IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
19.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 488 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
23,8 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,5 vuotta
Ylläpitäjä
nëa

Jäsenet (2)

nëaAzArAzA
« Uudemmat - Vanhemmat »

haniski[Ei aihetta]Luonut: haniskiPerjantai 28.05.2010 21:16

lisää tämä blogiisi kahdessa minuutissa niin saat illalla ihanan tekstiviestin.
TEXTATKAA
wtf?? Oliks toi ohikulkija muija vai jätkä? No siis onhan se normaalia että lähes automaattisesti ensisilmäyksellä luokitellaan ihminen naiseksi tai mieheksi. Sitä saamarin sukupuolta pidetään yhtenä keskeimistä ihmistä määrittävistä tekijöistä, koska sen ajatellaan olevan synynäinen, pysyvä ja jatkuva ominaisuus. Vois jopa sanoo et sukupuolesta on tullu meille niin keskeinen käsite, että sukupuolijaon voidaan ajatella kuuluvan ihan maailmankäsitykseemme!

Ku skidi syntyy, riittää et katsoo sen haarojen väliin ja sen ulkoisten sukuelinten perusteella määritellään sen biologinen sukupuoli(ainako???). Biologisten ominaisuuksiensa perusteella ihmisele määritetään siis vieläpä oikeudellinen ja sosiaalinen asema yhteiskunnassa joko naisena tai miehenä, ja tämän ajatellaan pysyvän muuttumattomana kehdosta hautaan.
Kulttuurissamme siis ihmisyys on totuttu ymmärtämään ja tulkitsemaan sukupuolisidonnaisesti eli jakamalla ihmiset kahteen luokkaan. Näihin luokkiin liitetään tietyt piirteet ja ominaisuudet sekä useimmiten käsitys näiden seksuaalisesta halusta vastakkaista sukupuolta olevaa ihmistä kohtaan. Eli eletään vittu sitten sukupuolen kanssa! No joo joo, se seksi mut.. ARGH. Ruvetkaa Bisseiks (biseksuaalisuus jos joku ei tajunnu jostain kumman syystä).
Eletään siis kulttuurissa, joka on paitsi sukupuolittunut, myös läpensä seksualisoitu heteroseksuaalisen järjestyksen mukaisesti.

Homoseksuaalisuus on edelleen rikos 77 maassa ja kuolemantuomion siitä voi saada Iranissa, Mauritaniassa, Nigeriassa, Saudi-Arabiassa, Sudanissa, Arabiemiraatteissa ja Jemenissä. Suomessa homoseksuaalinen kanssakäyminen laillistettiin vuonna 1971 ja vuodesta 2002 lähtien homoilla on ollut mahdollisuus rekisteröityyn parisuhteeseen. Wohooo! Edistystä pikku hiljaa....

GuttersniperTaukoLuonut: GuttersniperTorstai 09.04.2009 02:25

Vedin pelkojani turpaan oikein kunnolla.
He ymmärtävät minua kummallisen vähän ollakseen mieleni tuotosta.

He kaikki nousivat hitaasti rautaa ja elämää pulppuavasta maasta,
yskivät tummaa vertansa ja sanoivat väkevästi:

"Me emme uskalla tai edes halua hyökätä sinun kimppuusi pimeässä.
Mutta muista, että ihmiset eivät ole saaneet positiivista elämänasennettasi
ja juuri siksi he ovatkin erittäin vittuuntuneita."

GuttersniperEscalationLuonut: GuttersniperKeskiviikko 18.03.2009 01:12

Is it still there
- the beauty of the remaining search,
the love to strive for,
a human being to kiss?

It is being considered.

Guttersniper[Ei aihetta]Luonut: GuttersniperKeskiviikko 19.03.2008 03:28

Yes. The individual human mind. In a child's power to master the multiplication table, there is more sanctity than in all your shouted "amens" and "holy holies" and "hosannas." An idea is a greater monument than a cathedral. And the advance of man's knowledge is a greater miracle than all the sticks turned to snakes or the parting of the waters.

Henry Drummond, Inherit the Wind (1960)
« Uudemmat - Vanhemmat »