IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1 881 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 14 (59 %)
Poikia: 10 (41 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,6 vuotta
Ylläpitäjä
Avatarofoe

Jäsenet (24)

no_fearNelly^^Mike83RatatuomariessiLullabyCrynansku86AvatarofoePetarNightsoul_85LapidaryCV-CowboyKurokamitNoop-Jarsukkeliamy_92
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassKirjoituskutsu: UrsulaLuonut: QuatermassMaanantai 24.10.2011 22:19

Jos tuo kirjoituskilpailu ei innostanut (tai vaikka innostaisikin, molempiin saa osallistua) niin tässä lisää väylää kirjoittajille: http://ursfiktio.wordpress.com/2011/10/24/uusi-projekti-ursula/

Eli lehteen voi lähettää romanttisia ja/tai eroottisia spefitarinoita. Seksin kuvaaminen ei ole kiellettyä, mutta kyseessä ei ole pornolehti joten novellien täytyy olla myös kerronnallisesti hyviä.

Te paljon parjatut fanficin kirjoittajat, katson erityisesti teitä! Tässä on tilaisuutenne kirjoittaa vaihteeksi jotain muutakin kuin iänikuisia Harryn ja Dracon parituksia tai Twilightiin perustuvia vampyyriromansseja. Tiedän että joukossanne on joitakin hyvin lahjakkaita kirjoittajia, no, nyt on aika todistaa se luomalla omia hahmoja ja kirjoittamalla hyvää romanttista viihdettä.

Älkääkä antako oman epävarmuuden tulla tekstin lähettämisen tielle. Kirjoittaa saa nimimerkillä (ja useimmat varmaan tulevat joka tapauksessa tekemään niin), joten ei pelkoa että tulee vedettyä oma nimi lokaan jos teksti onkin ihan mössöä.
Niitä ovat empatia, herkkyys, tunneäly, rehellisyys ja luottamus, halu ja kyky ymmärtää romantiikkaa, kyky näyttää tunteensa mitä erilaisimmilla tavoilla, sekä se että kumpikin ajattelee kuinka tehdä toisensa onnelliseksi, sillä rakkaus on jaloa ja epäitsekästä.:)
Kävin Makuunin sivuilla ja kolme mahdollista ihQ romanttista leffaa sieltä löytyi.

Ensinnäkin Personal Effects (pääosissa Ashton Kutcher ja Michelle Pfeiffer), Evening (Clare Danes, Toni Collette ja Vanessa Redgrave) sekä vielä ranskalaisleffa Kimpassa (Audrey Tatou ja Guillaume Canet).
Aikas vaikea valinta noiden kolmen välillä, hmm.

Venlas-89[Ei aihetta]Luonut: Venlas-89Lauantai 13.06.2009 21:28

Aristokateissa on muuten ihanan romanttinen se 1 kohtaus ku se emo kissa on laittanu pennut nukkuun sen kulkuri kissan kämppään ja menee sit sen kulkuri kissan kaa katolle kattoon kuuta. Sit niiden hännät kietoutu yhteen. <3

En muista millään hahmojen nimiä. o.O

illuusio9:OLuonut: illuusio9Maanantai 17.11.2008 00:15

Saatoin äsken Miikon asemalle,ni koettiin yhessä ensilumi! :O
« Uudemmat - Vanhemmat »