IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
2.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 540 (1.7.2008 alkaen)
Koko
146 jäsentä
Tyttöjä: 37 (26 %)
Poikia: 109 (74 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 100 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta

Jäsenet (146)

MiseWhokasZixTurricanJauheMatoMisfindLaureliini^Jouni^kooPoliisiriinaWhite^Tiger^_^Wheez__ReneNarskudaaNinjizuJoumeJoumeJoumekuinkakonii
« Uudemmat -
Naista raiskattiin ja pidettiin vankina yli neljä vuotta - tuomio alle 4 vuotta vankeutta ja 15 000e korvauksia. (1.)

Nainen raiskattiin kuristaen aiheuttaen pysyvä vakava aivovamma - tuomio 10 vuotta ja 310 000e korvauksia. (2.)

Diilasi kannabista - vaadittu tuomio 13 vuotta vankeutta + ? (3.) Laillistamalla koko rikos vyyhti olisi luultavasti jäänyt tekemättä. Huumepoliisipäällikönkin mielestä kieltolaki on perseestä. Be smart, make it legal.

Kansalaisaloite dekriminalisoinnin puolesta https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1114

(1.) http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1426845348827.html
(2.) http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1431314181544.html?utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share&utm_medium=social&utm_content=android.iltasanomat.fi
(3.) http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/81908-syyttaja-kovana-jari-aarniolle-maksimirangaistus-aarnio-kiistaa-rikokset

SorinTukeni poliisilleLuonut: SorinTiistai 24.01.2012 11:25

Leikkauksia tehdään kaikista julkisista palveluista ja niin myös poliisin määrärahoista. En varmaan ole ainoa, joka arvostaa poliisin työtä ja soisi leikkausten sijaan enemmän määrärahoja. Jopa siinä määrin, että olisi valmis lahjoittamaan ylimääräsistä.

Olisihan se toki arveluttavaa, jos kansalaiset alkaisivat jakaa poliisille rahaa. Kai sitä kutsuttaisiin lahjuksiksi. Mutta kai tämä voisi mennä vaikka verotuksen kautta. On olemassa erillinen kirkollis vero. Mitä jos olisi vapaaehtoinen 1% poliisi tukivero?

Kukahan näistä leikkauksista lopulta päättää. Pitäisikö sitä vedota kunnanvaltuutettuihin vai kansanedustajiin jos haluaa saada näkemyksensä kuulluksi.

Tosin lisärahotuksen ohella ehdottaisin poliisin resurssien uudelleen kohdentamista, mikä puolestaan vaatisi laki uudistuksia. Kaksinaamaisesta huumesodasta siirtäisin varoja henkirikoksiin ja valistukseen. Alkoholia ja tupakkaa miedommat huumeet voisi ihan johdonmukaisuuden vuoksi laillistaa. Lääkeyhtiötkin jakavat jo ihan samaa kamaa hoidon nimissä.

Niin kauan, kunnes saadaan jotain muutosta tähän, niin kehotan ihmisiä olemaan kuormittamatta poliisia liiaksi. Riidat voidaan usein sopia, jos molemmat sitä haluavat. Se meluava naapurikin voi olla ihan oikea ihminen, jonka kanssa voi keskustella. Ja sinulle joka olet se meluava naapuri: ole se ihminen, jonka kanssa vai keskustella ja joka ottaa myös muut huomioon.
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-raiskasi-16-vuotiaan-sai-ehdollisen-tuomion/529141
Tässä oikea linkki. Edelliseen laitoin väärän linkin tapauksesta, jossa vuonna 1999 poliisi raiskasi 15-vuotiaan. Voi näitä velikultia!

Nyt oli siis kyseessä 16-vuotiaan tytön raiskaus, joka tapahtui kaksi kertaa. Poliisi sai tytön asuntoonsa virkamerkkiään käyttäen. Ei kuitenkaan tuomiota virka-aseman väärinkäytöstä, koska ei enää muutamaan kuukauteen ollut poliisin palveluksessa. Miksi ex-poliisi saa pitää virkamerkkinsä? Onko irtisanomisasia ollut vielä kesken vai onko kyse jostain poliisikunnian rippeiden säilyttämisestä? Luulisi, että virkamerkin+aseen luovuttamista valvottaisiin hyvin tarkkaan.

Tämäkään raiskaripoliisi ei mene vankilaan. Oma rangaistusvaihtoehtoni tälle veijarille voisi näyttää jotakuinkin tältä:
http://www.youtube.com/watch?v=BOhLasa1Yyg
Muutama iloinen vuosi tuolla laittasi poliisisedätkin varmaan miettimään kahdesti ennen kuin panevat vahingollisia mielihalujaan käytäntöön. Varmasti tarjoaisi myös aivan uusia vinkkeleitä sille kuinka maailmaa katselisi.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Blair+puolusti+Irakin-sotaa+vailla+katumusta/1135252480449
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/poliisi-tuomittiin-raiskauksesta/224823

Britannian entisen pääministerin kuuleminen on nyt aloitettu Irakin sodan syiden tiimoilta. Todellisuudessa mies kuuluisi Haagin tuomioistuimen eteen sotarikollisena. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Olen miettinyt miltä tuntuu ylpeänä olla poliittisen päätöksen takana, jonka seurauksena yli miljoona ihmistä on kuollut Irakissa. Ongelma tässä on, että jossain vaiheessa suuret luvut menettävät merkityksensä. Mikä olisi riittävä rangaistus tälläisesta rikoksesta? Tämä on niitä kysymyksiä, jolloin minussa herää pieni konservatiivi, ja uskon että toisille pahaa tehneiden rankaiseminen in tärkeää. Ongelma taas vain on siinä, että yleensä on niin että esim. maissa joissa on ankara rangaistuskäytäntö, se kohdistuu suurelta osin syyttömiin tai syyllisiin vähäosaisiin, eikä tunnu koskevan isoimpia niljakkeita.

Yli miljoona kuollutta maan vapauttamisen johdosta ja seurauksista on jotenkin huikea määrä pois otettuja elämiä. Ilmeisesti esim. Yhdysvaltain yksityisten turvallisuusjoukkojen, kuten Blackwater, palkkasotilaat ovat päässet varsin vapaasti toteuttamaan ammuskelufantasioitaan. Nykyään tosin tilanne on muuttunut siten, että Irakissa suurempi puolisko kuukausittaisista kuolleista syntyy irakilaisten keskinäisissä taisteluissa, itsemurhapommituksissa jne. Tämän kuitenkin laukaisi Saddamin yllättävä poistuminen näyttämöltä. Vastaava kaoottinen tilanne Irakiin olisi tosin voinut syntyä ilman Bushin&Blairin vapaussotaakin, silloin tilanteesta kuitenkin pitäisi laskea pois ainakin kaikki liittouman joukkojen suoraan aiheuttamat kuolinuhrit.

Vastaavaa inhoa kuin Blairin tapauksen kohdalla, koin kun jälleen kerran, jo varhaiseläkettään nauttiva poliisisetä "tuomittiin" täällä ihanassa Suomessamme kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen (eli ei joudu vankilaan) siitä kun tämä oli uransa aikana (1999) raiskannut alaikäisen 15-vuotiaan tytön. Eikö poliisin juuri kuuluisi olla mallikansalainen, valtaa on mutta kun tarvittaisiin vastuunkantoa omista teoistaan tämä sopimus ei enää pelaakaan. Mielestäni poliisille kuuluisi kaksinkertainen rangaistus törkeistä väärinkäytöksistä niitä kohtaan joita heidän lähtökohtaisesti kuuluisi suojella.

Bush, Blair ja Cheney valehtelivat kansalaisilleen Irakin joukkotuhoaseista ja kertoivat vakavalla naamalla muita lastensatuja, jotta saivat poliitikot ja kansalaiset myötämielisiksi asialleen. Kaikki he tulevat menemään hautaan itsetyytyväisinä monikymmenmiljonääreinä.

Blairin, kuten Bushinkin, tukena on myös miesten oma kristillinen vakaumus. Tämä tuntuisi toimivan jotenkin näin: "Mitä vain teen minkä tahansa motiivien alaisena olen hyvä ihminen, koska uskon Jumalaan." Samat kristityt myöskin rakastavat puhua moraaliasioista. Minä rehellisesti sanottuna pelkään kaikkia itsejulistautuneita hyviä ihmisiä ja hyviä jätkiä. Näiden ihmisten omakuvassa tuntuu aina olevan jotain olennaisesti vinoutunutta, jotain josta puuttuu terve itsekriittisyys, ja johon samalla kuuluu empatiakyvyttömyys muita ihmisiä kohtaan, ja johon usein tuntuu kuuluvan voimakas tahto valtaan.

Kuvassa sällit, Blair, entinen Britannian pääministeri, ja Bush, entinen Yhdysvaltain presidentti. Pojat on poikia.

RuiBpah, joku otti juoksut kaupastLuonut: RuiBSunnuntai 25.10.2009 21:22



Eivätpäs olleet tällä kertaa mun perässä. Pitkäst aikaa näi lähel maijaa vapaaehtosesti :D

Satan_Claus:DLuonut: Satan_ClausSunnuntai 18.10.2009 00:45

huh ei tarvinu kävellä kotia :DD

RonssoNWhere you at?!Luonut: RonssoNMaanantai 05.10.2009 06:22

Pensacolan poliisilaitos Floridassa on hyllyttänyt joukostaan yhden lainvalvojan, epäillyn virkavirheen tutkimusten ajaksi.

Konstaapeli Jerard Ard havaitsi viime lauantain aamuyön tunteina epäilyttävän miehen kävelemässä rakennustyömaalla. Hänen lähestyessään mies hyppäsi polkupyörän päälle ja aloitti pakomatkan. Ard seurasi hetken vilkutellen valojaan, sitten ajoi epäillyn vierelle, ja yritti silminnäkijöiden mukaan "drive-by" sähkötainnutusta. Tilanne kuitenkin mutkistui kun pyöräilijä kaatui sähkötainnutuksen iskusta, ja hetken päästä jäi poliisiauton alle. Epäilty kuoli vammoihinsa nopeasti.

Silminnäkijöiden mukaan konstaapeli Ardin kuultiin tässä vaiheessa huutavan epäillylle "Where you at?"


Tarina sai aikaan senverran hilpeän mielikuvan, että oli pakko kirjoittaa :D

RIP urhea epäilty :( (joka ei sitten tajunnut edes ajaa pois autotieltä)

http://rawstory.com/2009/10/cop-drive-by-tasering/

-Jassyykiitos täst illastLuonut: -JassyyLauantai 03.10.2009 00:41

kä-kä-känniääliö ! <tuuletus>
iida, haiveli, riiiitu !
+ lehmät -.-
+ santtu, kim, henri, otto, riku, heini, elena yms ;)
+ vranki <sydän> nahkarukkkaset
+ joona, allu, heikki, juuso, annika, anna, jonna, katri, käpä yms ! =)
kiiitos haleist =DDd , ja kiitos allu tupakeist
HAAPA, JA KURAATTORI <3333
pesäpallomieees

iida; POLIIISIT ! VITTU POLIISIT !
lähettii vitusti juaksee, otettii pyärät
en nähny mitää mu eteeni, kaatuin suaraa ja löin pääni johonki =D vaatteet kunnnos
+ jäin taas kii mee äitil tupakast, joku 100010102 kerta
haukkuu mua sätkäposkeks :(

jjjutta-suojatie :DLuonut: jjjutta-Keskiviikko 09.09.2009 19:16

jööh tultiii laaman kaa bussilla jostai ja si meijjä piti mennä tien tosella puolella olevalle pysäkille. juostii vaa tien yli siinä taysin kohalla ja jäätii siihe semmoselle väli hommalle missä oli jtn ruohoo ni sitte poliisi ajaa ohi ja kuuluttaa jollai jutulla: "suojatie". joo naurettii si sille vaa ja mentii sen tiän yli ku ei mistää suojatietä pitki olis kerenny :D

KayinEi vi**u...Luonut: KayinKeskiviikko 26.08.2009 23:00

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisikoira+puri+pakenijaa+koirapoliisi+joutui+käräjille/1135248825533?ref=rss
Koira puri pakenevaa rattijuoppoa ja nyt siitä ollaan käräjillä? Toinen teki vaan työtään!!
Jos ei mies pysähdy käskystä, niin mitä sille pitäisi tehdä? Päästää menemään?
Vittu tätä rikollisten hyysäämistä!

Muutama kommentti uutiseen joiden kanssa olen samaa mieltä:

"Tuntuu aina huikelta seurata rikollisten suojelua.
Rosvot pitäisi ottaa kiinni vain kauniisti puhumalla.
Sama on oman omaisuuden puolustaminen. Ei
saa mennä ryysyihin kiinni, ettei rikollinen
parka saa traumoja."

"En todellakaan tue poliiseja jotka käyttävät valtaansa väärin mutta kyllä nyt taas ollaan menossa pahasti metsään, mitä ihmettä tossa tilanteessa olisi pitänyt tehdä ?? Joku helvetin rattijuoppo joka saattaa ajaa jonkun viattoman yli ja sitä taas silitellään päähän, voi kun kohdeltiin huonosti.

Suomen oikeusjärjestelmä = Vitsi."

"Koiralle ylimääräinen ruoka-annos ja poliisille kunniamaininta. Ja pakenijalle sakot poliisin työn hankaloittamisesta."

"Millä tavalla olisi sitten pitänyt pakenija pysäyttää?

Mietitäänpäs...

a) Ampua ei saa, se on ilmeisen selvää
b) Koiraa ei saa käyttää, voi tulla paha mieli pakenijalle
c) Tazeria ei saa käyttää, se voi tappaa (tämä on totta)
d) Autolla ei saa jahdata ainakaan, herranen aika!

Näen ainoaksi vaihtoehdoksi sen, että jokainen suomalainen suljetaan nyt metri kertaa metri koppiin, ettei pääsisi tekemään pahaa kärpäsellekään (koppiin ei saa päästää kärpäsiä). Kenelläkään rehellisellä kansalaisella ei pitäisi olla mitään tätä vastaan."
« Uudemmat -