IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
27.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 3557 (1.7.2008 alkaen)
Koko
103 jäsentä
Tyttöjä: 93 (91 %)
Poikia: 10 (9 %)
Keski-ikä
38,2 vuotta
Otos: 78 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 44,9 vuotta
Ylläpitäjä
Tigress
Valvojat
^Jonnuska^, mikke33

Jäsenet (103)

pikku-otusmikke33_Minnuska_PixariJonna85^-emmu\heikkuu\t_i_i_aNeitiNeNka-tjaTipsu_86MinjaCruisevintti69jozzuh-sana-choralet
« Uudemmat -

Jarppe84Yksinhuoltaja isänä.....Luonut: Jarppe84Tiistai 13.11.2012 22:42

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Miten helvetissä voi mitäänsaada aikaan ku kaikki naiset tuntuu juoksevan karkuun...

Monet naiset puhuu siit et miten miehet juoksee ladsten hoitoo karkuun ja siitä että miten he juoksevat vastuusta pois..... jne jne...
Sitten kun on tälläinen ihminen joka asuukin 2 lapsensa kanssa niin sitten ei tapahdu juurikaan mitään.... sydämmii on tullut kivasti mut suurin osa on tullut paluu sydämmenä....

En tiiä mikä sii oikein on... oonko sitten liian kiltti enkä tarpeeksi renttu... vaikka olen sitäkin kuullut et olen liian renttu....


vaan ku en halluu kuin sen yhden.... sen yhden ihanaisen jonka kanssa olla ... rakastaa... hellii... ja tuntee sen että joku pitää ja välittää minusta....


Vaan saanko sitä sitä ei viel tiedä.... mutta jos en saa niin en kadu siltikään mitään... minulla on lapseni joista aion pitäää huolen.... vaikka se maksaisikin sen että en tule koskaan saamaan parisuhdetta........ XD

Make-75[Ei aihetta]Luonut: Make-75Lauantai 22.05.2010 12:26

"Kun huudat naiselle,on olemassa mies,joka haluaisi kuiskata kauniita sanoja hänen korvaansa.Hetkellä,jolloinalistat ja haukut naista,on olemassa mies,joka tekisi kaiken tämän naisen vuoksi.Kun hakkaat ja lyöt naista,on jossain mies,joka tahtoisi rakastella häntä.Kun saat naisen..itkemään,on ..olemassamies, joka tekisi kaikkensa..että saisi hänet hymyilemään."

Make-75[Ei aihetta]Luonut: Make-75Maanantai 26.04.2010 01:17

Meillä on nättejä tyttöjä, jotka menevät yksin nukkumaan... Fiksuja yksinhuoltajaäitejä, joiden luuserimiehet on lähteneet lätkimään... Naimakelposia kauniita naisia ilman kunnon miehiä.... Puumanaisia ilman nuoria rakastajia.. Silti te menette Thaimaaseen hakemaan naisia auttamatta omia ensiksi...

[BlackPearl]niinpä.Luonut: [BlackPearl]Lauantai 20.02.2010 00:18

Ei tiedä mitä ajatella. On ihastunut joo, muttei tiedä riittääkö se jos toinen ei ookkaan niin ihastunu. pieni ongelma. ja kun ei viittis olla koko aikaa kyselemäs et mikä meininki, mikä fiilis, oonks mä seuraavana päivänä nurkkaan heitetty märkä rätti vai kätevä pano. mä haluaisin enemmän. mut toinen ei tiedä, mikä mun kokemuksella tarkottaa sitä että se ei välttämäti halua..

Okei joo mulla on lapsi ja kaks koiraa ja se rajottaa aika paljon menemisiä, ei voi olla aina lähössä joka paikkaan ja pitää mennä aikalailla lapsen ehdoilla ja rytmeillä, mut ei sen nyt pitäs niin vaikeeta olla.
Tai sit on.. "katotaan nyt miten täs käy" ei kuulosta mun korvaan hirveen lupaavalta.. :S
Ehkä mä vaadin liikaa, en tiedä.. Mut kun omasta puolesta ainakin voin sanoa et kyllä sitä osaa parin kuukauden näkemisien jälkeen sanoa että haluaako edes yrittää.. Ettei sit vaan pitäs varalla samaan aikaan ko tarkastelee tarjontaa muualta.. Täs voi käydä vielä huonosti..

Pitäkeehän peukkuja ettei tää tyttö riko itteensä kovin pahasti.

Rihanna - Russian Roulette
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY&feature=fvst

Rihanna - Hard
http://www.youtube.com/watch?v=Xcwd_Nz6Zog&feature=channel

[BlackPearl]Venla <3Luonut: [BlackPearl]Torstai 03.09.2009 03:49

Käytiin tänää neuvolas. Venla sai rokotuksen, seuraava tuleekin vasta 6 vuotiaana.. oli 83cm pitkä ja paino 9,9 kg.. pää oli 50 cm.. :) mun laiheliini.. sano thki et sais kyl syödä enemmän ko on vähä turhan hoikka mut ei se määräänsä enempää syö ja tuo on muutenkin niin pirun huono syömään.. ja liikkuu niin paljon että kuluttaa kaiken minkä syö. mut mun silmään toi on ihan normi sano käyrät sen painosta mitä vaan.. :P

[BlackPearl]juupa.Luonut: [BlackPearl]Lauantai 09.05.2009 23:54

Vettä sataa ko esterin perseestä ja mieliala sen mukanen.. Oltiin tänään tosiaan Venlan kans sielä kaupungin äitienpäiväjuhlassa jossa tosiaan ehkä 5 min istuin paikallani kun tää pikku justiina sai kauheen slaagin kun ei päässy käveleen ja sielä sit sen tunnin ajan käveltiin ympäri salia.. :P
Meinas tulla itku tilaisuuden lopussa, mielessä kävi että kääntäkää nyt vittu vielä veistä haavassa.. kun tosiaan ennen ku siirryttiin syömään kakkua yms, niin tää naikkonen sano et nyt sit kaikki isät nousee lapsien kanssa laulamaan äitille.. :S Oli vähän semmonen olo et lähenkö heti vai hetken päästä suksiin vittuun täältä.. -.-

mut mut, huomenna porukoille aamusta juhliin.. ehkä tää tästä.. tai sit ei..

Stratovarius - 4000 rainy nights
http://www.youtube.com/watch?v=wP6n1kvFENQ
"Äidit luotiin, jotta enkeleilläkin
olisi mahdollisuus
vapaapäiviin"

<3 <3 <3

[BlackPearl]Nii.. Luonut: [BlackPearl]Maanantai 20.04.2009 22:58

Ahistaa jo etukäteen tuleva äitienpäivä.. :S Ei sillä ettäkö edellinen = ensimmäinen äitienpäivä olis mitenkään hehkee sekään ollu kun toinen ei noteerannu mitenkään, no okei toi kukkia sen jälkeen kun olin vetäny helvetinmoiset kilarit.. :P Mut nyt ei oo oikeesti ketään.. no okei porukat ja näin, mut silti.. ne kumminkin alottaa aamunsa yhdessä, iskä ja vilma vie äitille kakku kahvit kukkien kanssa sänkyyn ja laulaa.. niillä on oma hetkensä.. Venla on vielä vähän turhan pieni toivottamaan hyvää äitienpäivää.. :)
Voihan surku.. :/

Se ois ens kuun 18. pvä elatussopparin uusinta.. pitänee kirjottaa siellä nimi alle paperiin ja hakee ihan virallisestikin yksinhuoltajuutta yhteishuoltajuuden sijaan kun ei tuosta näköjään isäksi ole, kuukauteen taas käyny ollenkaan. Ei oo nähny lapsensa kävelevän eikä istuvan pyörän kyydissä ja välimatkaahan on tosiaan se huimat 3 km.. Ei vastaa puhelimeen eikä avaa ovea kun ollaan venlan kanssa käyty rinkuttaan kelloa.. Voi vittu sanon minä.. Jätkä täyttää ens kuus 26 v.. tosi aikuismaista käytöstä ja sillee.. no yks vitun hailee se mulle on, venlaa vaan käy sääliks kun isänsä on tommonen mulkku. Niin ja koskeehan se tietty muakin sen verran et oon edelleen sen auton haltia ja mulle tulee laskut.. No arvatkaapas kuka joutuu maksaan ne kun herra ei vastaa puhelimeen..? Ja kaikista huvittavinta on se että mulla ei oo edes korttia. :P pitäs vissiin ajaa kortti ja hakee auto pois kun kerta vara-avain löytyy nipusta..
Vittu mä voisin niin hirttää ton äijän munista kattoon.. Prkl..

Noh, pitää lohduttautua sillä et mä tilasin omalle äitille kaikkien aikojen parhaan äitienpäivälahjan.. :) Ificolorilta semmosen mukin missä on mun ja venlan kuvia, siin mukis on neljälle kuvalle tila ja ne kuvat roikkuu ikäänkuin pyykkinarulla kesäisen ruohikon yllä.. :) Mulla on niin tyytyväinen olo.. :) Kerrankin keksin jotain mahtavaa..

InkkariIltasanomatLuonut: InkkariKeskiviikko 19.11.2008 11:12

Stefan Wallin: Miehillä menee monilla elämänalueilla naisia huonommin

09.11.2008 08:41

Tasa-arvoministeri Stefan Wallin (r.) kaipaa isänpäiväpuheessaan miesten huomioimista tasa-arvotyössä.

Wallin muistuttaa, että suomalaisilla miehillä menee monilla elämänalueilla naisia huonommin.

Miehiä on enemmistö muun muassa vangeista, asunnottomista, pitkäaikaistyöttömistä, väkivallan uhreista ja nuorista syrjäytyneistä.

Hän huomauttaa, että kysymykset palkkatasa-arvosta koskevat myös monia miehiä, jotka työskentelevät esimerkiksi julkisilla aloilla.

Wallin kaipaa tasa-arvoa myös huoltajuuskiistojen käsittelyyn. Hän ei hyväksy ennakkokäsityksiä, joiden mukaan isä olisi lapselle huonompi huoltaja sukupuolensa vuoksi.

Wallinin mielestä vanhempainvapaata tulee uudistaa niin, että isät saavat paremmat mahdollisuudet jäädä kotiin lasten ollessa pieniä.


Lähde: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1614380
Outi Myllymäki
torstai 23.10.2008 (Ilkka)

Arja Haapaojan eduskuntavaalitiimissä mukana olleet Kari Pastuhov ja Niko Linsa yrittävät nyt läpimenoa kaupunginvaltuustoon.

Keskustan ehdokaslistalta Vaasasta löytyy mielenkiintoisia persoonia. Eduskuntavaaliehdokkaana ollut päiväkodinjohtaja, ensimmäinen varavaltuutettu Arja Haapaoja mielii kaupunginvaltuuston varsinaiseksi jäseneksi.

Hänen taustajoukoistaan ponnistaa kaksi vahvaa miestä, Pohjanmaan hätäkeskuksen johtaja Kari Pastuhov ja tyttärensä kaappausjupakassa julkisuuteen noussut Niko Linsa. Kumpikin yrittää valtuustoon ensimmäistä kertaa.

- Kuntavaalit ovat peruspalveluidemme kannalta tärkeimmät vaalit. Lähdin ehdokkaaksi, koska haluan vaikuttaa kunnan tuottamiin palveluihin ja siihen millainen paikka Vaasa on asua ja elää, Pastuhov kertoo.

- Tapahtumaketju, joka lähti liikkeelle tyttäreni kaappauksesta sai minut huomaamaan, millaisia epäkohtia kaupunkimme palveluissa on. Kansalaisten oikeusturvassa on selviä puutteita. Lähdin ehdokkaaksi, sillä valtuustossa voin paremmin vaikuttaa kaupunkilaisten asioihin ja tehdä työtä toteamieni epäkohtien korjaamiseksi, Linsa selvittää.

Pastuhov valitsi keskustan sen arvomaailman takia. Linsan keskustalaisuus kumpuaa siitä, että hän sai puolueelta apua taistellessaan tyttärensä palauttamiseksi.

- Kun tyttäreni kaapattiin, keskustasta otettiin minuun yhteyttä. Sain heiltä paljon arvokasta apua ja tukea tyttäreni palauttamiseksi takaisin Suomeen. Muut puolueet pysyivät hiljaa, hän muistelee.

Arjen turvallisuutta ja tasavertaisuutta

Pastuhovin kampanjan pääteemana on arjen turvallisuus, joka istuukin mainiosti hätäkeskuksen pomolle. Lasersuunnittelija Linsa aikoo myös valtuustossa ponnistella lasten oikeuksien ja tasavertaisen vanhemmuuden puolesta.

Linsa kuvailee olevansa hyvillä mielin, kävi vaaleissa miten päin tahansa.

- Olen tähän mennessä saanut paljon positiivista palautetta ja tukea vaaliteemoilleni, joten lopputuloksesta huolimatta ehdokkuudestani jää ehdottomasti hyvä mieli. Ajamani asiat ovat tulleet hyvin esiin. Vaalityö on edennyt hyvin, mutta näin ensikertalaisena on vaikea arvioida vaalien tulosta.

Pastuhov suhtautuu optimistisesti tulevaan.

- Mitä lähemmäksi vaalipäivä tulee, sitä varmemmalta keskustan valtuustopaikkojen lisääntyminen Vaasassa tuntuu. Samalla tunne siitä, että meitä valittavia itseni mukaan lukien on useita.

Keskustalla on tällä hetkellä Vaasan valtuustossa kaksi paikkaa. Esa Antila ei ole asettunut ehdolle. Leena Hallasmaa hakee jatkokautta.

Lähde: http://www.ilkka.fi/arc_article.jsp?article=376775

Oikeusturvaterveisin
Niko Linsa (348)
http://www.syrjityt.fi
« Uudemmat -