IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 8 962 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 7
Koko
838 jäsentä
Tyttöjä: 243 (29 %)
Poikia: 595 (71 %)
Sijoitus koon mukaan: 669
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 566 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,4 vuotta

Jäsenet (838)

AaaaabboOskvriLipl0x|Makkis|OH3HPUGitaristihang_overheinziiLinTa-kimesterSintzu84rrriin``annjooSebastian92savu_samiJelly81
Jälleen kerran pääsen kohdistamaan vihaani, aggressiotani ja minimaalisten maitorauhasteni aiheuttamaa katkeruuttani linja-autoihin, kuten jokin aika sitten kirjottamassa blogauksessani. Tosin tällä kertaa en ole aikeissa valittaa siitä, miten huonossa kunnossa onnikat ovat - vaikka se vitun ovi ei mennyt tänäkään aamuna kiinni - vaan siitä, millaista porukkaa linja-autoihin päätyy.

Tänään koulusta tultaessa änkeydyimme koko ala- ja yläasteen sekä lukion kuljetusporukka samaan, ahtaaseen linjuriin. Ei sillä, etteikö tämä tuska riittäisi minulle, ahtaanpaikankammoiselle ja suuria ihmismassoja vieroksuvalle misantroopille, mutta kun jotakin vielä kamalempaa oli tulossa.

Takanani istuva kuudesluokkalainen poika alkoi puhua minulle:
"Hei, voisiks sä hakee mulle ES, kun mul ei oo ikää?"

Kun kohteliaasti kieltäydyin hakemasta tälle energiajuomaa, kuului seuraava kysymys:
"Näytänks mä susta 15-vuotiaalta?"
Ei, etkä ainakaan henkisesti vaikuta siltä. Sori nyt vain, olet ihan lapsellinen kakara, kuten ikäisesi kuuluukin. Sitä paitsi, näin pienessä kylässä kaikki tietävät ikäsi.

Onneksi meillä täällä koti-Suomessa on tällaisia tulevaisuuden toivoja. Varmaankin pitäisi ensi kerralla suostua hakemaan tälle pikku-Jonnelle ES, mutta sillä ehdolla, että tämä luettelisi viisi energiajuomien haittavaikutusta. Oppisipa edes jotakin.

Tosin tämä ei vedä vertoja sille, kun 13-vuotias poika tuli pummaamaan tupakkia sanoen: "Mä oon kahdeksantoista, saanks sulta tupakkaa tai kaljaa?". En ollut ihan niin höynäytettävissä. Tämä alkoholistinalku meni aika hiljaiseksi, kun kysyin asiallisesti "Miks et hae sitten itse kaupasta? Tuo mullekin samalla, voin antaa rahan."
Aloin aikani kuluksi selaamaan Coca-Colan nettisivuja ja lukemaan tietoja erilaisista kyseisen yhtiön valmistamista tuotteista.

"Coca-Cola zero on kehitetty erityisesti miehille, joista kuluttajatutkimusten mukaan suuri osa ei ole vielä löytänyt mieleistään kevytjuomaa. Kuluttajatutkimuksissa miehet kertovat, että he haluavat nauttia aidosta Coca-Cola –mausta, niinpä vain kolmannes miehistä juo kevytjuomia. Zero on kevyt ja sokeriton mutta maistuu silti Coca-Cola’lle enemmän kuin mikään muu juoma koskaan aiemmin. ”Äijäkolaksi” kutsuttu Coca-Cola zero erottuu muista juomista myös vahvan maskuliinisella olemuksellaan."

"Sprite Zerossa on aimo annos asennetta ja se onkin vastustamaton vaihtoehto itsevarmoille, omasta elämästään päättäville janoisille ihmisille. Ja mikä olennaisinta, Sprite Zero on tehokas ja nautinnollinen tapa sammuttaa jano."

Miksi juomat pitää tällä tavalla osoittaa tietynlaisille ihmisille? Entä jos ei kuulu mihinkään kohderyhmään, pitääkö sitten tyytyä juomaan vain vettä?

Itse en ainakaan ole mies, enkä myöskään itsevarma, ja joskus tuntuu, etten niin kovin paljoa omasta elämästänikään päätä. Mitä itsestään epävarmojen, sosiaalisesti surkeiden ja muiden ei-niin-positiiviselta vaikuttavien ihmisten kuuluu juoda?

Ehdotankin siis, että jokin virvoitusjuomatehdas tarttuisi tähän bisnesideaan ja valmistaisi juomia, jotka olisi suunniteltu junteille, idiooteille, introverteille ja muille ihmisryhmille, jolle Coca-Colan valikoimasta ei tunnu löytyvän omaa vaihtoehtoa. Miettikää nyt, miten kauniilta kuulostaisi kuvaus: "Tässä juomassa ei ole mitään erikoista, etkä erotu millään tapaa joukosta juodessasi tätä. Itsetuntosi ei täydy siis olla korkealla, sillä juoma on suunniteltu itseään vihaaville syrjäytyjille".

Mutta ai niin, mutta kaljahan on jo keksitty. Onneksi se sopii kaikille.

pinkie_zpsc4e8c846.gif

Hauskaa vappua kaikille tasapuolisesti!

Ps. Jos juotte, juokaa nyt edes itsenne hengiltä. Kiitos.
YleX Aamun vieraana torstaina 25. lokakuuta vieraili olutmestari Mirva Kylmäkorpi.
Haastis täällä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/mirva-kylmakorpi-taman-hetken-mielenkiintoisimmat-olutuutuudet-tulevat-jenkeista

Olutmestari Mirva ja olutnäytteet A, B, C. Ilen käsissä oleva näyte...


Perjantaina 26. lokakuuta laulajatar Laura Närhi ihastutti studiotamme.
Haastis täällä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/laura-narhi-keikkavaatteet-pitaa-testata-sovituskopissa-nostamalla-kadet-ilmaan

Ihastuttava nenä, ihastuttava artisti.

MuddyBonesNom nomLuonut: MuddyBonesSunnuntai 17.06.2012 23:55

Kalja on hyvää, juokaa tekin!

Blackpool
BUSTED :"D:"D:"DDDDDDD

^^heka_AAAAAAAAAAAWWWWW!!!Luonut: ^^heka_Lauantai 14.05.2011 02:20

"Antakaa Määkin Huudan, Määkin Olen Kännissä!"

-Kumpa olisinki :DD-

HennaRebellhahaLuonut: HennaRebellTorstai 12.05.2011 22:33

se niistä pupuista. mä myin ne pois. huomenna! pääsee kilistämään kaljaa niitten kunniaks, ja vielä niistä rahoista mitä sain niistä papanapaska moottoreista.

mutta ei, thanks for the fuckin good memories of childhood oona and nonna.

AutomaticlifejepaLuonut: AutomaticlifeTorstai 31.03.2011 11:12

oon taas koulus vaik alkaa tunnit vast 9 kosk lukkari ois kiva jee.

KUINKA TEHDÄ VAIKUTUS NAISEEN:
Kehu häntä
halaa häntä
suutele häntä
pidä häntä hyvänä
silitä häntä
kiusoittele häntä
tee hänen olonsa mukavaksi
suojele häntä
pidä hänestä kiinni
tuhlaa häneen rahaa
vie hänet ulos syömään
kuuntele häntä
välitä hänestä
seiso hänen rinnallaan
tue häntä
mene hänen vuokseen maailman ääriin.
KUINKA TEHDÄ VAIKUTUS MIEHEEN:
Ole alasti
tuo olutta. :P
.
Kaikkihan tykkää ilmaisesta musiikista, eiksje? Ei sitä tosin ihan kaikkee paskaa sentään ilimatteekskaa kuuntele, mutta entäs hyvä musiikki? No niinpä, nimittäin Hitlantiksesta voit kuunnella Backstabbing Bastardin koko tähän mennessä levyille päätyneen tuotannon ihan ilimaseks ja ilman sitoumuksia, sopimuksia ja velvoitteita - Aika hyvä diili, sanon ma.

Muistahan myös faniutua BB:n fanilistalle!
Tänään saunomista, kaljaa ja suolapähkinöitä.:)
Jääkiekko peliä Kanada - Sveitsi myös katsellaan mussun kanssa Mtv3 Maxilta ja odotellaan Suomen peliä alkavaksi.
Ehkä lyhyet nokkaunet vois sitä ennen vielä ottaa, jos vaan ennättää...