IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
22.2.2010
Tilastot
Käyntejä: 3186
Koko
71 jäsentä
Tyttöjä: 52 (74 %)
Poikia: 19 (26 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 34 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,6 vuotta
Ylläpitäjä
ronna-

Jäsenet (71)

Suskuuu-sofiie^^_jani_^^mayzNannuskaDeadWonderlandNemoriesTiNe^^WintryStonersebe__minneöäjasmyIpa-naturelDeAlCokettunen
« Uudemmat -

RaskNaksVR = Vitullista RiistoaLuonut: RaskNaksTorstai 02.01.2014 13:41

Unohdinkin edellisessä tekstissä päivitellä, hämmästellä, marmattaa ja valittaa VR:n toiminnasta. Ennen uutta vuotta matkustin Helsinkiin hinnalla 10,40€ (hyi helvetti!!!) ja nyt eilen tulin sieltä takaisin hinnalla 10,60€ (hyi saatana!!!!!). Kuten edellisenäkin vuonna, VR sekä HSL nosti hintoja jälleen 0,20 sentillä.

Jo ennestään hinnat olivat selkeää riistoa, mutta vuosittainen hinnan nousu on jo selkeää vittuilua uhriksi joutuneita matkustajia kohtaan. Ja miten tämä kaksytäsenttiä parantaa asiakkaiden matkaa? -Ei mitenkään. Samat kusella ja purukumilla kyllästetyt penkit, nyrpeät tarkastajat ja konnarit ja yhtä paljon viivettä junien aikatauluissa.

Maksamme siis turhasta ylisuuria hintoja, jotka käyvät kirjaimellisesti vuosi vuodelta kalliimmiksi. Mielestäni olisi ollut suotavaa, että kyseinen kalliilla ostettu piljetti olisi käypä matkustamistarjoituksiin seuraavat 2 päivää. Vaan ei, sama 120 minuutin käyttöaika koreilee vihertävässä lipussani.

No tämä tietysti johtaa siihen, että yhä useampi matkustaja menee pummilla kohteeseensa. Ja 80 satunnainen sakkomaksu (vai nousiko sekin nyt sataseen?) tulee näin ollen melkeempä halvemmaksi kun jokakertainen lipun osto.

On perin kornia, että julkisilla matkustaminen on kohta kalliimpaa kuin taksimatkat, etenkin kun 7 lumihiutaletta tai kolme vaahteranlehteä raiteilla pysäyttää VR:n junan matkan kuin 'Stop'-merkki autokoululaisen. Pöh!

arkiharhamulla kauas menolippu oooonLuonut: arkiharhaMaanantai 14.10.2013 21:42

Seikkailu odottaa, mutta veturikerho ei suostu myymään mulle alennuslippuja. Pitää selvittää asia t. miss marple

killerpopViikon pähkinäLuonut: killerpopMaanantai 06.05.2013 02:55Montako aikataulujulistetta tässä on ja montako tulee vielä olemaan? Laitetaanko uusi joka kerta, kun tuuli lennättää edellisen pois, kun aikataulukaapin ovea ei viitsitä sulkea?

5.5.2013, Hämeenlinna
Viimeisen viiden vuoden aikana junien 230 Voltin vaihtovirtapistokkeiden käyttö on lisääntynyt asiakkaiden toimesta niin paljon, että niihin on tulossa vihdoin rajoituksia. Alun perin siivouskäyttöön tarkoitetut pistokkeet (jotka junakansa on mieltänyt PC-pistokkeiksi), kytketään ajastimen taakse ja ovat käytettävissä vain normaalin vuorokausihuollon yhteydessä.

Ongelmaksi on koettu, että asiakkaat varastavat yhtiön maksamaa sähköä omin lupinensa, eikä pistorasioita pystytä muuttamaan kohtuullisin kustannuksin maksullisiksi.

Asiakkaita pyydetäänkin jatkossa lataamaan kannettavansa ja puhelimensa jo asemien lipunmyyntiautomaateilla, joiden käyttöliittymiä uudistetaan. Lipunmyyntitapahtuman yhteydessä voi ostaa sähköä (230VAC / 50Hz) seuraavasti:
  • 6 min = 1€
  • 10 min = 1,5 €
  • 15 min = 2€
Käyttämättä jääneestä ajasta ei anneta hyvityksiä, vaikka pistoketta käyttäisi lyhyemmän ajan.

Lipunmyyntiautomaatit, joissa on latausmahdollisuus, tunnistaa avoimesta alaosastaan, jonne mahtuu kannettava tietokonekin kätevästi. Lisäksi automaattien alaosassa sijaitsevassa muovipussissa on muutama erilainen Nokian laturi, mikäli asiakkaalla ei ole omaa laturia mukana.

Latausmahdollisuudella varustetun lipunmyyntiautomaatin prototyyppiä esitellään tänään Jyväskylän Matkakeskuksen katutasollahttp://jlf.fi/f19/3064-pc-pistokkeiden-kaytto/#post151498
Ahaa... no tällä 10.13 junalla jos menisitte Lahteen ja siellä vaihto Joensuun junaan ja sitten vielä vaihto taajamajunaan Parikkalassa?
Pistetäänkö tämä? Ja olihan se yksi opiskelija ja yksi aikuinen?
Ja se olis xx,xx€, maksatko kortilla vai käteisellä? Joo hyvä, pistäpä se kortti tohon ja näppäile tunnusluku. Kiitos.
...Mitenkäs tällä nyt näin kauan kestää, ei ole kyllä koskaan ennen... *hakkaa tulostinta* oivoi, no nyt se jumittui, minäpä yritän uudestaan... no nyt se herjaa jotakin... jos hetken vielä maltatte odottaa. Noniin jos se nyt toimisi. No ei.
Merja hei kokeiletko laittaa sen toisen koneen päälle kun tämä jäätyi jo ekaan lippuun.
No taas se herjaa jotakin... ei tän tulostimen kyllä pitäis mitenkään jumissa olla... *hakkaa taas tulostinta*
Oivoi... no, minäpä kirjoitan tätä vähän ylös...
(Tässä vaiheessa kello oli jo 10.08)
"Hei... voisitsie vaan vaikka kirjottaa jonkun lapun niin me ehdittäis sinne laiturillekin ennen kuin juna lähtee?"
Joo voi kauhia anteeksi kamalasti... Mä laitan tähän tän mun puhelinnumeron niin voi konduktööri sitten soittaa jos tulee jotain...

Kipitellään sitten junaan ja istutaan alas. Juuri ennen kuin juna lähtee liikkeelle, vaunuun harppoo konduktööri ja tulee meidän eteen seisomaan
"Hei ei teillä mitään käsinkirjoitettua lippua ollu? Noni hyvä, me saatiin se tulostin sitten toimimaan ja tässä olis tämmöiset oikeat liput."

:''D

Banda1000km 8)Luonut: BandaMaanantai 05.09.2011 12:09

Jee viime viikon torstaina tuli 1000km pyörän mittariin \o/ Sen kunniaksi sain flunssan perjantaina. Pöhpöh. Nyt sitte julkisilla töihin. Onneks juna oli aikataulussaa eikä ollu aikasemmin peruttuja vuoroja ni pääs istumaanki ja niiskuttamaan. *snifsnif*

Yy meillä on töissä tänään vesikatko :( Mulla on jano yyy en saa vettä. Pakot.. Pyysin sitten siskoa tuomaan mulle elämäni eliksiiriä, eli sosista. NOM!

Ps. Kokis on myös erinomainen flunssalääke ja lievittää raskausajan pahoinvointia. Jälkimmäisestä ei itelläni ole omakohtaista kokemusta.

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTITiistai 08.03.2011 01:56

vihroi kotona ♥
tätä mie oon ottannu viimiset 11 tuntia ♥
ps. kiitos vr ♥

indi][Ei aihetta]Luonut: indi]Perjantai 18.02.2011 18:14

atm @ train, on my way to kuopio !

mariame[Ei aihetta]Luonut: mariameMaanantai 31.01.2011 00:59

indi][Ei aihetta]Luonut: indi]Maanantai 03.01.2011 17:05

Yhyy olin vast kolmen aikaa himas ku VR toteutti taas nimeään ♥ Ja sit lähijunas jotkut viel tappeli oikeesti et tyylii ne heitettii junast ja mä olin ihan yhyyyyy ku pelotti DDDDDD;;; väkivaltaset miehet on kamalii D:
« Uudemmat -