IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.03.2008 17:02

uhhuh..saa nähdä tulooko isin pikku tytöstä ylioppilasta. meni matikan jou-koje aika sanoisinko pyllylllylllylleen. eikä naurata yhtään. khyllää..mutta toisaalta..tiedän ainakin, että viisikymmentäkolme millimetriä on viisi senttiä :D "no siitähän tuli 21 metrinen putki..ihan hyvin se voi olla, kun miettii, että se putken halkaisija oli VAAN puol senttiä(eli 50 milliä)!" uskomatonta mutta totta, ja vielä uskomattomampaa tässä on se, että minä en edes tuota sanonut. jätän tämän kyseisen henkilön
arvailujen varaan..asianomaiset hihitelkööt ihan hissukseen, kun asiasta tietävät, ei tuoteta enempää mielipahaa :D


todistin eilen aika historiallista tapahtumaa muuten. en oo ennen nähny ihmistä, joka polttaa tupakkaa, nojaa seinään JA KUORSAA saman aikaisesti. alkoholillahan oli tietysti osuutta asiaan, mutta oli se hassua. siitä riittää iloo revittäväks piiitkäks aikaa. eihän siinä. jokainen tyylillään. hauskintahan asiassa oli, että kyseinen ihminen puhui vielä kaiken muun lisäksi unissaan. heitin sen kotiin :D.

olipahannii eilen muutenkin aika tapahtumantäyteinen ilta. en kerro teille, mutta hymyilyttää. jos sitä vaikka nyt pistäis sitten elämänsä taas järjestykseen. tärkeys sellaiseen.. ja tiedän mikä on tärkeintä nyt. paljon siihen vaadittiin, mutta nyt sen tiedän. "kun ois joku joka melkein palvois, mutta ei ihan...tajuutko?" "no mä jumaloin sua, riittääkö se?" kyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.