeskiviikko 07.10.2009 23:14

"Ensi viikolla IRC-Galleriaan tulee uusi käytäntö: kaikki kritisoijat saavat toimistaan varoituksen. Emme halua kuluttaa turhaa tietokantatilaa jatkuvan valittamisen tallennukseen. Uusi filtteröintijärjestelmä kalastelee sanoja kuten "uusi ulkoasu, paska, perseestä, pitää muuttaa, muutettava, angst, yhyy, tapan itteni, kenkälusikka, juon bensaa". Automaattinen bloginlukuohjelma kalastelee näiden sanojen lisäksi muihin vastaaviin sanoihin sopivan sisällön jokaisen käyttäjän blogista. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa kyseiset merkinnät ja varoittaa/poistaa kyseiset käyttäjät.
Koska tällaisia muiden käyttäjien leikkisästi nimittämiä, ns. "teinikäyttäjiä" on niin paljon, suunnitelmiin kuuluu lähiaikoina myös koko IRC-Gallerian "uudelleenkäyttöönotto" -kaikki käyttäjät, päiväkirjamerkinnät ja muu data poistetaan, jolloin IRC-Galleria saataisiin puhdistettua ja näin voisimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Myös Gallerian nimi aiotaan lähiaikoina muuttaa KGee:ksi ja alaikärajaksi pistämme ikävuoden 16. Sitä alemmille ikäluokille on suunnitteilla oma kuvagalleriansa, nappulakuvat.com, joka julkaistaan tammikuussa 2010. Tiesimme kyllä, että tämä uudistus aiheuttaisi vastustusta, mutta tällaisesta itkuaallosta emme osanneet uneksiakaan.
Huhuja vanhan ulkoasun palauttamisesta ei tule uskoa; huhujen aloittajien käyttäjätunnukset tästä lähin poistetaan pysyvästi.
Kiitos huomiostanne.
Jape, ylläpitotiimin jäsen."
LOPETTAKAA FAKING ITKEMINEN OIKEESTI... Alkaa ärsyy ku kaikki valittaa! emmie mitää vanhaa takas haluu...


Nyt on myös käyny nii et oon ollu tänää enemmä galtsus ku koko viimeviikolla... Nii! Tää innostaa mua käyttää ja kokeilee uusia juttuja mitä tääl o. Eniten ärsyttää se et tyypit itkee modeista! nehä on iha helposti löydettävissä ja muutenki ihan kivoi. Ite en tajuu sellasii modei mis on joku julkimo häiskä ja galtsunikki (ellei ne oo tehty hienosti..)

Okei ehk oon hiljaa mut perhana mä tykkään tästä uudesta galtsusta!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »