IRC-Galleria

Joko se loppuu!?!?!?Torstai 26.04.2007 20:31

Jokainen olento maan päällä tarvitsee oman rauhan ja yksityisyyden??? Onhan se ihana että jonku elämä, yksityinen sellainen kiehtoo lähimmäisiä kuten epäonnistunutta pikkusiskoa joka ei ole oikeastaan saanu elämässä itse aikaan mitn..aina on joku auttanu.... Ei ole asiaa mitä se olis yksin kyenny hoitamaan... Paskalla käyminen ja sen jauhaminen on kyllä kieltämättä asioita joihin se kykenee itse ja kaiken lisäksi yksin.
Joo noniin kun tämä minun tietotoimisto on halunnut hehkuttaa itseään kertomalla kuinka ylpeä se on itsestään huom itsestään kun minä olen raskaana niin toivottavasti se on nyt menny muidenki keskuuteen :) kiitos kuitenki ja hyvää jatkoa sinulle.
No kaiken huippu on minun isoveljeni joka on seurustellut melkeinpä kaikkien minun kavereiden kanssa jotka ovat riippuvaisia hänestä vieläkin, eli jos jokin negatiivinen tilanne tulee niin tottakai irc-kanava on tukossa sen hetken kun saa kertoa kuinka paska ja kusipää minä olen... ja Olen niin vitun ylpeä siitä... ja mitä siitäkin seuraa----> en saa ikinä veljeltäni velkaa jonka hän on lainannu ajat sitten joten odottakaa hyvät ihmiset sen aikaa ja itkekää sille sitten minun kurjaa luonnetta :)
On ollu uskomatonta huomata kuinka tietyt ihmiset jotka sattuvat olemaan minulle kaiken lisäksi sukua pyrkivät tuhoamaan jälleen kaiken panostuksen uuden sivun kääntämisessä. Kun pointti on se että ei minulla ole mitn tarvetta esim yrittää heidän ystäväpiiriin, jossa he jauhavat paskaa samlla tavalla ystävistään...Eikä ruikuttaa teidän kavereilta kyytiä, ELI EI TARVITSE VAROITELLA IHMISIÄ MINUN HUONOSTA SEURASTA :)
Niin ja heittäkää vittuun se jauhaminen minusta vittu ihan sama missä ootte ku minua ei kiinnosta enkä halua millään tavalla olla tietoinen tai osallinen teidän elämästä tai elämään ku se on niin säälittävää katottavaakin :)
ELI HELVETIN HYVÄÄ JATKOa

p.s...ei tarvi kommentoida..... en tee kenenkään mielipiteellä kyseisessä asiassa mitn..toivon että menee vaan kahden älyvapaan ihmisen näkökenttään ku muualle se ei voi mennä kuten jakeluun :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.