IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
14.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 89 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta

Jäsenet (1)

shanja
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ja selvitettiin ne paremmalle tolalle, hyvin pienistä asioista ollut sittenkin kaikki kiinni.
Ja kun hän edelleen tykkää musta ja kun nyt on lähes kaikki selvitettykin niin...
Nyt kun asiat tiedossa ja niiden tärkeys ja mitä hän odottaa yleensä mieheltä, enkä usko että vaikeuksia enää tulisi. Kerroin mitä itse aion ja millaista elämää tahdon, kävimme kipukohtia läpi ja selvitimme ne ja tajusin että paljon johtunut vain väärinkäsityksistä.
Siitä että nainen on uskonut minun olevan huono tietyissä asioissa koska en ole sitä puoltani tuonut esille itsestäni, vaikka nekin jutut jotenkin hoituvat ja mä taas en ole ymmärtänyt tiettyjen asioiden suurta tärkeyttä hänelle. Puhuimme myös siitä kuinka paljon suhde on tietyis jutuissa jo parantunutkin ja kuinka olen ajatellut hänen kauttaan asioita enempi.

Pelkät väärinkäsitykset, se että toinen on ajatellut mun olevan aivan huono jutuissa jotka jotenkin kuitenkin osaan ja mä taas en ymmärtänyt mitkä asiat on hänelle huipputärkeitä kun niistä ei puhuttu tarpeeksi. Ne tekijät siis sai tuon kriisin ja eron aikaan ja siksi yritämme nyt tilannetta paikata. Hän tietää mitä haluan tulevaisuudelta ja että en eläisi samalla tapaa kuin vielä elokuussa hänen luonaan vaan hoitaisin tietyt asiat jotka parantais meidän yhteistä elämää.
Kerroin myös kuinka olenkin jo muuttunut parissa asiassa, kuinkä hän on mua muuttanut ja että se on vain hyväksi.


Kyse on kuitenkin siis ainoastaan muutamasta pikkuasiasta, kärpäsestä tuli härkänen.
Tämä osoittaa sen kuinka tärkeetä suhteessa onkaan puhuminen ja toisen kautta ajatteleminen eli asioiden katsominen hänen vinkkelistään.

Mun luonani tein esimerkiksi hänelle voileivän ja vein sen hänelle sänkyyn ja kovin mielelläni hänelle aamiaisen vuoteeseen toisinkin myös hänen luonaan. Mutta ehkä se seikka että en kokenut tulleeni siellä hyväksytyksi erään ihmisen taholta, sitten verotti sitä itseluottamusta niin että hänen luonaan en sitä tehnyt. Kotona olin itsevarmempi, täysin oma itseni ja toin hänelle paksun kinkku-juusto voileivän vuoteeseen.

Ja viimeinen mokani kun pidin puhelimen kiinni puoltoistapäivää johtui ihan menettämisen pelosta, nainen kun on niin ailahtelevainen ja pelkäsin silloin todella jätetyksi tulemista.
Ihminen on joskus epävarma ja käyttäytyy sitten typerästi. Jälkeen päin katuu ja toivoo että toinen ymmärtäisi että se johtui elämän jättämistä arvista jotka avautuivat uudelleen, pahoista muistoista jotka tulivat mieleen.
Ja kun ei jaksanut olla vahva, niin epäili hetken omaa itseään ja myös sitä että onko sittenkään riittävä toiselle?
Käyttäytyy ehkä lapsellisesti ja katuu sitten pian jälkeen päin, pyytäen anteeksi toiselta...
Uskoen ja toivoen että toinen ymmärtäisi ja antaisi anteeksi, eikä olisi julma ja niin armoton rakastavalle sydämelle. Elämä jättää jälkensä ja arpensa kaikkiin, osa meistä ihmisistä on hiukan muita herkempiä, ainakin tietyssä mielentilassa, jota puolta ainakin minussa tasoittaa rauhallisuuteni ja siksi harvoinpa nuo arvet aukeavat. Mutta oma epävarmuus saattaa ajoittain nousta pintaan, kipeä muisto menneisyydestä muistua mieleen.

Toivoo että toinen tajuaisi että se ei ole mun luonteeni vaan pelkkä kipeä muisto menneestä elämästä, kauan sitten, niiltä nuoruusvuosilta...

Toivoo että toinen ei tuomitsisi, vaan jaksaisi jatkaa ja kuunnella joskus koko elämäntarinan joka on kerrottavana. Ymmärtäisi sitten myös miksi nuo arvet voivat joskus aueta.
Ja että se vaatii täydellistä luottamusta toiseen että uskaltaa kaiken kertoa menneisyydestään, eikä ole siihen heti suhteen alussa valmis.
Sitä toivoo olevansa itsevarmempi ja vielä rauhallisempi ja tyynempi jotta sama ei tapahtuisi koskaan uudelleen.
Samalla uskaltaa jopa toivoa (vaikka se aivan liikaa onkin) että toinen jaksaisi vielä luottaa ja uskoa huomiseen yhdessä. Toivoo että rakkaus tasoittaisi edelleen luonnetta ja tekisi minusta paremman ihmisen yhteisellä matkalla joka taitetaan käsi kädessä.
Rakkaan nimi jonain päivänä vielä kauniisti sormuksessa hohtaen ilta auringon säteiden siihen osuessa.:)


eltsyy[Ei aihetta]Luonut: eltsyyKeskiviikko 10.12.2008 21:57

Omistettu Marikalle ja Miralle 8--D !!

>>

© Hei kulta, saisiks mä käyttöohjeet suhu?
« Uudemmat - Vanhemmat »