IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
4.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 238 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 4 (45 %)
Poikia: 5 (55 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,8 vuotta

Jäsenet (9)

Mr_InvisibleN3llysaageNanna89Massacreudiac||JuUpE||-_PAVE_-T7||Shady
- Vanhemmat »

FAKKEnon capisco :oLuonut: FAKKEMaanantai 13.07.2009 23:50

|Nanu-[Ei aihetta]Luonut: |Nanu-Perjantai 03.07.2009 17:31

Tämmönen kiva "pieni" vitutus lähti taas käyntiin.
Tai no ei oo mikään PIENI. Tänään ainaki saa NAURAA!

Vituttais muaki olla sun tilanteessas. Toivottavasti avaat
silmät tarpeeks ajoissa. Nii joo ja sitte yks ihminen pitäis tän
illan jälkeen desinfioida!!!! :) niin että HYI HELVETTI.

L3MON3D[Ei aihetta]Luonut: L3MON3DSunnuntai 14.06.2009 05:03


okei kaikille nyt tiedoksi... mulla on poikaystävä, ja kun näytän kuvan niin kukaan ei enään usko mua. Lisäks mul ei oo mitään hajuu miks se haluu mut likkakaverikseen ja kuinka kauan tää kestää ees... se on 27, entinen malli, seurustellu ishihara satomin kaa (kaikille niille jotka tietää kuka se on).... nii ja jonku 17-lehden mallin kaa... on vähä sellane fiilis et ööh... why me?

niin ja lisäksi tuohon japanilaiseen nakki viestiin lisäys... et monel länsimaisel likal on varmaa ollu mahollisuus panna jotain ihan suht koht hyvännäköstä japsijätkää... mut kuinka monel on ollu mahollisuus panna vitun hyvännäköstä japsi-malli poikaystäväänsä ja samaan aikaan sen melkein yhtä hyvännäköstä kaveria. Jos ette usko ei tartte... mut ei mul oo syytä valehdellakkaan... en nukkunu viime yönä ollenkaa XDDD ja sit aamulla puoltoist tuntii kimppaa... oon aika poikki XD oltiin kyl aikalailla kaikki. Lol

HaNs-KiiNo terve.Luonut: HaNs-KiiPerjantai 13.02.2009 23:03

Tämä oli taas näitä päiviä kun tunnen oloni niin fiksuksi ja filmaatiseksi.
Noh. enkös minä amiskalla aamulla ensimäiseksi onnistu heittämään suoraan selälleni ja pään iskemään suoraan johonkin fuckin betoni sydeemiin. No onneksi umpiluupää kestää.
Noh, sitten päivemällä sain siivous insipiksen, no ei siinä vielä mitään noin periaateessa, mutta voitekko kuvitella! se imuri hyökkäs ihan OIKEESTI ja KIRJAIMELLISESTI minun kimppuun! joo käteen tarttu kiinni eikä meinannu helittää niin milllään. :D kyynärtaipeessa on pienoinen jälki, tai no ei se näy kun tosi hyvässä valossa ja juuri oikeassa kulmassa mutta kuitenki jälki on! :D

SonzahMiksi?Luonut: SonzahTiistai 27.01.2009 05:54

Miksi jotkut ovat niin katkeria?
Miksi jotkut ovat niin lapsellisia ja säälittäviä?
Miksi jotkut eivät osaa lopettaa?
Miksi jotkut kuluttavat kaiken aikansa opettelemalla uusia tapoja loukatakseen?
Miksi joillakin ei ole yhtään elämää?
Miksi jotkut ihmiset muuttuvat täydellisesti?
Miksi jotkut ihmiset ovat niin tekopyhiä?
Miksi jollain ihmisillä ei ole lainkaan omatuntoa?
Miksi jotkut ihmiset tekevät järjettömiä asioita?
Miksi jotkut ovat niin pinnallisia?
Miksi jotkut eivät ole normaaleja?

Niin,
miksi ihmeessä?

tomatoxMikä siinä on..Luonut: tomatoxTiistai 20.01.2009 02:09

Nuoret. Mikä siinä on.. Miksei 17-18 -vuotiaat nuoret aikuiset osaa hoitaa asioitaan? Useimmat osaavat jo huolehtia henkilökohtaisesta hygieniastaan, lukea, kirjoittaa, laskea matematiikkaa, käydä kaupassa, jopa suostutella kaverin vanhempi sisarus hakemaan viikonlopun oluet kaupasta.. Muistetaan jopa että keskiviikkoiltaisin tulee se tv-ohjelma joka täytyy katsoa!

Mutta silti, ei osata ottaa asioista selvää, edelleen suurinta osaa pitää muistuttaa, täytyy kertoa mitä täytyy tehdä tänään kun menet kotiin, entäs huomenna, kuukauden päästä. Ja tämäkään ei riitä, vaan pitäisi olla muistuttamassa samasta asiasta moneen kertaan, aina tämän tapahtuman lähentyessä.
Myöskään selvät ohjeet ei riitä, se että sinulle sanotaan, milloin on viimeinen mahdollisuus perua risteily kuluitta. Mutta kumma juttu kun pari päivää ennen maksun eräpäivää alkaa satelemaan viestejä, "sori, en pääse". Mitä helvettiä siellä päässä liikkuu? En tee tätä hommaa työkseni, teen tämän kaiken vapaa-ajallani. Usko pois, myös mulla olisi jotain muuta tekemistä, kuin karhuta teiltä maksua, jonka olette sitoutuneet maksamaan, tai kuunnella selityksiänne siitä, että vanhempanne ei suostu maksamaan. Menkää töihin jos alkaa tulemaan elämän karut tosiasiat vastaan siitä, että joudut myös tulevaisuudessa (luultavasti ja TOIVOTTAVASTI) maksamaan kokoajan enemmän ja enemmän omista menoistasi. Joten, nyt oikeasti toivon skarppausta, että opetelkaa hoitamaan omat asianne, ei kukaan tule niistämään nenääsikään enää, kun räkä valuu poskella.

Yrittäkää edes hoitaa asianne jatkossa paremmin, ettei kenenkään muun tarvii hoitaa niitä. Kasvakaa, oppikaa pitämään huolta itsestänne ja asioistanne. Onnea työelämän ja omaan kotiin muuttamisen kanssa jos hoidatte asianne näin.

Hennariina#218Luonut: HennariinaTorstai 20.11.2008 21:25

Vituttaa enemmän kuin koskaan, en ymmärrä miten joku voi tehdä noin. Ja vielä höynäyttää sen jälkeen. En vain ymmärrä. Miten se kulissi on pysynyt noin kauan?
Kyllä mä jo aavistinkin, melkeinpä tiesin. Nyt sekin on varmistettu: en voi luottaa.
Se on niin väärin, ja en siedä sitä, kuten olen jo sullekkin moneen kertaan sanonut. Omat epäilykses kääntyikin toisin päin, mun vuoro syytää sua.
En vain pysty päästämään silti irti, saat anteeksi, jos tekosi myönnät ja sitä todella tarkoitat.
- Vanhemmat »