IRC-Galleria

jepajeeLauantai 16.02.2008 02:34

no niin, huominen enään niin sitten on taas yksi tavallista rankempi työviikko takana päin,seuraava alkaa maanantaina. on kyllä ihanaa olla töissä hyvässä paikassa, sopivalla palkalla ja mukavassa työyhteisössä. entisessä työpaikassa ei saanut ikinä kiitosta mistään,hyvä että viimeisenä päivänä pomo + muut kiitti 3 vuoden työpanoksesta. eipä ne ois varmaan ees muistanu et oon lähös jos en ois sitä kokoajan hehkuttanut.;)
uudessa työpaikassa muistetaan työntekijöitä melkeinpä tasaisin väliajoin. kannustetta, kahvia ja pullaa, leffaliput loistavasta asiakaspalvelusta, ja nyt tällä viikolla tavaratalon johtajat muistivat työntekijöitään loistavasta viime vuoden myynnistä kuohuviinipullolla. kyllä se lisää työmotivaatiota- siis minkälainen tahansa KIITOS sana.(ei pelkästään alkoholi;)) epäilemättä siis voin kertoa että lähes kaikki viihtyvät meillä töissä.
vaikka kuin väsyttäisi ja harmittaisi lähteä töihin niin huomaa kuitenkin että aika menee nopeasti ja kivasti kun saa tehdä sitä mistä eniten tykkää ja mukavassa ympäristössä.
ihminen kuitenkin viettää ison osan elämästään työpaikalla tai sitä ajatellen (näköjään;)) niin pitäähän siellä viihtyä.
POIS EN HALUA!(vielä)

taas tuli näköjään sellasta tekstiä että kiviäkin kiinnostaa, joten selvästi olet kivi!!!!hahhaa!!!
öitä! ehkä oon jo liian väsyny;)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.