IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
5.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 536 (1.7.2008 alkaen)
Koko
209 jäsentä
Tyttöjä: 141 (68 %)
Poikia: 68 (32 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 148 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta

Jäsenet (209)

Niinuzka^mr_madmindKaunistaHiekkaaMaaginenMarilynDEATHDREAMSDementationhouskaNuuhkutäysin-viaton-FelidaeNeitiMauThePainkillerladycreeperHenkk-Talvetar^jarppa^
« Uudemmat -

nanawblogipäivitys!Luonut: nanawTorstai 27.06.2013 04:41

http://totheseabelow.blogspot.fi/2013/06/shuffle.html

Blogissa uutta taas, klikkailkaa ja seurailkaa niin tulee lisää!
Oon aika muotiguru näin kotona: toppi, shortsit ja pitkävartiset villasukat.

..mut eihän muodin tarkotus ollutkaan olla järkevää, ainoastaan näyttää hyvältä? (; Ei sillä että tää yhdistelmä näyttäis hyvältä mut silti.
Tiedän että joitakin ihmisiä tälläinen blogispämmäily ärsyttää, mutta kuten sanoin, alkoi tälläinen asia vähän mietityttämään. Teksti liittyy muotiin ja siihen mitä siitä aivan täysin rehellisesti ajattelen. Lukekaa jos jaksatte.

http://theawkwardpenguin.blogspot.fi/2013/03/mita-vittu-sitten-kuka-naita-juttuja.html

BaarditpurkissaModelling :3Luonut: BaarditpurkissaLauantai 17.11.2012 23:43

Tänään oli taas pitkät kuvaussessiot pohjoisessa. Kuvia laitan pian, kuhan niitä ensin saan... varmaan ens viikolla :))) myöskin myöhemmin tulee liikkuvaa kuvaa telkkariin ;)) mtv3:lle mainosta!

Tässä kuitenkin omaa vaatteensovitus kuvaa:D tosin aika hehkeetä sellasta kun ei oo meikit ja hiukset laitettuna, mut kuitenki jotain suuntaa antavaa:) Harmi ettei löytyny lunta! :S



tuolla jotain valmista materiaalia :3
Baarditpurkissa plus profiilissa pari kuvaa

MaiMiauSano oma sanaLuonut: MaiMiauTiistai 05.06.2012 19:00

Sisäministeri Päivi Räsänen haluaisi kieltää jengiliivit. Turun Sanomien mukaan Räsänen (kd) kokee että liivien pitäminen on tietynlainen uhkaus ilman sanoja ja rikollisen toiminnan mainontaa (lue lisää TÄÄLTÄ). Brittiläinen muotisuunnittelija Vivienne Westwood on hieman samoilla linjoilla ja haluaa tuomita ihmisten pukeutumista. Muotisuunnittelijan mukaan ihmiset näyttävät kaikki samalta, eivätkä koskaan ole olleet näin rumia kuin nyt.

Tuntuu että näinä päivinä KAIKKI vaatteet ja asusteet ovat muodikkaita ja trendikkäitä. Päällensä voi heittää mitä tahansa, eikä kukaan pidä sitä mitenkään ihmeellisenä. Kaduilla näkee vaikutteita jokaiselta viime vuosisadan vuosikymmeneltä.

Mikä sinua ärsyttää nykyajan pukeutumisessa? Mitä sinä et haluaisi nähdä enää? Etkö pidä ylisuurista aurinkolaseista? Risooko haaremihousut? Tökkiikö puuterinväriset aluvaatteet? Mitä muuta? Kerro meille, minkä vaatekappaleen kieltäisit lailla!
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Hola hola, Tuli taas päivitettyy tota ulkoasua vähän yksinkertaisempaan muotoon, notice the changes? : 3

http://www.hautexlamour.blogspot.com
« Uudemmat -