IRC-Galleria

durasel pupun viikonpäivätMaanantai 18.02.2008 11:30

no se oli itku pitkästä ilosta..tai no ei ihan :D jååpajåå. olipahan muuten risteily. mut tiedätteks mitä.."MEIDÄN LAIVASSA, MEIDÄN LAIVASSA ON SUUUUUUUUUUUUUUUUURI REIKÄ POHJASSA, JA SE UPPOAA JA SE UPPOAA, SIIS KAIKKI PUMPPAAAMAAN!" joo, voin luvata, että en enää ikinä ryyppää kolmee päivää putkeen. se oli jotain aivan kamalaa. hmm..oon tainnu tehdä tuon saman lupauksen joskus aiemminkin :D tai jopa kolmannenkin. nyt ei voi muistaa, kun on tainnut ne viimosetkin aivosolut kuolla tuolla laivareissulla. mutta matka oli mitä mainioin. håh. ja tulipahan nyt sitten saatua selville, että kuka sen rakkaudenkin on keksinyt (nimiä, en mainitse, mutta soittakaa toki 020202:een, siellä tietäävät! (; ) että semmottia. ääni on vieläkin käheenä ja olo on mitä kamalin, tosin se nyt ei liity millään tavalla alkoholiin, tulin vaan kipeäksi ihan lukuloman kunniaksi.


risteilyn jäläkee sitten suuntasinkin eskolle. se oli nopee visiitti, kun heitin vaan tavarat..mutta kömmin sinne takaisin siinä kahen aikaan aamuyöstä. sitten sinne ilmestykin kaks "körilästä"..sanppa ja lemmenperä. ja sanppa sai ihan tuta, että millasta on ottaa lepiä eskon luona.. VAARALLISTA. seuraavana aamuna olo oli mitä ihanoin. ai, ai KR-APULA <3 nam tosiaan. huh. niinjoo, ja eskon olohuoneeseen oli ilmestynyt yön aikana kaks puoli alastonta miestä. ja haju oli.. oikein ihastuttava.


nomut... kahentoista aikaan mä sit lähin laahustamaan kohti läkäriä. matka oli tuskaisa. yhdeltä olinkin jo matkalla kohti leppävirtaa. ja matkani päättyi unnukalle. sieltä larepare kävikin mut sitten hakemassa ja matka jatkuikin kohti mökkijä(tosin krapularuokaa oli pakko käydä syömässä, nimittäin sillä miehelläkin oli ehkä jopa pahempi olo kuin mulla..söpööööööööhhhhhhh). mökille päästiin onnellisesti ja sit.. syötiin.. :D joo... seuraavana aamuna lährettiinkin sittem käymään "lähikaupassa" ja ajettiimpahan sitten ojaan. mutta onneks lareparessa on MacGyverin verta ja saatiin kuin saatiikin se auto liikkeelle. no käytiin kaapassa ja tultii takasi. siinä se päivä sit vierähtikii ja hups heijjaa "tullaan kaheksalta" kello oli kymmenen ja moottori starttas, mut eisemitään, koska pääasia, et meillä oli hauskaa :)

joopa. nyt varmaan pitäis ryhdistäytyä ja ruveta lukeen psyykkoloogiaa, mut mun logiikat jäi sinne laivalle.. eivaan kirjat on jossain. jospas sittenkin lukis sitä matikkaa. joo.. mut niin. no se siitä.. RAKKAUTTA KAIKILLE HEI :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.