IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoin: latausautomaatit tulevatMaanantai 01.04.2013 15:53

Viimeisen viiden vuoden aikana junien 230 Voltin vaihtovirtapistokkeiden käyttö on lisääntynyt asiakkaiden toimesta niin paljon, että niihin on tulossa vihdoin rajoituksia. Alun perin siivouskäyttöön tarkoitetut pistokkeet (jotka junakansa on mieltänyt PC-pistokkeiksi), kytketään ajastimen taakse ja ovat käytettävissä vain normaalin vuorokausihuollon yhteydessä.

Ongelmaksi on koettu, että asiakkaat varastavat yhtiön maksamaa sähköä omin lupinensa, eikä pistorasioita pystytä muuttamaan kohtuullisin kustannuksin maksullisiksi.

Asiakkaita pyydetäänkin jatkossa lataamaan kannettavansa ja puhelimensa jo asemien lipunmyyntiautomaateilla, joiden käyttöliittymiä uudistetaan. Lipunmyyntitapahtuman yhteydessä voi ostaa sähköä (230VAC / 50Hz) seuraavasti:
  • 6 min = 1€
  • 10 min = 1,5 €
  • 15 min = 2€
Käyttämättä jääneestä ajasta ei anneta hyvityksiä, vaikka pistoketta käyttäisi lyhyemmän ajan.

Lipunmyyntiautomaatit, joissa on latausmahdollisuus, tunnistaa avoimesta alaosastaan, jonne mahtuu kannettava tietokonekin kätevästi. Lisäksi automaattien alaosassa sijaitsevassa muovipussissa on muutama erilainen Nokian laturi, mikäli asiakkaalla ei ole omaa laturia mukana.

Latausmahdollisuudella varustetun lipunmyyntiautomaatin prototyyppiä esitellään tänään Jyväskylän Matkakeskuksen katutasollahttp://jlf.fi/f19/3064-pc-pistokkeiden-kaytto/#post151498

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.