IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Kotona taas..Sunnuntai 03.06.2007 23:04

..ja hengissä. Yhen muovihaarukan takia meinas kyllä melkein henki lähtee, juuttu piikit kurkkuun kiinni. :-D Mutta siis hauskaa oli ja rahat meni kaikki. Kotiin asti en tuonu kun tequila- ja likööripullot, laastareita ja yhen jääkaappimagneetin, mut hyvin ne rahat hävis johonki..

Hotelli oli ihan kiva vaikka huone kyllä hais aika jännälle. Ja suihku oli niin hyvä et haluun samanlaisen itelleni, sellanen joku hierova systeemi. Miulla on vaan vuotava normisuihku.
Autossa oli aika tosi ahasta, mut sopu sijaa antaa tai jotain sinnepäin ja hyvin sit loppujen lopuks mahuttiin kaikkine kaljalaatikoinemme.

Kotiin tulin aika tarkkaan klo 2 viime yönä ja heti kotiovella törmäsin Leluun. :) Nii ja Laviin ja sen tyttöystävään kans, ne oli ajoissa menossa kotiin.

Tää päivä on menny aika pitkälti terassilla istuskellessa, just tulin kotiin ja pitäis jotain syötävää väsätä ja muistaa rasvata tää miun kärventynyt iho. :-D Tallinnassa palo nenä ja niska aika kivasti, muuten sain ilmeisesti aika hyvin suojattua. Mut nyt sit tänää jäi aurinkorasvat laittamatta ja naama + rinta tuntuu aika käristyneeltä. Nyt olis hyvät pohjat alla sunareita ajatellen, ostin kaupastaki jotain icelandereitä, pitää maistaa.. Miusta tulee ilmeisesti isona alkkis. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.