IRC-Galleria

[StormGirl]

[StormGirl]

Olin mitä olin se ei muutu enää jätin mitä jätin jotakin pysyvää kaduin mitä kaduin on yhdentekevää arvoitus ei ratkea.

syyllisyyden tunne!Keskiviikko 20.07.2011 07:49

Miks mikään ei tunnu oikeelta mitä teen vittuilua tulee melkein koko ajan ja tekee mieli koko ajan tehä itelleen jotain pahaa vaik siihen ei oo syytä mut silti tuntuu pahalta. Johtuuko se mustasukkaisuudestani parasta kaveria ja ihastustani kohtaan vai mikä?? En tiedä olen pulassa ja välillä tuntuu kuin vain kuolema sen voisi poistaa tuskan sisälläni ja itseni satuttamisen sillä mielestäni muuta keinoa ei välillä ole.
Parhaalle kaverilleni en voi asiasta puhua kuinka paljon minua sattuu kun näen heidät yhdessä ja ihastus sama homma kolmas hyvä kaveri en voi sillekkään puhua koska kertoo kummiskin parhaalle kaverille ja ihastukselle joten tuskan kärsin itse ja pois pääsyä ei ole.
Sydäntäni raastaa ja tuntuu kuin puukkoa vedettäisiin syvälle sydämeen ulos ja takaisin sisälle uudestaan ja uudestaan tgoistaen samaa monta kertaa.
Haluun vaan pois kaus pois täält jonnekkin muualle, haluisin alottaa alusta mutta se ei taida olla ihan mahollista.
Kaikki vaan kaatuu niskaan ja kaikki menee pieleen oon pulassa en tiiä mitä mun elämä enää on? Onko se. Tuskaa, surua, itsesääliä, ittensä satuttamista, vai jotain muuta kukaan ei voi auttaa sillä kukaan ei ymmärrä minua ei edes läheiseni eikä varsinkaan kolme parasta ystävääni/kaveria haluan vain pois mailmasta ja silloin saisin viimein rauhan itselleni. Ikuisesti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.