IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
15.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 679 (1.7.2008 alkaen)
Koko
391 jäsentä
Tyttöjä: 355 (91 %)
Poikia: 36 (9 %)
Keski-ikä
32,4 vuotta
Otos: 208 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
NoIdentity

Jäsenet (391)

PrincessDieUnprivateSoulFrendinawitherwingsjassubabeeRuttanasadesusi|jannika|sellanenvaanSc--DREWXmartsupilamiPockygamer\\repeCarolinarawrmiwaaa
- Vanhemmat »

iscreamicecreamaiheLuonut: iscreamicecreamLauantai 11.12.2010 02:33

♀+♂=♥ ♀+♀=♥ ♂+♂=♥

:3
.. tätä samaa olen jankuttanut viikon :
D
(tosin juuri rouvan pojasta en tiennyt.)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010102012550776_uu.shtml
..en oo saanut unta ollenkaan pyöriny sängyssä ees taas ja miettiny eilistä, paria ihmistä. ~♥

...i wanna love you ~

KayinKim PetrasLuonut: KayinTorstai 01.10.2009 15:07

Tässä on viime aikoina ollut puhetta Caster Semenya:n sukupuolitesteistä ja puheissa on ihmetelty että eikö tämä ole nyt täysin selvä asia? Monessa kommenteissa on kuullut tyyliin: "Onko nämä lääkärit nyt ihan idiootteja? Luulisi että se selviää sillä kun ottaa housut pois". No, onneksi mediassa on korjattu usein että ei... se ei todellakaan ole näin yksinkertaista. Sukupuoli on hyvin monimutkainen, monisäikeinen ja monikerroksinen asia niin henkisesti kun fyysisestikin. Luonto on osoittanut tämän moneen kertaan monella eri tavalla, ja kun perehtyy ihmisen kehitykseen, se näkyy sielläkin selkeästi.
No nyt Hammerite laittoi linkin joka on erinomainen esimerkki tästä, ja minä laitan tämän myös:



Laitan perään vielä linkit hänen musiikkivideon:
http://www.youtube.com/watch?v=lROhVZKM0J8
ja toinen piisi perään:
http://www.youtube.com/watch?v=G4fnC09nTeE

On muuten neidin itsensä tekemiä piisejä.
wtf?? Oliks toi ohikulkija muija vai jätkä? No siis onhan se normaalia että lähes automaattisesti ensisilmäyksellä luokitellaan ihminen naiseksi tai mieheksi. Sitä saamarin sukupuolta pidetään yhtenä keskeimistä ihmistä määrittävistä tekijöistä, koska sen ajatellaan olevan synynäinen, pysyvä ja jatkuva ominaisuus. Vois jopa sanoo et sukupuolesta on tullu meille niin keskeinen käsite, että sukupuolijaon voidaan ajatella kuuluvan ihan maailmankäsitykseemme!

Ku skidi syntyy, riittää et katsoo sen haarojen väliin ja sen ulkoisten sukuelinten perusteella määritellään sen biologinen sukupuoli(ainako???). Biologisten ominaisuuksiensa perusteella ihmisele määritetään siis vieläpä oikeudellinen ja sosiaalinen asema yhteiskunnassa joko naisena tai miehenä, ja tämän ajatellaan pysyvän muuttumattomana kehdosta hautaan.
Kulttuurissamme siis ihmisyys on totuttu ymmärtämään ja tulkitsemaan sukupuolisidonnaisesti eli jakamalla ihmiset kahteen luokkaan. Näihin luokkiin liitetään tietyt piirteet ja ominaisuudet sekä useimmiten käsitys näiden seksuaalisesta halusta vastakkaista sukupuolta olevaa ihmistä kohtaan. Eli eletään vittu sitten sukupuolen kanssa! No joo joo, se seksi mut.. ARGH. Ruvetkaa Bisseiks (biseksuaalisuus jos joku ei tajunnu jostain kumman syystä).
Eletään siis kulttuurissa, joka on paitsi sukupuolittunut, myös läpensä seksualisoitu heteroseksuaalisen järjestyksen mukaisesti.

Homoseksuaalisuus on edelleen rikos 77 maassa ja kuolemantuomion siitä voi saada Iranissa, Mauritaniassa, Nigeriassa, Saudi-Arabiassa, Sudanissa, Arabiemiraatteissa ja Jemenissä. Suomessa homoseksuaalinen kanssakäyminen laillistettiin vuonna 1971 ja vuodesta 2002 lähtien homoilla on ollut mahdollisuus rekisteröityyn parisuhteeseen. Wohooo! Edistystä pikku hiljaa....
- Vanhemmat »