IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
24.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 420 (1.7.2008 alkaen)
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 9 (41 %)
Poikia: 13 (59 %)
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,1 vuotta
Ylläpitäjä
Henuliii

Jäsenet (22)

Sepi_87KiriyamaÅravaArdCnnannnaAnaali-ApinaRäkisrynallebjornukkelipukkeli6fairydustVenttishLunat|csebuzzHenuliiifakkadeDude_^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
KAHDEN PÄIVÄN AIKANA:
Onko joku halannut sinua? - On vaikka kuka!
Oletko harrastanut seksiä? - Joo kunnon nastafiilis fist anaalis menot ollu, jäätävät orgiat pystyssä viimiset 48h alkaa olla veto pois!1 Ei mutta siis joo kun jotaki kyylää nyt kuitenki kiinnostaa niin hihi sain kerran melkei pimppii.
Oletko ikävöinyt jotain kovasti - Oon mää aikalailla joo, mut vaan koska oon aivan vitun nolo läski.
Mitä olet ostanut? - Röökiä ja ruokaa ja ööh.
Oksentanut? - En hyi saatana.
Soittanut jollekkin? - Jepjepjoo.
Saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta? - Vittuko en tajua mikä siinä vastakkaisessa sukupuolessa on aina niin saatanan kiinnostavaa. Juuh siis kyllä hirveä sexting menossa aina kaikkien miespuolisten ystävieni kanssa pusui vaa.
Lähettänyt viestiä vastakkaisella sukupuolelle? - Joo kyllä.

MIKSI:
Miksi et seurustele ihmisen kanssa josta pidät? - VITTUAKO KAIKKI TÄTÄ KYSELEE nyt ne turvat kiinni etenki sinä paskagallup.
Miksi olit viimeksi surullinen? - Noku olin ihan ilkiä mulku.
Miksi teet tätä testiä? - No en vittu tiiä, pittäis nukkua ihan satasella eikä olla tämmönen runkkaava autisti.

VIIMEISIMMÄT:
Viimeisin automatka: Öö joskus kai se oli äksde.
Viimeisin itku: No tuossa muutama tunti sitten märisin oikein olan takaa hehhe silimät päästä ja sillee.
Viimeisin nähty elokuva: Katottii Santerin kans White Chicks hehe.
Viimeisin soitettu biisi: Ellie Goulding - How Long Will I Love You

SATUNNAISIA:
Haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - HALUAISIN halata ja pussata ja kosketella tuhmiin paikkoihin hups.
Mikä on ihaninta, mitä sinulle on sanottu? - "Oot vitun ruma."
Rakastaako sinua kukaan? - No ehkä mutsi säälistä.
Oletko koskaan ollut kaverillasi ja ollut nälissäsi koko ajan? - Joo tyyliin aina koska muuallasyömiskuumotukset 5/5.
Oletko koskaan löytänyt enemmän kuin euron jostain satunnaisesta paikasta? - Joo kerran löysin kaks euroa jee.
Pystyisitkö olemaan viikon pesemättä hiuksiasi pelastaaksesi rakastettusi? - NO EN MILLÄÄN SORI. Onko tää oikiasti joku vitun kyssäri. Ei mut haluaisin kyllä tavata sen tyypin joka kidnappais tän mun kuuluisan rakastetun ja lähettäis jonku lunnasvaatimuksen mut ainoa vaatimus ois se, etten pese tukkaa viikkoon? Anteksi mitä.
Uskotko tämän hetkisten lemmikkiesi olevan hengissä vielä 10 vuoden päästä? - Ei oo lemmikkejä että lol fak ju.
4 paikkaa missä olet ollut tänään? - Ööh en oo oikiasti ollu missään muualla ko kämpillä ja kävin kaupas ostaa vähän pärinäkeittoo että aika hewi rock n roll elämä.
Kuinka monta lasta haluat? - 2,34
Mitä teet huomenna? - No aattelin ihan eka hoidella muutaman homman ja käyä vähän Lotan kanssa pyörimässä ympyrää jossai nolokeskustassa ja sit tuun bäkkii gettoon ja työnnän kielen niin syvälle Terhin kurkkuun et se tukehtuu ihan vaan koska tykkään siitä niin homona.
Tiedätkö onko sinulla ihailijoita? - No joo on kuule vitusti löytyy, koko porukka kaikki kamut Juulia presidentiks 2018 oon Suomen kuningatar. Mitä luulet.
Oletko koskaan pitänyt henkilöstä joka seurustelee? - Öö en. Tai siis no ehkä oon ollu vähän kiinnostunu tai jotain muuta sellasta nolishomoilua mut en oikiasti.

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANASunnuntai 26.05.2013 21:26

hyi yskin keuhot pihalle mä kuolen.
17.o5.o9 klo 19:oO
http://radio.olotila.net

me pulppuamme määrittelemättömistä aiheista ja soitamme uskomatonta musiikkia.

arkistosta saatavilla myös vanhemmat osat.

jendu}[Ei aihetta]Luonut: jendu}Lauantai 11.10.2008 15:22

tää oli pakko saada viä luokitteluks mut se ei mahtunu tohon listaa:D

jendu}TOO MANY NUDGESLuonut: jendu}Perjantai 10.10.2008 23:13

miina hörppäsiksä äsken räkää?

TII MANY NU´GDES

lolsanna[Ei aihetta]Luonut: lolsannaKeskiviikko 24.09.2008 18:23

HYVÄÄÄ SYNTTÄRII HELLMA <sydän> <nam>

15 V HAHAHA !

tein sulle maailman hienoimman kortin ;);)

+ ostan sulle lahjan vklp <vink>
KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ KOULU OLI PERSEESTÄ
Luokanvalvoja on tyhmä :)))))))))))))))))))))))))))))))))) mut on se kivempi ku livi :))))))))))))))
se ei tykänny musta ja ninasta ;((((((((((((((((( kauhee kusipää, me ollaa mallioppilaita !
niija mun pitäs kuulemma mennä matikkalukioo ku oon nii hyvä matikas ;DDd
joo moro
huomen pitää palauttaaa mun wheelchair :<<<<<<< ku kergt oon enää 2viikkoo invaliiidi!!11ja saan rupeee varaa painooki jalalle 8)) aika menee nopiastiiii,ja kohta muutto ruukkiin,zziikajoelle;> 2viikkoo ja 2 päivää nimeikä tallustaa pitkin ruukin KAUPUNKIA. yrittäkää kestää mua,mä oon iha vitun kiva<3 jooo taasmenee iha yli hilseen . meen jäädyttää ponimaata ! ja sit syön räkää jos must vaik sit tulis laihenpi 8> JA syyskuus ruvetaa ettii mulle uutta heppaa !jeiii
« Uudemmat - Vanhemmat »