IRC-Galleria

kaikenlaistaSunnuntai 30.12.2007 21:59

Joulu meni ja lahjoja tuli.....samoin kiira tuli neljän päivän kuumeeseen ja nyt sillä jotain näppyjä...kenties vauvarokko.....saa nyt kattoa ku menee lääkärille...
Pitäs päästä ale ostoksille kangaskauppaan....sais mekkoon kankaan,niin sais viedä sen ompelijalle=)
Huomenna vuosi vaihtuu ja käytiin ostaas hienoja raketteja,että kiira saa ihailla=)

jouluko??Torstai 20.12.2007 13:05

Meillä on kaikki kauheas flunssas...kiira tuli eka ja sit janne ja nyt mä=( Just jouluksi,vaikka ei joulu fiilis olekaa,kun lunta ei vaan sada!!! Mut kuitenki...joululahjat on tullu ostettua onneksi....ja jouluruokaa en erityisemmin tee,kun viä tänä jouluna mennään kummanki vanhempien luo....
HYVÄÄ JOULUA!!

omakoti kullan kallisMaanantai 12.11.2007 17:27

Nyt sitten ollaan muutettu=)Tavarat on viä vaan osittain sekasi.....

osanottoTorstai 08.11.2007 00:46

Kamalaa kuulla että suomessakin tapahtuu samoja ammuskeluja kouluissa,kuin yhdysvalloissa. Surullista,että muut sivulliset vedetään mukaan omiin ongelmiin. Sain ketju viestin,jossa pyydettiin muistamaan uhreja laittamalla kynttilä palamaan kello 21. Se oli kaunis ajatus!

Lämmin osanotto kaikkien uhrien omaisille ja ystäville, sekä niille jotka joutuivat tapahtuman keskelle.

Voi malttamattomuusMaanantai 05.11.2007 13:26

Me täälä jannen äipän luona ollaan nyt majailtu noin viikon verran,ku loppu toi vuokrasopimus ja kun rempataan taloa jonka ostimme=) Ootan innolla että päästääs jo sinne muuttamaan! Täs on ollu niin kovaa sählinkiä,ettei meinaa virtaa riittää enää mihinkää ylimääräseen=/ Mutta valtakunnassa kaikki hyvin ku tällä viikolla saa mennä omaan tupaan=)

syökkärit...yms....Maanantai 10.09.2007 21:10

Oltiin viikonloppuna ruokamessuilla koko perheen voimin.Kiira maisteli meidän kans vähän kaikkea ja ihastu niin kovasti ahvenanmaan tummaan saaristoleipään,että piti sit semmonenki ostaa=) No mutta löydettiin me sieltä kaikkea hyvää ja kaikkea maisteltiin=) syöminkien yössä oltiin jannen ja säteen kans.....käytiin syömäs sanssilla ja ruoka oli TOSI hyvää!=)
Baarissa vähä bailattiin,nyt ku tuo meidän saätyräänenki on täyttäny 18-vee! Nyt ollaan osteltu kutsukortti tavarat kiiran synttärijuhliin ja nyt suunnitellaan kakkua=)
...joten eipä täs muuta....tämmöstä taas välillä!

taas mennään....Lauantai 25.08.2007 02:28

Ollaan tultu tänne Ylivieskaan katjan ja maurin luo kyläileen.Pitkä ajomatka takana ja nyt uinumaan ja huomenna touhaillaan kauppojen parissa.Kiira nukkuu jo tuolla sängyssä,kyllä mekin varmaan pian mennään elbaamaan=) Tämä päivä oli kaunis,mutta muuten koko v.lopuksi luvattu ukkosta ja sadetta=/

Ens viikonloppuna mennäänki viettään kahden keskistä aikaa laivalle ja seuraavaksi onki ruokamessut...nam=)

....mut nyt......ÖITÄ!

kaikenlaista....Keskiviikko 15.08.2007 23:05

täs ollaan juhlittu mun synttäreitä ja sitte ollaan puurrettu talon ympärillä,jota meinaamma pistää ostaen=)Nyt se sit pian toteutuu=)

tapahtumatPerjantai 27.07.2007 22:14

Oltiin samboissa koko perheen voimin ja crossi oli vissiin likalle uuvuttava juttu,ku nukahti säteen syliin vaikka autot ajoi ohi...tietysti kiiralla oli hianot peltoorit päässä=) Samba kulkue oli tytsyn mieleen,ku oli niin värikkäitä hamosia....!Ite menin kiiran ja säteen kans kotia,ku janne lähti samboihin. Oltiin me tietysti muuten ähtäriski ennen samboja,nähtiin paljon eläimiä!=)
Tänään tuli neidille kymmenen kuukautta täyteen,ei pitkä aika enää ku vuosi tulee täyteen=)Sitte pidetään pirskeet,hih!

äitienpäiväMaanantai 14.05.2007 01:06

Tänään sai tämä äiti hieman hemmottelua aamusta ja sitte alkoiki kauhea kylärumba!Piti käydä teuvalla ja sotkas ja äystöllä....niin ja tietty markkinoilla tuli pyörähdettyä! Sitten hiljennyimme koko perhe teeveen ääreen kattoon mm jääkiekon finaaliottelua.....joka päättyi surullisesti=( Ois voinut suomi voittaa pitkästä aikaa=(=( Nyt tytsy nukkuu ja me kans pian painutaan pehkuihin...ÖITÄ=)