IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Optic atrophy (näköhermon rappeuma)Maanantai 22.03.2010 18:15

Omistan ilmeisesti kyseisen vaivan! Asia ilmeni tänään ruotsin ylioppliaskokeessa. Voisin tällä hetkellä luetella kaikki kirosanat ja muut alatyyliset ilmaisut mutta kyrsii niin raakasti etten viitsi sitäkään.


Kirjotan hyvillä mielin ruotsin ainetta ja liruttelin kaikenlaista turhaakin mukaan jotta saan tekstille mittaa. No valmis tekstini sisälsi tarkalleen 157 sanaa ja olin hyvin tyytyväinen itseeni KUNNES 10 sek ennen koetilaisuuden päätöstä katson vielä aineen ohjeistuksen ja käsitän että aineen pituus täytyi olla 100-130 sanaa EIKÄ suinkaan 130-150 niinkuin itse olin kuvitellut LUKENEENI aiemmin. No sanamäärä saa mennä 10% yli maximin joten maximi oli 143 tai aineenmaximisanamäärälaskuopin mukaan 143 on jo liikaa joten 142 on suurin mahdollinen sanamäärä. Kirjoitin sitten 15 sanaa liikaa. Kun tajusin virheeni niin 2 sek päästä opo sanoo "koe on päättyny" eli en kerenny vetää edes mitään lausetta yli! Helposti oisin voinu yliviivata jonku koska tosiaan kerroin aivan diipadaapa juttua sinne väliin että tulis pituutta.
Ei tämä nyt maailmaa kaada mutta ottaa vaan ihan älyttömästi päähän ku menee pisteitä ihan turhan takia. Eikä niitä pisteitä nyt muutenkaan ollu järin paljo ku meni luetunymmärtämiset niin veikkaamiseksi. Voisin mennä sänkyyn ja itkeä itseni uneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.