IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

Nii.. Maanantai 20.04.2009 22:58

Ahistaa jo etukäteen tuleva äitienpäivä.. :S Ei sillä ettäkö edellinen = ensimmäinen äitienpäivä olis mitenkään hehkee sekään ollu kun toinen ei noteerannu mitenkään, no okei toi kukkia sen jälkeen kun olin vetäny helvetinmoiset kilarit.. :P Mut nyt ei oo oikeesti ketään.. no okei porukat ja näin, mut silti.. ne kumminkin alottaa aamunsa yhdessä, iskä ja vilma vie äitille kakku kahvit kukkien kanssa sänkyyn ja laulaa.. niillä on oma hetkensä.. Venla on vielä vähän turhan pieni toivottamaan hyvää äitienpäivää.. :)
Voihan surku.. :/

Se ois ens kuun 18. pvä elatussopparin uusinta.. pitänee kirjottaa siellä nimi alle paperiin ja hakee ihan virallisestikin yksinhuoltajuutta yhteishuoltajuuden sijaan kun ei tuosta näköjään isäksi ole, kuukauteen taas käyny ollenkaan. Ei oo nähny lapsensa kävelevän eikä istuvan pyörän kyydissä ja välimatkaahan on tosiaan se huimat 3 km.. Ei vastaa puhelimeen eikä avaa ovea kun ollaan venlan kanssa käyty rinkuttaan kelloa.. Voi vittu sanon minä.. Jätkä täyttää ens kuus 26 v.. tosi aikuismaista käytöstä ja sillee.. no yks vitun hailee se mulle on, venlaa vaan käy sääliks kun isänsä on tommonen mulkku. Niin ja koskeehan se tietty muakin sen verran et oon edelleen sen auton haltia ja mulle tulee laskut.. No arvatkaapas kuka joutuu maksaan ne kun herra ei vastaa puhelimeen..? Ja kaikista huvittavinta on se että mulla ei oo edes korttia. :P pitäs vissiin ajaa kortti ja hakee auto pois kun kerta vara-avain löytyy nipusta..
Vittu mä voisin niin hirttää ton äijän munista kattoon.. Prkl..

Noh, pitää lohduttautua sillä et mä tilasin omalle äitille kaikkien aikojen parhaan äitienpäivälahjan.. :) Ificolorilta semmosen mukin missä on mun ja venlan kuvia, siin mukis on neljälle kuvalle tila ja ne kuvat roikkuu ikäänkuin pyykkinarulla kesäisen ruohikon yllä.. :) Mulla on niin tyytyväinen olo.. :) Kerrankin keksin jotain mahtavaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.