IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Oh yes, there will be blood..Perjantai 08.06.2007 13:01

Nyt on sit vuodatettu miun melkein tyhjiin; kuus putkiloa se täti ymmärtääkseni otti, en pystyny kattomaan ettei menny taju. :)
Jos toi käsivarsi on huomenna samannäkönen kun viimeeks oli verikokeen jälkeen, ni... no ei voi mitään, se tulee hyvin esille miun häävaatteissa. ;)

Mut sit itse asiaan: Miun lääkäri oli aika ihana. :) Sellanen joku varmasti alle 30v nuori mies.
Taisin punastuu kun se tutki jotain rauhasia ja muita, ihan hyvät oli otteet. ;) Se sano et soittelee keskiviikkona, sain oikein puhelinajan ettei siltä unohu, jee. Ja sit se vielä Halas (!?) miuta lopuks pikasesti ja toivotti hyviä jatkoja. Nii ja sain mie jonku reseptinki, mut kuulemma sit keskiviikkona se kertoo et tarviinko sitä vai määrääkö se jotain muuta vai mitä tehää.

Ainii! Se lääkäri kyseli ihan ihme kysymyksiä ja mie olin varmaan vaan koko ajan sen näkönen et mitäs vittua ja se sit selitti et yritti selvittää tunnenko mie itteni masentuneeks. :-D Joo en oo masentunu, vähän liiankin intona kaikesta.

Eli siis hengissä ollaan, nyt saa viimein jo syödäkin jotain. Sit pitäis alkaa kasaamaan polttarikansiota ja sovitella kenkiä (jos löytyis omasta takaa vaatteisiin sopivat, yhet miulla on jo mielessä mitä en oo koskaan käyttäny) ja hakee häälahja ja ja ja... Ei mitään kiirettä, huomenna tähän aikaan pitäis olla jo melkein Kuopiossa.

Se vielä et kun miulla on ens viikolla ti-to vapaata (tai no tiistaina lupasin mennä inventaarioon klo 6-9), ni ajateltiin tehä Marin kaa pitkästä aikaa joku roadtrip johonki, vaikka silleen et oltais keskiviikko-ilta haistelemassa uusia tuulia jossain, sillonhan Pitäis ainanki olla porukkaa liikenteessä. Katotaan kui käy..

Mut nyt aamupalaa, hejdå!

Ps. Suvizka: mie kerron kyllä sit jos meinaan alkaa kuolla. ;)
Jenni: Kiitos viimeisestä, meinas nousta päähän ne eiliset..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.