IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

ReissuunKeskiviikko 08.06.2011 18:39

Tänään nokka kohti tamperetta!! :)) Huomenna Tyttären kans Särkkikseen hakeen "elämyksiä" ;) Joten kaikki tutut ja tuntemattomat...törmäilkäämme siellä :))

Lätkää ja treeniäLauantai 14.05.2011 02:13

Tänään pitäny lujasti treenata...on taas saanu itseään niskasta kunnolla kii ja ruvennu joka pvä urheileen!!Viä kun jaksais ton nyrkkeilysäin taas asentaa tohon roikkuun,niin ois hyvä.
Tänään lenkillä ja kova treeni kotona...meinas rääkin jälkeen vähä vapista jalat ja kädet...vatsalihakset on ainaki TODELLA hellänä huomenna,ku tuntuu jo nytte!! :D

Ja nyt oonki jänskättäny Lätkää tää,niin ettei meinaa hogata hengittää :D

Riimittelyä...räpsKeskiviikko 15.12.2010 00:26

..muut hakkaa,ku mä riimejä nakkaan.Tää kertoo kundeist noista,jotka ei välitä muijista aidoista!Kun tää vitutus laantuu,nii ajatukset tästä maatuu.Sulla kävi p*ska nakki,ku vastas on meidän fight girl's sakki..


..sanoja vaan suoltaa suus konsanaan. Mitää näkyvää ei silti jälkeen jää.Uskotella voit mulle mitä vaan,mut tekojaki tarvitaan!..


...Mitä saan,jos kaikki likoon paan. sä et vastaa mitää,etäännyt musta lisää. En tahdo päästä susta,mut kai oot ajatuksissas luopunu musta...
Noh,tällästä roskaa tällä kertaa =D

joskus sen toteaa..Maanantai 13.12.2010 00:31

Onpas siitä aikaa kun oon tänne jotain rustannu!
Aikaa on vierähtäny ja tapahtunu on vaikka ja mitä.
Sitä nauttii itsensä seurasta ihan mielettömästi,mut mahtuu mukaan niitäkin päiviä,jolloin ois ihanaa käpertyä jonku kaipaloon ja sais osakseen henuttelua. Sitä ei oo tarjolla,ku on niin kranttu...oppinu niin hyvälle,ettei kenenkä vaan syliä tähän huolita!

Taas siis käynnistyi viikko,ku ollaan yksin.Tytär meni viikoksi isälleen...jaa a, mitähän sitä sitte tookais koko pitkän viikon ennen joulua?! =/ Nyt ois korkea aika jo tapahtua mullekin jotain ihanaa ja yllättävää ja piristävää...sitä ootelles...kerkiää varmaan ennen sitä jo luovuttaakin oottamises =)

No mutta jos sitä taas menis jatkaan jotain (muka) tähdellistä!


ps. Ehdotuksia otetaan vastaan =DD

Pitkästä aikaa.....Lauantai 29.08.2009 21:44

Kyllä kuule on sattunu ja tapahtunu! Kimmon kanssa oli torstaina keikka ja hyvin meni...nyt kävin väliaikaisesti rekisteröimäs kimmo ja saija duo Bändit.net sivustolle...ja sitten vaan ettiin keikkoja!!Elikkäs jos tarvitsee juhliin tai johkin tanssimusiikkia,elikkäs iskelmää...niin mulle puhelua ja sähköpostia vaan,niin katsotaan=)

Tangot alkakoonKeskiviikko 08.07.2009 23:50

Joo tää ollaan kuskin Henkan kans siskoni suvin luona ja otoskelen tässä.Tangovapaalle pyritään...kattoon coverfieldin keikkaa!Ihan kiva olla tällä kertaa kuskattavana=)Tässä jo vähän jurrissa,mutta se sallitaan...kai=) Katellaan siellä siis=) haleja kaikille ja pidetään hauskaa kaikki jotka ovat tulossa....

sanatonta....Torstai 25.09.2008 19:03

Miksi ihmiset tekee noin paljo pahuutta=(
Kamala ja sanaton olo.

vahinko,mutta hyvä semmonenPerjantai 04.07.2008 11:28

Tulin keskiviikkona tänne raumalle,siskoni luo ja ajattelin ettiä find:sta luokkakavrini teron numeron.lähetin viestin numeroon jonka sain numerotiedustelusta....ja mun tuuria se oli väärä,mutta tutustuin samannimiseen henkilöön joka on tältä tuntumalta aiva mukava persoona=)!

Takasin tähän Raumaan. Ollaan oltu joka päivä kaupungilla kiertelemässä,vaikkei pahemmin mitää oo tullu ostettua,ku rahaa niin niukasti.Hauskaa on sitäki enemmän ollu=)! Kiira on tykänny tosi lujaa olla kummitädin luona....ja on syöny hirmu paljo ruokaa kiinalaisessa ravintolassa!=) Isiäki huuteli siellä hetken aikaa.

varattujen ja parhaiden naisten ilta=)!Tiistai 03.06.2008 09:57

Naistenilta....jeeee!!!Vähä mä ootan että naikkoset tulee meille ja saadaan juoruilla,heh siis jutella ja syödä kaikkea hyvää samalla hieman siemaillen valkkaria=)

Mä oon jo kaivannukki sitä,että kokoonnutaan jälleen...se puhdistaa päätä!

Naisten illan menu!!Torstai 29.05.2008 09:35


MENU

ALKUPALA

Raikas salaatti


PÄÄRUOKA

Uunikalaa ja uusia perunoita tillin ja maustekastikkeen kera


JÄLKIRUOKA

Grillatut nektariinit


Kahvia/teetä tai mehua, niiden seurana glut. suklaamuffineja

(kaikki ruuat gluteenittomia)


Saa tuoda jotain mässäiltävää illaksi...kun kaikkihan yöksi jää....eikä muu ajatus käy päinsäkää=)
« Uudemmat -