IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
24.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 413 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 27,2 vuotta

Jäsenet (1)

|litle-sweet|
« Uudemmat - Vanhemmat »
1.
Ennen kuin hankit Naisen on sinun pohdittava tarkoin jaksatko pitää siitä huolta monta vuotta eteenpäin, sillä Naiset eivät selviä luonnossa ilman omistajaansa.

2.
Keskustele myös perheesi kanssa. Vaikka Naiset ovat suloisia, kaikki eivät kuitenkaan pidä niistä, jotkut voivat olla allergisia niille.

3.
Ennen Naisen hankkimista mieti tarkoin minkä rotuisen Naisen haluat. Niin sanottujen tyynyjen suurudesta, värissä ja luonteessa on huomattavia eroja rodusta riippuen. Yleisesti ottaen erilaiset suomenhörökorvat ja lapinseisojan nartut on helpoin hankkia, mutta hieman vaikeampi kouluttaa kuin eurooppalaiset rodut.

4.
Mieti myös mihin käyttötarkoitukseen Naisesi haluat.
Jos haluat vain tavallisen koti naisen makaamaan sohvallesi, kerjäämään ruokaa ja rahaa ja haukkumaan vieraita, kelpaa siihen parhaiten tavallinen suomalainen perusnainen.
Jos taas tarvitset näyttelynaisen, on myös ulkonäölle asetettava vaatimuksia. näyttelyissä menestyvät parhaiten hennot, ruskeat ja suhteellisen lyhyt karvaset naiset. Näyttelynaisen pitoon liittyy muutamia ongelmia, niillä on mm. taipumusta karkailla.
Harrastuskäyttöön on myös erilaisia naisia. Metsästykseen tarkoitetut naiset vaativat paljon liikuntaa ja ulkoilutusta.

5.
Kun olet tehnyt päätöksen naisen hankkimisesta, sinun on otettava selvää mistä saat haluamasi naisen. Ota yhteyttä perheisiin joissa tiedät olevan vapaita naisia ja tee varaus. Käy tapaamassa naista ja hänen perhettään ennen lopullista päätöstä, sillä perheolosuhteet vaikuttavat myöhempään koulutukseen.

6.
Varmista että nainen on vieroitettu emostaan.

7.
Kysy naisen kasvattajilta naisen ruokintaohjeita ja muita tärkeitä sinua kiinnostavia seikkoja.

8.
Voit hankkia myös hylätyn naisen, mutta sillä voi olla edellisten omistajien jäljiltä pahoja tapoja.

9.
Kun olet löytänyt sopivan naisen, vie se lääkärille tarkastukseen ja rokotettavaksi.

10.
Vie naisesi kotiisi. Varmista että sillä on tarpeeksi juomaa ja ruokaa, jotta se pysyy tyytyväisenä.

11.
Useimmat antavat naisen nukkua sängyssään ja se onkin usein mukavaa. Varmista kuitenkin ettei naisellasi ole syöpäläisiä, jotka voivat tarttua sinuun.

12.
Koulutus on parasta aloittaa yksinkertaisista asioista, kuten sisäsiisteydestä. Ankarasta koulutuksesta huolimatta, kaikki naiset eivät kuitenkaan opi sisäsiisteiksi. Oven avaaminen ja kukkien tuominen ovat hankalia temppuja, jotka onnistuvat vain valioyksilöiltä.

13.
Vaikka naiset näyttävätkin kuuntelevan sinua, ne eivät kuitenkaan ymmärrä puhettasi.

14.
Jos nainen karkailee, kokeile aidata piha tai käyttää talutushihnaa. Useimmat eivät kuitenkaan suostu jälkimmäiseen. Jos karkailu jatkuu, hanki uusi nainen.

15.
Huomaa, ettei kaikkia naisia kannata käyttää lisääntymiseen. Siihen kelpaavat vain omistajalleen rekisteröidyt naiset. Jos kuitenkin haluat pentuja eikä naisesi ole rekisterissä, varaudu ongelmiin.
« Uudemmat - Vanhemmat »