IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
23.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 073 (1.7.2008 alkaen)
Koko
152 jäsentä
Tyttöjä: 66 (44 %)
Poikia: 86 (56 %)
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 104 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,2 vuotta
Ylläpitäjä
-Riikkis-

Jäsenet (152)

-sm-Sam-1pikkuhinaajaLaurix1983LiisaxdmipardAnubis_88[nismo]-daiz-raba[M_T_S]LagonaHANSKI_{AiM}siruliHeksa88_

HäGnböönaut.Luonut: HäGnKeskiviikko 05.08.2009 02:21

sama käydä kerran kahteen viikkoon... :D

jx]turhin päiväLuonut: jx]Tiistai 04.08.2009 00:09

mitää muuta en oo tehny ku kylistä. jea.

HUOMENNA TÖIHIN!!<33
Tulipa ainaki vähintään yks syy lisää miksen juo!
Näin sentää vanhoja koulukavereita ja kai sitä tuli pari uuttaki frendiä saatua.
Pollarit ratsas mun repun ja joutu valitettavasti pettymään, ku repussa ei ollu ku vaihtovaatteet ja kaks Mad Crocia. :D

H:"Jumalauta, tää mikää Mogadishu Avenue oo!"

Mut sellane meno tällä kertaa...




Ja huomen töihin \o/
ai mitä?
töissä nukutaan ja yöt valvotaan ;DD

aura-[Ei aihetta]Luonut: aura-Keskiviikko 27.05.2009 16:43

tän viikon motto: 'no mut eihän meil oo täs mihinkää kiire!'

^Dark^PIRKKO!Luonut: ^Dark^Keskiviikko 13.05.2009 20:31

se on hepistä kiinni! ;D
Oli ihan pakko nyt kirjottaa pieni mielipidekirjotelma tänne kun tuo etusivun uusin kysymys "Onko sinulla kesätyöpaikka?" pisti aivosolut liikkumaan :P

Ensinnäkin, työ on se jolla ansaitaan leipä ja jolla tullaan elämässä toimeen. Sosiaalitoimisto ei maksa loputtomiin toimeentulotukea vaan odottaa, että asiakas hakee myös omatoimisesti työpaikkaa.

Mitä mieltä sitten olette suhteilla pääsemisellä työhön? Mielestäni se pitäisi kieltää oikein lakipykälällä. Koska miettikääpä ihmisiä jotka ovat työttömiä ja hakevat jatkuvasti jopa päivittäin uuteen työpaikkaan taukoamatta mutta saavat aina kielteisen vastauksen vaikka CV ja hakemus olisi aivan upeat ja kokemustakin löytyisi. Kyse ei ole vain kesätyöstä vaan ylipäätänsä työpaikoista. Onko se oikein, että nämä ihmiset jotka istuvat kotona ja soittavat isille "hei faija viittiks varaa jonkun duunin teiltä mulle kesäks et saan vähä massii et voin ostaa uuden takaspoilerin mun bemariin??" Se joka hakee taukoamatta työpaikkaa menettää tällaisen työn jonka saa loppujenlopuks amis joka rulluttaa vain tiksinmunkkia ja asuu vanhemmillaan. Kun taas tämä reipas ihminen joka asuu omillaan yrittää saada leipänsä ja maksettua vuokran sekä laskunsa vaikka kädet verillä työtä tehden. Joillakin on jopa lapsia elätettävänä.

Tuolla kyselyssä tuli myös ilmi tämä kuntien/kapunkien tarjoamat kesätyöpaikat jotka ovat lähinnä suunattuja nuorille. Työtä joka ei vielä välttämättä vaadi 18 vuoden ikää. (Työsujelulakihan muistaakseni jossain kohdassa määrittelee kuinka monta tuntia päivässä eri ikäiset ihmiset saavat tehdä töitä). Mistä johtuu, että niissä duuneissa pyörii samat kasvot?? Miksi kunnat ja kaupungit palkkaavat kunnalla tai kaupungilla työssä olevien vanhempien lapsia? Miksi he laitetaan etusijalle? Tähän asiaan pitäisi myös saada muutos.

Toki ihmiset ovat erimieltä näistä asioista ja jokainen tapaus on yksilöllinen. Tämä on lähinnä yleistystä siitä mitä enimmäkseen täällä Suomessa tapahtuu. Varmasti moni nuori myös saa kesätöitä muualtakin kuin vanhempien tai sukulaisten firmoista. Jotkut meistä kun ovat vähän aktiivisempia..kun taas nämä sohvaperunat jotka soittavat vaan faijalle et oliskos duunii mulle. Sit ihmetellään kun firma esimerkiksi menee konkurssiin ja jäädään ilman töitä eikä jakseta laittaa niitä hakemuksia tai aktiivisesti soitella ja kysellä eri yrityksistä töitä ja ollaan ilman duunia. Sossun luukku siis odottaa ja elämä on valmis lähtemään alamäkeen :)

Kiitos ^_^

mminna-[Ei aihetta]Luonut: mminna-Maanantai 06.04.2009 20:24

iskä: OHO IHME!
mie: mitä?
iskä: sie oot tyhjentäny astianpesukoneen ilman käskemistä,
huutamista, pakottamista ja kiristämistä!
markus: mitä ihmettä! nyt pitää pitää juhlat!

...-.-


Rapun_eljihuu....Luonut: Rapun_elMaanantai 05.01.2009 22:35

Olipa tänää ihana n. 14 tunnin työpäivä xD
Ja IKINÄ EN ENÄÄ SIIVOA ja saan sätkyn jos nään yhdenki mustan hiuksen !!!

[maanikko][ Työhaastatteluun! ]Luonut: [maanikko]Maanantai 29.12.2008 18:49

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oon ehkä liian iloinen <3

5. tammikuuta immeiset! Pitäkkee mulle peukkuja - oman alan töitä ja mul ois hirveesti saumaa siihen paikkaan! Tosin jännittää kans mite löydän sinne. Matkaamiseen menee monta tuntia. Mikäli saan paikan, on sitten taas muutto eessä.

Ja oikeen HC-muutto.

Jaa miksi? No ensinnäkin, tosi kauas (taas) ja en tunne sieltä kaupungista yhtään ketään. Eli kaverit jäisivät vieläkin kauemmas.. Toisaalta mulla on niin hyviä ystäviä et ei välit ole vieläkään poikki vaik oon asunu lyhyen ja tähän asti sangen ytimekkään elämäni aikana useammassa osoitteessa. Sydäntä vihloo ajatus että Ville jää Tre:lle. Parasta kuitenkin meissä on, ja oikeesti on aina ollu, ettei kumpikaan kahlitse toista vaan antaa toisen unelmille ja haaveille sijaa. Mä tiedän, miten paljon Ville rakastaa elämäänsä ja opintojaan Tre:lla. Ja hän tietää, miten kipeesti mä haluan tehä graafisen alan hommia ja miten kivikasojen alta niitä saa kaivaa. Ja elettiinhän me pari vuotta etäsuhteessa. Mittä reilut neljä siihen enää päälle tekisi (tai vähemmän - elämässä kun pakkaa tapahtumaan ja sattumaan kaikenlaista, trust me tiedän tästä parin kk:n ajalta..).

Eli realistisesti ajatellen - hitto kun elämä on ihanaa ku saa mahdollisuuden. Jos en saa paikkaa, ei siihen kuole, maailma jatkaa matkaamalla samaa rataa kun aina ennenkin. Jos saan paikan, se on uusi aloitus puhtaalta pöydältä..

Pitäkää mulle siis peukkuja rakkaani. Kaipaan töitä enemmän ku laki sallii. Haukkukaa tyhmäksi, rumaksi ja lihavaksi (ja keksikää kymmenen lisää) mutta omalla alallani olen kuin kala vedessä - uskoni itseeni karisi työntekijänä rankassa koulussa mutta tämän päiväinen puhelu sai hyppimään innosta. Voisin vaikka kiivetä vuorelle. Tai sitten en. Ja tiedättekö, tärkeintä on päästä haastatteluun. Vaikkei sillä paikkaa saisikaan, aina tietää että joku on nähnyt sinussa potentiaalisen työntekijän josta on halunnut kuulla lisää. Vuodet luovat työkokemuksen ja hiovat silmää, mutta nyt, parikymppisenä, tiedän jo mitä osaan ja mihin kaikkeen kypsymällä pystyn.

Ei ole muuta työtä mitä haluaisin tehdä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

onnellinen
[maanikko]