IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Homma hoidossaTorstai 31.05.2007 17:21

Nonni. Ens viikon perjantaina selviää oonks mie ihan ok vai en. :-D Sitä ennen en ajattele koko asiaa. Ja sitäpaitsi huomenna lähen sinne Tallinnaan, et eipä oo paljon aikaakaan ajatella. Jos siis ehitään ajoissa koko laivaan kun mie pääsen töistä klo 13:00 ja lähtö on miun eestä klo 13:10. Kotona oon ehkä just sillon kun on auto käytössä, hyvällä tuurilla. Voi olla et vasta puolelta ja myöhästyn. Sit pitää kerätä porukkaa Lahesta ja Hesasta vielä, mut onneks ollaan varattu aikaa ihan suht hyvin et ehitään eksyäkin. Vaikka mie en kyl oo kuskina (viimeeks kun ajettiin Hesaan Jattiksen ja Jenskan luo ja mie olin kuskina, oltiin eksyksissä 1,5h vaikka oli maailman selkeimmät ajo-ohjeet). Ja sit kun muistais viel pakata kun illalla pääsen kotiin joskus kympin aikaan...ja herätys töihin klo 4:30 kun pitää mennä johonki purkuavuks tai jotain. :-/

Mut semmosta tällä kertaa, sain hoidettua aamusta aika hyvin asioita. Vielä kun muistais alkuviikosta käydä optikolla hakemassa piilareita ni ois sit häissä niitäkin.. Ja ne vaatteet olis kans kiva löytää et on jotain päällepantavaa..

Nyt töihin...jee.

Ps. Näin unta et olin jossain jalisjoukkueessa ja myö osallistuttiin johonki turnaukseen. Saatiin pelivaatteet ja niihin kuulu t-paita, verkkarit, lenkkarit + sukat sekä bokserit. Ja tyttöjen (joita oli miun lisäks yks) piti käyttää kans niitä boksereita eikä saanu käyttää ees rintsikoita. Oli aika veikeetä juoksennella siellä kentällä. Ja sitäpaitsi mie en valmentajan mukaan osannu juosta ees oikein. Selkeesti väärä laji miulle..


Ja sit vielä huom huom Jenni jos luet tän: Älä turhaan oo huolissas. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.