IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
19.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 784 (1.7.2008 alkaen)
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 2 (9 %)
Poikia: 21 (91 %)
Keski-ikä
28,9 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta
Valvojat
nuanke

Jäsenet (23)

platekapteeni_keyoAidanPgriipraksuJiiiHaadstikkapumasvpsqueekMKDELTANorttikidneynapattuwdmxyboMorppiteel
« Uudemmat - Vanhemmat »

MKDELTAextensionLuonut: MKDELTAMaanantai 16.02.2009 15:25

Olin kylässä Kouvolassa, tai tarkemmin Valkealassa. Kävin e2en luona ja kivaa oli.

Meinasin pyörtyy saunassa :D DD DDDD nestehukka FTL.

Juotiin Bacardi Breezereitä ja Viru Valge coolereita ja katottiin Lost Highway. Yhtä aikaa. Absurdi yhdistelmä. Ehkä? Joo.

Katottiin myös yhteensä 10 jaksoo Lainia viikonlopun aikanaAAAAAA AAA AA A A AA AA jo9o huomattiin et Karl näyttää yhelt mikseriläiseltä ja samal ku e2 pakkomielteisesti etti sen kuvaa netisti se löysi kuvia lain figuista ja pehmoleluista :3 ohops minä en kirjoittanut tuota. e2 huomautti miten nörttii on kattoo animea xboxin kautta samal ku taustal pyörii omenakone jossa on extranäyttö mutta minä vain pidin tilanteesta koska olen niiin down in it muutenkin hihheisaatana.

Niin ja 3 jaksoo Twin Peaksia. Se vaikutti sangen kovalta sarjalta! Pitää katsoa se loppuun joskus. Henkilöhahmot oli ainakin jotain ihan parasta siinä.

Saatiin vähän nihkeesti aikaan biisejä mutta tehtiin niin että minä skitsosin mikkiin ja mikki meni lelukiippariun läpi ja efektipedaalinläpi ja suht hullua ääntähän siitä tuli.

Lainasin jotain levyjä. uziqia ja prodigyä ja orbitalia.

Mulla oli mukanani jotain omia levyjäni ja kaks kirjastosta otettua NINin levyä niin ripattiin sit eebtwoolle lisää musiikkia kans.

Oli todella mukavaa ja varmaan sit taas joskus meen käymään uudestaan.

Nyt väsyttää aika paljo ja pitäs viritellä omat synat takasi paikoillee

valokuvallista todistusmateriaalia tulee joskus

ja vielä loppuun Pakko Saada Kertoa että
IIIII WWWAAANNTT YOURR SSSSOOOUULLL
III NEEEEED YOURR SSSOUUUULL

COME ON YOU FUNNY LITTLE MAN FUNNY LITTLE FUNNY LITTLE MAN UUUuuuuUUuuUUUUU

go on, give us a snare rush rush rush rush rush rush hsur krrrrtttpiipsskkhhhjjjfff

ette ikinä arvaa mit' me kuunneltiin : D

MKDELTAKaverini teki biisin minustaLuonut: MKDELTASunnuntai 21.12.2008 02:19

Olen syvästi liikuttunut.

http://www.mikseri.net/player/player.php?newsession=1&type=1&parameter=360936

KUUNNELKAAS KAIKKI NYT :D

MKDELTAMKDELTA - Experiment EPLuonut: MKDELTAKeskiviikko 19.11.2008 00:12

Eli nyt on sitten tarjolla mannaa hämärän&vaihtoehtoisen elektroniikan ja IDM:n faneille: saksalaista uugee-elektroniikka ja hämärää serial experiments lain efektiteknoa suomalaisvoimin. Komeasti 6kk myöhästynyt Experiment EP/Demo on nyt ostettavissa-ladattavissa Equal Dreams-palvelun kautta. Rouheita rytmejä, hälyääniä, tausta-ambienssia ja ehkä jopa electro & metsä/venäjäpsykevaikutteita. Kannattaa tarkistaa. Totaalisen mansikka ja totaalisen ejbeeäm! Lataa omaksesi, voit voittaa kuuntelukokemuksen!

http://fi.equaldreams.com/mkdelta

MKDELTAkotistudio!Luonut: MKDELTALauantai 15.11.2008 17:18

Olen nyt sitten vihdoinkin saanut kaikki komponentit joita tarvitset kotistudioni täyttä käytteenottoa varten! Lisäksi tein ensimmäisen pelkän hardisbiisini. Viimeinen puuttuvat lenksu on tuon QY70:in midi-ominaisuuksien tsekkailu. Huomasin että sen alitteen kanssa on valitettavasti joitain ääni-ongelmia. :/ Jotka tosin voivat johtua myös muista asioista jne jne mutta mutta...se jäänee huomiseksi.

Kuuntele:
http://www.mikseri.net/player/player.php?newsession=1&type=1&parameter=356203

DL:

http://www.mikseri.net/music/play.php?id=356203&type=dl

Ensimmäinen lähes 100% hardis biisi jonka olen tehty. Sekattu hedelmälinkostudio kasin demolla, muuten kaikki on hardista. Ei efektejä, rumpujen särö on efektipeedaalista ja padin reverbin on laitteen sisäistä jne jne. Nimi tulee siitä että huoneeni alkaa näyttämään audioteknologiselta vastineelta Lainin huoneelle. :) Biisi ei nyt musiikillisesti kauhean hyvä ole kun se n. 30 minuutissa tehty.

Käytetyt laitteet:
1. Taustapadi - Roland D-50
2. Rummut: Zoom MRT3 + Yamaha Magicstompin särö
3. Ärsyttävä murtosointukuvio: SID*LEXAN (VIVA 8580!)
4. Basso: MicroKORG
5. Digitaalijutut lopussa: Casio VZ-10M

MKDELTAOFF to Altparty!Luonut: MKDELTAPerjantai 24.10.2008 14:04

Elikkä tänään on tämän tapahtuman aloituspäivä. Kyseessä on siis tapahtuma jossa on Front 242 musiikkivieraanaa, demoja, vanhoja tietokoneita (pakko saada nähdä Vectrex!) ja Koelsen circuit bending-työpaja. Ja tuossa on vasta osa ohjelmaa. Olisin mennyt sinne vain ja ainoastaan Frontinkin takia, mutta loputkin...hmmm...sanotaan nyt sitten että nörttiohjelmasta kutkuttelee aivosolujani sen verran että kyseessä on mahdollisesti hyvin, hyvin nautittava tapahtuma.

Oikeastaan potentiaalisesti täydellinen. Melkein. Jos olisivat vielä Tarmvredin saaneet sinne niin se olisi täydellinen. Ja mikäli DJ Malakaista annettuu kuvaukseen on uskomista, Tarmvred olisi sopinut C64-säröbiittimusiikkeineen Rankaisemaan Konetta tuonne suorastaan erinomaisesti.

Toisaalta Front 242 livenä on varmaankin aivan tarpeeksi tyydyttääkseni huutavan elektronisen musiikin tarpeeni joka on kiusannut minua siitä lähtien kun astelin Konemetsästä ulos. Ja tällä kertaa on mahdollisuus tsekata DJ Proteus, joka jäi Konemetsässä tekemättä. Desert Planetille en ole ihan niin paljoa lämmennyt kuin olisin teoriassa voinut, mutta varmasti hauska nekin on nähdä livenä.

Nyt toivon vain hartaasti etten hölömönä maalaisjunttina tee mitään idioottitöppäyksiä Helsingissä ja päädy ryöstetyksi tai jotain.

Then again, olinhan Kroatiassa Laibachin keikalla jossa oli paikallisia skinejä yms. kivaa joten turha minun lienee huolehtia.

Kirjoittanen jonkin sortin jälkitoimintaraportin kunhan selviän paikan päälle ja sunnuntaina sieltä ulos.
« Uudemmat - Vanhemmat »