IRC-Galleria

hiihtolomaPerjantai 03.03.2006 15:23

Joo on tosiaan perjantai ja porukka kasailee kamojaan ja lähtee kotiin, *huokaus* on vainkeeta hyväksyä jälleen sitä tosiasiaa, että itse tyrin taas kaiken.
Voini olla jo kotona pellit kii ja pallo hukassa ja nauttia ns. vapaudesta, mutta pidän tiukasti jalat maassa ja totean jälleen: olen perhekodissa kii vittu hiihtoloman, elän ikuisessa pillerinpyörittäjien valtakunnassa eli viihdehelvettiä luvasse koko saatanan viikko. Ja sit koulus kolme pellee yrittää valistaa mua ja kertomalla millanen mä vittu oon... vaik mua ei vois vittuakaan kiinnostaa sellasten räkisten mielipiteet... Mutta onhan mulla minna mun oma idioottini jonka kanssa kilpaillaan mm. ristinollasta Who's the real loser!!! Ja minna on vastaus tuohon kysymykseen.
Mul on ikävä Hannaaaa tuu jo vittu opistolle sielt!!!! Mul on niin vitunmoinen ikävä kaikkii mu läheisii, mut 5.11.06 silloin se loppuu 13 vuoden laitoskierre ja sit juuaan viinaa ja syödään paprikoita..... mut niin joo vitun hyvää hiihtolomaa kaikille jotka tunnustautuu lukemaan tän tai on mun ihania ystäviäni <3 vittu olipas dramaattista.. viunaa mä haluun viunaa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.